Пасаж на играта Венера

Anonim

Компютърните игри са истинско изкуство, което не се дава на всички. За съжаление, голям брой проекти, които се раждат днес, са второстепенни и не заслужават специално внимание. Какво можем да кажем за вътрешния igroprom, който харесва с качествени проекти на всеки няколко години ... Ето защо единствените хора, на които може да се надяваме са само независими разработчици, които са в състояние да спасят ситуацията. Например, можете да обърнете внимание на доста необичайния проект Venus Hostage. Това е първо лице стрелец с пъзел, аркадни и стелт елементи, които ще ви отнеме не повече от час на игра време, но тя ще има време да се затегне. Минавайки Venus Заложник е малко вероятно да ви причини сериозни въпроси, защото играта е доста проста.

Какво е игра?

И така, какво е заложникът на Венера? Преминаването на играта, както вече споменахме, отнема не повече от един час, и това до голяма степен се дължи на факта, че главният ти герой изобщо не знае как да тича, тоест постоянно ходи пеша. И това означава, че играта също е опъната - в действителност, тя трябваше да отнеме не повече от четиридесет минути. Първоначално тя е замислена като еротично действие, но по-късно разработчиците променят мнението си и оставят само няколко сцени на леглото и откровени модели на женски герои. Останалата част от проекта премина в сферата на други жанрове, където се оказа доста успешна - преминаването на заложниците на Венера ще остави незаличимо впечатление за вас, защото сюжетът е умело изкривен, а 18-те сцени ще намерят и феновете си.

Начало на играта

Как започва заложникът на Венера? Вие подреждате среща с момиче в чат, с което успешно се срещате в действителност и прекарвате бурна нощ на любовта. Но на сутринта, събуждайки се сам в непозната стая, ще намерите видеокасета, която ви казва, че сте се включили в много неприятна ситуация. Вие сте в реална опасност, така че трябва спешно да потърсите изход от стаята. Тук започва основната логическа част на играта - почти всички нива съдържат пъзели, базирани на физиката, които трябва да решите. Това означава, че ще трябва да търсите продукти, да ги използвате на други предмети, като преди това сте използвали някакъв вид приспособление, и едва тогава можете да отворите вратата или да счупите ключалката. Като цяло, преминаването на заложника на Венера обещава да бъде вълнуващо.

Промоция на парцела

Както беше казано по-рано, сега трябва да се движите по парцела, за съжаление, пеша. Преди да бъдете опоненти, които ще премахнете по различни начини. Понякога ще е необходимо да ги премахнете тихо, в други случаи няма да се поставят условия, така че можете да използвате всяко оръжие, от което да избирате. Разбира се, в играта няма много барели - те решиха да не ускоряват прекалено много за един час геймплей. Но ще намерите няколко вида оръжия с малък обсег, като например прилеп или тръба, както и огнестрелни оръжия, които също могат да се използват срещу врагове, които ви пречат. След като преминете през няколко сцени в леглото, унищожавайки достатъчно опоненти и решавайки много трудни пъзели, ще се сблъскате с последната сцена.

Невероятно завършване

Струва си да се отбележи, че в много отношения завършването привлича играта, тъй като е наистина впечатляваща. Вие сте заложник на главния злодей, с когото все още имате 18+ сцена. Докосвате пистолета, докато тя се обръща, а след това първата ви любов влезе във вратата, с която се срещнахте в началото на играта и която се опитахте да спасите през цялото това време. Тя има пистолет в ръцете си, тя го води и дърпа спусъка. Но кой убива? Това е за вас, за да научите, като преминете през този проект. Прекарайте един час, живеейки на Венера Заложник - преминаването без цензура естествено ще бъде много по-вълнуващо.