Как да се противопоставим на Pete Lord в Dota 2: описание, ръководство, инструкции и препоръки

Anonim

На световния турнир през 2016 г. на "DotA 2" бе обявен нов герой. Той беше толкова силен и небалансиран, че много веднага започнаха да се интересуват как да се противопоставят на Пит Лорд. Този герой вече се е появил в Dota All Stars, но сега той е придобил по-мощни способности, така че опитът от предишни години няма да ви помогне толкова лесно да се справите с врага. За да разберете кой съжалява Pete Lord, трябва да разберете в детайли с този герой. За да направите това, трябва да изучите неговите способности, стратегия на играта, „изпомпване“ на умения и събиране на артефакти.

Кой е

Трябва да започнете ръководството на Pete Lord с факта, че в “Dot 2” този герой се нарича Underlord. Той получи атака тип меле и основната му характеристика е силата. Фенове на играта го чакаха цяла година, а сега се появи на сцената на главния турнир на “DotA 2” - The International 2016. Неговата холограма заинтересува всички фенове, а целият свят спря да чака новия герой, който трябваше да влезе в играта с актуализацията на 23 август.,

Разбира се, през първия месец никой не можеше да разбере кой Pitlord counterat (Dota 2). Сега вече може да се отговори на този въпрос. Между другото, за първия месец героят е успял да влезе в топ 20 герои по отношение на победи.

История на

Историята на героите продължава да радва нови истории. За "Anderlord" също е намерила своя собствена легенда. В него второто му име е Вророш. Историята разказва за забравения и изоставен подземен град, който съхранява чудесата и ужасите на света. Намира се под лавите и вулканите и прилича на тъмна и ужасна пещера. Obsidian Aziyog е построен от костите на огромен брой роби. Тук управляват ужасни подземни създания и техния господар Вророш.

Лордът на ямата е страшен и безмилостен. Той завладява царствата на подземния свят, внася в тях огън и страх. Той поробва или унищожава всички живи същества. Но се случва подземният свят на господаря да стане малък. Той иска да излезе от оковите на своята "яма" и да завладее външните пространства. Той изпраща най-мощните и обучени воини да изследват. Унищожените от външния свят жертви не са напразни. Сега Вророш е готов да завладее нови светове и да дойде на повърхността на земята. Всеки, който се срещне по пътя си, ще падне или ще бъде унищожен.

способности

Така че, за да разберем как да се противопоставим на Пит Лорд, трябва да научите всичките му умения. Както повечето герои, той има четири от тях. Първите две са активни заклинания, третата е аура, която усилва героя. Четвърто - Ultimate, моментално телепортира героя и неговите съюзници. Сега ще разгледаме по-подробно всяко от тези умения.

Огнена буря

Лорд на ямата (Господ на ямата, Властелинът на ямата за Dota 2) - труден герой. Въпреки неговите, на пръв поглед, леки способности, трябва да използвате мъдрото разумно. Първото умение нанася магически щети, има радиус от 400 единици. Визуално ефектът изглежда като "зелен дъжд". Героят сваля "блоковете" върху врага в района. В допълнение към еднократното увреждане, тези "камъни", като огън, подпалиха врага и нанасят периодични повреди.

Общо на противника ще паднат 6 вълни. Всеки интервал - 1 секунда. При максимални щети, единично увреждане от една вълна е 70. Но от изгарянето на четвъртото ниво на изпомпване - 3%. Тази способност има няколко нюанса, които си струва да знаят. Самият процес на изгаряне не се събира, така че възможността за допълнителни щети достига осем пъти. Увреждането на вълната също се прилага незабавно, независимо от това дали завършва.

Яма от злоба

Второто умение също кара играчите да мислят как да се противопоставят на Пит Лорд. Възможност за магически щети. Визуално изглежда, че има пукнатини в земята, които привличат врага и му забраняват да се движи. Можете да кандидатствате веднага на няколко врагове. Радиусът е 275. На максималното ниво, умението ще направи врага 2.5 секунди. В този случай се нанася 100 щети.

