T-54 олекотен. Лек резервоар T-54 - лек (среден) резервоар в света на резервоарите

Anonim

Разработката на лекия вариант на резервоара Т-54 започна през пролетта на 1949 година. За разлика от серийния си предшественик, той имаше по-добра производителност и маневреност. Създаването на този модел беше планирано точно за изпълнение на по-сложни задачи. T-54, снимката на която може да се види по-долу, беше подобрена за масово производство, но леката му версия беше отменена на етапа на проектиране.

Странен резервоар. Те чакаха ...

Актуализация 0.9.3 зарадва потребителите на най-популярния проект за игра World of Tanks с пускането на цяла поредица от нови развойни клонове, основният "трик" на който се оказа въвеждането в играта на леки танкове (до 8-ми ниво включително) на няколко нации едновременно. Венецът на творенията на разработчиците в съветския развой на LT развитие беше апаратът, наречен T-54 Lite.

Ние изпомпваме резервоара

Преминавайки към целта на състава на играча, играчът не преминава легендата на танка Т-34. Предишните устройства не могат да бъдат взети под внимание, тъй като те преминават много бързо и незабележимо. В бъдеще, за да се облекчи желаният танк Т-54, играчът ще трябва да пренесе доста сражения на обикновен вид МТ-25. Въпреки това, предпоследният етап преди наградата (LTTB) неочаквано се харесва. Безспорното предимство е пълното съвпадение на екипажа по специалности. Пълният клон за развитие ще струва на потребителя минимален набор от 217 715 опита, което ще доведе чудовището до най-високото състояние - още 84, 400 единици.

TTH (тактически и технически характеристики) на резервоара

При съставянето на преглед на T-54 (лека версия на резервоара) е необходимо да се докоснат до крайните характеристики на продукта. Разгледайте ги в сравнение с други LT-8.

Като се има предвид, че резервоарът е много сходен по размер с "по-големия си брат" T-54, то в сравнение с преките конкуренти (леки резервоари от 8-то ниво) по този параметър, той е много по-нисък от тях.

В същото време, резервирането на резервоара в сравнение с останалите леки типове бойни превозни средства във всички проекции е много по-добро (както на корпуса, така и на кулата). Капацитетът на двигателя на резервоара също е с най-високи стойности, но голямата му маса оказва значително влияние върху показателите като максимална скорост и динамика. В този параметър, той е силен "посредствен", стартиран от специалисти от World of Tank.

Чрез проникване на бронята, резервоарът е значително по-малък от “немския” RU 251, като се повреди - само на американския T-49. Като се има предвид високата скорост на въртене на кулата, най-бързата скорост на смесване и наличието на добър пистолет, той става доста сериозен дразнител за противника. Въпреки, че скоростта му на огън оставя много да се желае.

Изпомпване на екипажа

За удобна игра на такъв резервоар, тъй като T-54 е лек, и за постигане на максимална ефективност, се нуждаем от добър екипаж, за предпочитане с 3 до 4 допълнителни. Ако такива служители са останали в казармите, ще добавим допълнителни умения в следния набор:

  • Командирът е военен братство; "Електрическа крушка"; камуфлаж; "Орел око".
  • Стрелец - военно братство; плавно завъртане на кулата; камуфлаж; ремонт.
  • Шофьорът е военен братство; плавно пътуване; офроуд цар; виртуоз.
  • Таксуване - военно братство; Безконтактни боеприпаси; камуфлаж; радиопредаване

Тя е в този ред и подрежда необходимите умения. Такъв набор от умения на екипажа на резервоара Т-54 (снимка от страна) ще ви позволи значително да увеличите основните показатели на динамиката, точността и скоростта на снимане, както и стелт и гама.

Използване на танкове в битка

Разработчиците на World of Tank имат много особен подход при планирането на машиностроителните отрасли. Колебанията на „общата линия на партията” водят до факта, че или един или друг клас оборудване става невъзможен за игра и практически изчезва от темата. Разпознавайки себе си, програмистите на Vargeaming подобряват характеристиките на "неуспешния" клас, което води до нарастване на интереса на игралната общност.

Трябва да се отбележи, че по време на писането на тази статия разработчиците имат задачата да върнат леките танкове на произволен като клас. Една от стъпките в тази посока беше въвеждането на нова LT връзка, включително и лекия T-54, който обмисляме.

Основните задачи на този резервоар са две: опознаване на позициите на противника ("леки") и борбата с разузнавателния отбор на противниковия отбор ("анти-светлина"). Въпреки това, във всяка битка можем да изпълним и двете.

Оптималното поведение по отношение на резултата е следното:

  1. В самото начало, като се възползваме от добрата динамика и видимост, ще „заблестим” пътуването на врага. В зависимост от картата, това може да бъде или базата на врага, или една от възможните посоки на движение (посока на опасност от резервоара). Не забравяйте да оцелее след получаване на първата интелигентност, връщане по-близо до неговата.
  2. На този етап от битката ние се обръщаме малко далеч от мястото на основната битка, „подчертавайки” фланговете на нашата бойна група. В същото време ние контролираме посоката, в която се очаква да пробие колегата ни от противоположния отбор. Ако видим, че другарят е отишъл в нашата артилерия, ние влизаме в прихващането на целта. Тук трябва да си припомним, че нашата маса дава възможност за успешно овентяване на LT-то на врага, което може успешно да се използва. Основното нещо е да не се забъркваш.
  3. На третия етап от битката, когато единствените танкове пълзят по картата, нашата задача е да ги търсим активно и да ги подчертаваме пред нашите съюзници. Ако врагът има критично ниво на здраве или е на разстояние, от което не може да те види, ние го убиваме. Със свободен фланг - ние пробиваме в задната част, намираме артилерия или PT-ACS, унищожаваме.

Резервоар Т-54

Като цяло, трябва да се каже, че V-продуктът, наречен “T-54 lightened” се оказа много неясен, а по отношение на количеството характеристики не отговаря на ролята на “imba”. В същото време в способни ръце той е напълно способен да се огъне, което някои играчи демонстрират. Необходим е специален подход към резервоара, необходимо е да го играете внимателно, контролирайки мини-картата всяка секунда. От решаващо значение е необходимостта от задълбочено познаване на терена. Защото в дуели срещу съученици, в опитите да се избяга от силно бронирани цели или при тайно изтичане зад вражеските линии, ще бъдете спасени много пъти от осъзнаването на всички издутини, храсти и камъчета, разпръснати от изобретателите.

Накратко, T-54 е лек - резервоарът не е за всеки, но, разбира се, ще намери своите верни почитатели.