Слушалки Defender: описание, спецификации, ревюта

Anonim

Изберете слушалки не е лесно. Но ако решите за производителя, ще бъде много по-лесно да направите това. Например слушалките Defender могат лесно да се класифицират по предназначение. Затова купувачът ще може да намери модел с микрофон и без него. Също така, производителят предлага слушалки за игри или музика. Остава само да се определи бюджета за покупка.

компания

Много от тях вече са чували за слушалките на Defender, но не всеки знае, че това е руска търговска марка. Производителят произвежда не само периферни устройства, но и компютърни аксесоари.

Компанията работи от почти 30 години. Марката е основана през 1990 година. Първоначално производството беше насочено към създаване на защитни екрани за дисплеи. Те бяха полезни, защото компютърната радиация на старите монитори имаше отрицателен ефект върху потребителите.

Ето защо компанията получи такова име (Defender е преведен от английски като „защитник“). След няколко години на съществуване, производителят реши да увеличи гамата от продукти.

Сега компанията е известна не само за слушалките на Defender, но и за клавиатури, мишки, мрежови филтри, акустични системи, геймпайдове, джойстици и т.н. Има и много аксесоари за грижа за устройствата: почистващи препарати, подложки, капаци и чанти.

селекция

Слушалките Defender, като продукт и от всеки друг производител, не са лесни за избор. Трудно е да си представим всеки алгоритъм, който би помогнал да се определи даден модел.

Въпреки това има някои параметри, на които все още трябва да обърнете внимание:

  • цена на устройството;
  • наличието или отсъствието на допълнителни елементи;
  • външен вид;
  • технически спецификации.

Естествено, почти всеки купувач, за начало, определя бюджета за покупка. Смята се, че повече или по-малко висококачествени слушалки са в средния ценови сегмент - от $ 60.

Когато става въпрос за прости слушалки, те могат да струват малко по-малко. Ако говорим за игрални слушалки, тогава цената му може да надвишава 100 долара.

Допълнителни елементи могат да бъдат микрофон: не всеки се нуждае от тази подробност. Също така, този параметър може да включва наличието на специални съединители или контролен панел. На слушалките могат да бъдат разположени специални лостове и бутони.

Външният вид е субективна материя. Тук купувачът обръща внимание на материалите, формата на възглавниците, здравината на кабела и различните декоративни елементи. Някой важен цвят, а някой - подсветка.

Простота във всичко

По време на своето съществуване компанията пусна голям брой модели слушалки с микрофон. Defender придобиват дори няколко години след пускането на определен модел.

Например моделът Defender Accord HN-047 се появи на пазара преди около 4 години. Въпреки това, тя все още е популярна и се продава в магазините. Слушалките са много прости, евтини, но с високо качество.

Тъй като това е бюджетен вариант, компанията не се притесняваше много. Слушалки, поставени в пластмасов прозрачен блистер. От една страна, това е добро решение, тъй като е възможно да се разгледа моделът веднага в прозореца. От друга страна, малко продавачи се съгласяват да разопаковат блистера, за да позволят на купувача да опита със слушалките.

Пакетът описва накратко основните характеристики на слушалките. Той също така заявява, че моделът може да се използва не само в компютрите, но и в смартфоните.

Дизайнът на слушалки с микрофон Defender Accord HN-047 е доста спорен. За някои може да изглежда успешен, заради здравите си материали и големи размери. Някой, напротив, ще се откаже от модела заради несглобения си дизайн.

За слушалките се използва гланцова пластмаса. Лентата за глава е подсилена с метален обръч. В допълнение към популярните червени вариации има и универсални: бяло и черно.

Отзиви на Defender Accord HN-047

Този модел стана популярен поради своята простота и ниска цена. Много хора харесват не само дизайна и конструкцията, но и най-важното в слушалките - качеството на звука. Звукът е мек и ясен. Въпреки бюджета си, слушалките се показаха добре при възпроизвеждане на музика с голям обем. Дори и баса беше чут, въпреки че те не са толкова висококачествени, както при скъпите модели.

Но високите честоти не бяха толкова добри. Любителите на музиката пострадаха особено от тях. Потребителите отбелязаха, че въпреки това не забелязват никакви досадни звуци от трета страна.

Свобода от кабели

Компанията има доста безжични слушалки. Defender HN-B701 - един от най-популярните модели. Тя се появи преди 5 години, но все още остава търсена по много причини.