Въпреки факта, че способността иммобилизира, враговете все още могат да се обърнат и да използват магии и артефакти. Въпреки че има изключения, включително и някои умения на героите: например, Blink Antimag, телепортирайте Nature's Prophet, стартирайте "Spirit Breaker", изчезването на Pak, ult “Ricky" и "Blink Dagger".

Между другото, тази способност, според ръководството на Pete Lord, може да прекъсне всяка магия на врага. Също така случайно хванат този, който е станал невидим, и дават ефект True Sight.

Атрофия на аурата

Чудесна аура ще помогне за намаляване на щетите на всички вражески герои, които са в радиус от 900. Ако жертвата умре, докато прави това, Underlord получава допълнителна вреда за известно време. На четвърто ниво аурата намалява щетите на врага с 42%. За герой, можете да получите 45 точки на допълнителни щети, за пълзене - 5.

Има и нюанси в аурата, които ще ви помогнат да разберете как да се противопоставите на Пийт Лорд (“Dota 2”). Способността само намалява основната повреда или тази, която дава основния артефакт. Аурата има леко забавяне от половин секунда. Също така няма значение как ще умре врагът. Струва си да си припомним, че за определено време се причиняват допълнителни щети.

За да разберете дали аурата работи, просто погледнете иконата на състоянието. Ще се посочи размерът на допълнителните щети, както и поглед към долната граница на оръжието. С активността на аурата, тя става по-ярка върху размера на щетите от бонуса.

Също така трябва да разберете, че след смъртта на илюзиите, пилетата, таверните, отделенията, клонингите Мипо, арката на Варден и унищожаването на гробницата, няма да бъдат отчетени допълнителни щети. Ако наблизо има няколко Meero, Underlord ще получи щети само от един от тях.

Тъмен разрив

Крайната способност е насочена към точка или единица, действаща върху съюзници. Визуално, умението прилича на „черна дупка” в земята, която се отваря близо до приятелски герой. След известно време, при максимално ниво на изпомпване за 3 секунди, героят и неговите съюзници (ако бяха близо до него) се телепортират в тази „дупка“. Радиусът на способността е 450. Можете да кандидатствате във всяка точка на картата.

След активирането можете да отмените крайния. Ако кликнете два пъти върху умението, Pete Lord ще отиде в базата. Можете да използвате ултра не само на приятелски герои, но и на съюзници, които не са герои. Ако способността да се прилага на земята, тогава за телепорта ще бъде избрана най-близката цел.

Стил на игра

Всяко ръководство към Пит Лорд (Pit Lord) води във всеки случай до описанието на стила на игра. Въпреки факта, че това е герой на силата, той, разбира се, е отговорен за подкрепата на целия екип. Той може да спаси съюзниците с крайния си резултат или, обратно, ще помогне внезапно да се появи срещу петте от нас. Освен това той може временно да спре врага и да намали щетите си с помощта на второто и третото умение. Неговият основен недостатък е ниската мана и липсата на броня.

"Учението е светло ..."

За този герой е важно правилно да се изучат всички способности. Разбира се, случва се всичко да зависи от стратегията, както и от подредбата и други фактори. И все пак има универсално изравняване на героя. Пътеводител за Пит (Pete Lord, Azgalor Pit Lord) препоръчва да се вземе второто умение на първо ниво. До 6-то редуващо се люлее първото и третото. Взимаме ултиматум навреме, след това сваляме Firestorm, тъй като носи много щети, а после и на ситуацията. Но най-важното е, че не забравяйте да подобрите времето във времето.

артефакти

За началния етап на играта е да се запасите с танго, яснота, клонки и брадва. Последното е необходимо, за да се улесни довършването на тръпки. По-късно можете да закупите Wind Lace, за да направите мобилността на вашия герой повече. Също така не забравяйте да не забравите "чехлите". А за различна ситуация ще ви трябват мощностни стъкла или Arcane Boots. Първата опция ще увеличи скоростта, втората ще добави мана.

