Кой е Лололошка? Популярни личности в YouTube

Anonim

YouTube е пълен с интересни и забавни хора. Тази видео хостинг услуга е пълна с видео блогъри, листовки и други личности. Познайте ги всички по име е просто невъзможно. Поради тази причина често има въпроси като: "Коя е Лолошка?" Искате ли да знаете отговора? Прочетете тази статия.

Кой е лолошка: значението на думата

Интернет е огромен и огромен свят, който има свои собствени правила, собствен жаргон. Една от тези жаргонни думи е лолошка. Кой е лолошка? Какво е значението на тази дума? Отговорът на този въпрос е в тази статия.

LOL е акроним за израза, който се смее на глас (от англичаните "смее се на глас на глас"). LOL се използва активно за изразяване на смях, смях в писмена форма. Този акроним е разпространен в началото на 90-те години в Америка. Той ни стигна много по-късно. LOL се използва активно и разпространява в социални мрежи, чат стаи.

Както можете да предположите, Lololoshka е производна на съкращението LOL. Ето защо, ако разгледаме това в такъв контекст, тогава loloshka е човек, който постоянно се смее. И можете да използвате тази дума в различен контекст. Например, лолошка може да бъде разбрана като оптимистичен човек, който разглежда проблемите с хумор и глупак, който се смее с или без причина.

Е, научихме коя е лололошката. Може би сега е необходимо да отидете на конкретни лица. По-долу ще говорим кой е Лололошка в Minecraft? Интересува ли ви? Прочетете.

Кой е г-н Лолошка?

Г-н Лололошка (Лололошка, г-н Лололошка и др.) Е псевдоним на популярна фигура YouTube. Роман Филченков (истинско име Lololoshka) е много популярен флаер, който има над 3 милиона абонати на своя канал. Искате ли да научите повече за Лолошка и нейните дейности? Тази статия е на ваше разположение.

Защо е толкова популярна Lololoshka?

Роман Филченков регистрира канала си в YouTube през 2012 година. Въпреки това, видеото върху него започна да дава най-доброто само след няколко месеца. Както бе споменато по-горе, Loloshka заснема видео в жанра letsplay. Известен с романа благодарение на популярната игра Minecraft. Лолошка засне няколко сезона на "Приключенията", благодарение на които придобива значителна част от абонатите си. В тези клипове Роман просто изигра играта и сподели впечатленията си от процеса.

Широко разпространено е мнението, че Роман Филченков дължи своята популярност на друг известен мухоловник Юзе. Факт е, че Yuzya е първият в руския сегмент на YouTube, който започва да прави видеоклипове на Minecraft. Зрителите се наслаждаваха на тези плакати. Но самият Юзе беше отегчен от играта и той спря да прави видеоклипове върху него. Тук се появи мистър Лололошка. Потребителите искаха да гледат манекени, които Роман Филченков е застрелял. В резултат на това мнозинството от абонатите на Yuzi мигрираха към канала Loloshka.

По-близо до 2014 г., когато Letsplay достигна върха на своята популярност, Роман започна да разширява канала. Той заснема видеоклипове на игри като Spore, Assassin's Creed, Heavy Rain, Warcraft 3, Cube World, Outlast, Rogue Legacy, Hearthstone. Почти всяка събота, римляните уреждали потоци, в които играели със своите абонати. В допълнение, Lololoshka активно взаимодейства с други актьори в YouTube, като Dilleron, Dragunov и т.н. Също така се смята, че Lololoshka помогна на популярния видео блогър EeOneGuy в началото на кариерата си.

Г-н Лололошка сега

В момента г-н Лололошка заедно с EeOneGuy са в Япония. Що се отнася до творческата дейност, следващият сезон на „Приключенията“ сега излиза на канала, в който Lololoshka продължава да завладява света на Minecraft.

Сега Роман преживява залеза на славата си. Въпреки че каналът има голяма аудитория от 3 милиона абонати, интересът към г-н Лолошка е ужасен. Minecraft вече не е толкова популярен и малко хора се интересуват. Всъщност, сега каналът на Роман се държи на повърхността, благодарение на старата аудитория и новите абонати, които се появяват благодарение на PR в EeOneGuy. Но колко време ще продължи? Отговорът на този въпрос ще даде само време!