Разбира се, не всички потребители все още предпочитат безжични слушалки. Някой го счита за нестандартно, някой - краткотраен. Но така или иначе, той е много лесен за ползване.

Defender HN-B701 е структурно подобен на предишния модел. Разликите могат да се видят в по-тясната лента за глава, матовата пластмаса и допълнителните бутони. Моделът се доставя в целулоиден блистер. Няма нищо забележително, но за разлика от пакета Defender Accord HN-047, това не само може да се разгледа, но и да се разкрие.

Металната лента за глава е здраво и лесно регулируема. На гърба на възглавниците има контролни бутони: включете, регулирайте силата на звука и превъртете през песните. Самите възглавнички за ушите са много компактни, така че не могат да задоволят всеки. По-добри слушалки за предварително измерване в магазина.

Отзиви за Defender HN-B701

Тези безжични слушалки на Defender бяха много успешен модел. Те често се сравняват с подобна слушалка Defender Freemotion HN-B601. Вторият модел е пуснат по-рано и е малко по-опростен както в строителството, така и в звука.

Връзката на HN-B701 е проста. Връзката е стабилна. Разбира се, звукови недостатъци могат да бъдат намерени, тъй като това са безжични слушалки със средна цена.

И все пак някои ужасни недостатъци в този модел не е намерен. Той има достатъчно ниво на звука, добро приемане на сигнала, опростен и правилен контрол.

Игрален модел

Предлага се слушалка за геймърите. Разбира се, в тази ниша има лидери дълго време, но не винаги има достатъчно пари за техните продукти. Следователно, геймърските слушалки на Defender са най-добрият избор за тези, които искат да спестят пари.

Цената на моделите за игрални слушалки не може да надвишава 500 рубли, което е трудно да се повярва за мнозина. Но така е. Един от най-популярните игрални модели стана слушалките Defender Warhead HN-G180.

Тъй като това е специализирана слушалка, тя е опакована в брандирана кутия с вече познатия графичен дизайн. Между другото, всички игрални продукти на този производител са поставени в подобен пакет. Затова изглежда вече познато.

От задната страна, както винаги, са боядисани основните предимства и технически характеристики на модела.

Много харесаха дизайна на слушалките. Те са много големи и обемисти. На главата седят твърди, но сигурно. И все пак, както показват прегледите, геймърът не се уморява от тях дори след няколко часа виртуални битки.

Слушалките, изработени от пластмаса, и, както много от тях бяха забелязали, качеството на посредственото. На някои места се забелязват прорези и разкъсвания. Възглавничките за ушите са много големи, така че всеки ще ги хареса. Но изкуствената кожа, от която са направени, в крайна сметка се скъсва и излиза.

Няма проблем с това как да свържете слушалките Defender Warhead HN-G180. Но само в случай, че има инструкции в кутията. Микрофонът тук е модулен, свързан е чрез 3.5 мини жак конектор. Много потребители харесват факта, че микрофонната лента е гъвкава, а не пластмасова. Последният вариант е много ненадежден, особено в ръцете на впечатляващи геймъри.

В кутията има звукова карта с USB интерфейс. Първо, дори ако не преследвате супер звук, USB конекторът определено ще ви спести плъгин, което не е достатъчно на лаптоп. Второ, това допълнение наистина помага да се подобри звука, макар и леко.

Defender Warhead HN-G180 Ревюта

Този модел е много успешен за геймърите. Някои потребители бяха доволни, че кутията имаше инструкция за слушалки на Defender, защото не можеха да разберат връзката. Хареса ми наличието на дълъг проводник, гъвкав микрофон, затворени възглавнички за ухо и приемливо качество на звука.

Отрицателните прегледи са повлияли върху качеството на изработката, липсата на функционален софтуер и размери.

данни

Фирмата произвежда много слушалки, които не винаги принадлежат към определена група. Например, гореспоменатият безжичен модел Defender Freemotion HN-B601 се отнася и за стерео слушалки.

Defender - компания, която се фокусира върху качеството и цената. Ето защо тя има толкова много успешни модели с идеално съотношение на тези два параметъра. Тъй като това е руска марка, тя няма толкова много фенове в чужбина, а основната целева аудитория е в региона на ОНД. Въпреки това компанията развива и привлича вниманието на все повече купувачи.