Може би не е необходимо да се говори за обекти преди играта, тъй като често тяхното присъствие зависи от стратегията. Но от основните елементи е желателно да се събират барабани, подобрени пръчки, да си купите бар Black King, за да не прекъсвате телепорта. Скиптърът на Божествеността на Юл прави героя още по-мобилен и увеличава маната. След това трябва да изберете елементи според ситуацията. Няма да е излишно да "бутаем" или "да мигаме", за да реагираме или да започнем по-бързо. Можете да вземете "Тараск", който ще направи Господ по-силен и по-силен. Blade Mail ще бъде изненадан от онези, които са решили да атакуват неочаквано. И гвардейците на Шива ще забавят бягащите, за да използват ефективно способностите.

Контрол преди всичко

Както беше споменато по-рано, само за месец играчите успяха да доведат Underlord до топ 20 по отношение на победи. Никой не е постигнал такива резултати преди. И така геймърите очакват актуализацията, която "успокоява" характера и я прави балансирана. Сега остава да се мисли и предполагам как да се противопоставим на Пит Лорд. Късмет е играчът, срещу когото първият връх ще падне. Тогава има време екипът да обмисли избора на герои.

Атрофия Аура е умение, което може правилно да развали първоначалната ферма. Освен факта, че ще намали основните щети, стойностите на сръчността ще изчезнат. Ето защо, срещу Underlord е най-добре да се вземат тези символи, които могат да бъдат засилени с помощта на артефакти или са в състояние да причинят чисти щети. Перфектно стойте Kunka с Tidebringer или Sven. Ако събирате Джаггернаут и Phantom Assassin чрез Battle Fury, можете да ги изберете.

Въпреки че последните двама герои все още не са най-добрият вариант. Не трябва да избирате Drow Ranger на линията с този герой. Въпреки че ще бъде полезно Бисмастър, Венге или Луната. Нейните способности могат да намалят загубата на щети.

Струва си да се отбележи, че телепортацията на героя не може да бъде спряна. Но все пак, за да се предотврати това, трябва да се опитате бързо да убиете Андерлорд. За да направите това, ние ще вземем магически щети или чисти щети, от които той просто не може да се скрие. Разбира се, в DotA 2 има много такива герои. Можете да обърнете внимание на Pugna или Timbersaw.

Бърза игра

Колкото и да се страхува Ultimate, все пак е по-добре да знаем, за всеки случай, как да се противопоставим на новия Pete Lord. Работата е там, че презареждането на четвърта способност продължава повече от две минути. Ето защо, имате възможност в този момент целият екип да се събере и да се раздели, и активно. Ако врагът няма силен носител, който унищожава целия ти отбор, тогава е малко вероятно те да се изкачат по бунта.

За да се избегне влиянието на първото и второто умение, си струва да си припомним, че няма значение кой брои Пит Лорд, още по-важно какво представляват артефактите на героя. Факт е, че е възможно да се излезе от тези способности благодарение на "push", BKB и Manta Style. Докато Underlord се чуди как сте излезли от неговия капан, можете бързо да обърнете играта и да се възползвате от предимството.

спокойствие

Не е трудно да се контролира този герой. Проблеми могат да възникнат при постоянното раздвояване от първата му способност или с неочакваната поява на целия вражески екип. Сега повечето геймъри искат Valv да балансира аурата на Underlord. Благодарение на нея героят може да реши изхода на играта.

За да се сблъскате сериозно с врага и да можете да го отблъснете по-късно, човек не трябва да му позволява да се промъква от първата минута. Благодарение на аурата, той получава допълнителни щети и това му дава предимство в силата и способността да убива бързо на първите нива. Подкрепата също е важна, за да се блокират всички горски лагери, така че подслонът да не може да фермира, ако е бил изгонен. Като цяло, основната грешка на всички играчи в борбата срещу Пийт Лорд е, че те забравят за всички останали герои и се фокусират върху едно нещо. Всъщност, често лордът на ямата играе ролята на телепорт за целия екип, не повече.