Как да промените гласа в Skype? Преглед на програмата, препоръки

Anonim

Ако един познат ви се обади и говори с глас на анимационен герой, или приятел започна да говори за проблемите си с мъжки баритон, тогава не трябва да се изненадвате и да мислите за посещение при психиатър. Целта е да използват специален софтуер, който ви позволява да променяте гласа си в Skype.

Такъв софтуер се използва не само за привличане на събеседника, но и за онлайн поръчки на някои услуги или запознанства. Това означава, че можете да промените гласа си в Skype в случаите, когато трябва да скриете истинската си възраст или пол. Но не трябва да се включвате в това, защото понякога приложения от този вид, съчетани с определени действия, могат да попаднат в обхвата на членове от Наказателния кодекс.

Така че, ще се опитаме да определим най-добрите и най-популярни програми, които ви позволяват да промените гласа си в Skype, които се отличават с тяхната ефективност, наличност и голям брой положителни отзиви от потребителите. С всички описания по-долу софтуер може да се намери на официалните ресурси на разработчиците, така че проблемите с тестването да не бъдат.

MorphVOX Pro

Това професионално решение е намерило своето приложение в други области и се използва не само за промяна на гласа в Skype. MorphVOX Pro може да предложи на потребителя огромна библиотека със специални ефекти, които лесно се добавят към пистата, както офлайн, така и онлайн.

Интерфейсът на програмата може да бъде наречен прост и интуитивен, така че не би трябвало да има проблеми с овладяването на продукта. Тази програма ви позволява не само да променяте гласа си в Skype, но и да добавите фон: смях, писъци, шум от листа и т.н.

Не можете само да говорите със събеседника си с мъжки или женски глас, но и да се появявате като страхотен робот или да говорите с хуманизиран лай на куче. Съдейки по прегледите, много потребители смятат MorphVOX Pro за най-добрата програма, която променя гласа в Skype.

Можете да го изтеглите от официалния ресурс на разработчика и да го използвате безплатно за две седмици. В края на пробния период лицензът ще трябва да плати. Джуниор версията на утилитата с префикса Junior служи като по-скромна алтернатива, но тя е силно ограничена в възможностите.

клоун

Подобно на предишната програма, този софтуер ви позволява напълно да промените гласа в Skype. "Clown Fish", въпреки че е разположен от разработчика като помощна програма за коригиране на правописни грешки в съобщенията, но по предназначение много малко хора го използват.

Програмата се отличава с ясен и прост интерфейс, който всеки начинаещ ще разбере, да не говорим за напреднали потребители. Софтуерът има впечатляващ набор от предварителни настройки и шаблони за всякакви практически шеги, поздравления и други интересни събития.

Софтуерни функции

Също така имайте предвид, че приложението ви позволява да превеждате гласовата реч на друг език. Такава функционалност трябва да бъде много полезна при общуване с партньори, другари и други потребители от други страни.

Няма специфични ефекти като гласа на робот, както в предишния случай, но корпоративният специфичен еквалайзер на Clownfish върши чудесна работа с мъжки, женски и детски тембър. Можете също да промените гласа в Skype, като използвате ефектите на смесване от затихване или усилване, като че ли казвате „в тръбата“ или „в пещерата“. Софтуерът е абсолютно безплатен, така че всеки може да го тества.

AV Voice Changer Diamond

Друг инструмент за промяна на гласа в пратениците, както и в "Skype", както добре. Програмата онлайн ще приложи ефекти, а другият ще ви разпознае само с вашия псевдоним. Също така, програмата ви позволява да направите някакви бланки, които по-късно могат да бъдат вмъкнати в разговора ви.

Приложението има приятен и ясен интерфейс, както и богата справочна секция. Там можете да намерите и интелигентен помощник-помощник, който ще ви преведе през всички важни елементи на менюто и ще ви запознае с инструментариума.

Заслужава да се отбележи и наличието на голям брой шаблони, насочени специално към работата със Skype. В библиотеката можете да намерите гласове на знаменитости, анимационни герои, хуманизирани животни и други пресети, които ще ви позволят да изненадате и да изиграете събеседника.

В допълнение, полезността може да организира сравнението на гласа ви с гласа на друг човек. Ще бъде извършен подробен анализ, където след приключване ще видите графиките, EQ мащаба и други визуализации, от които да избирате.

Помощната програма се разпространява под платен лиценз, но разработчикът е предоставил 14-дневен пробен период. През това време можете да се запознаете с продукта и да решите дали да го вземете или не.

Забавен глас

Програмата работи главно с тона на гласа ви. В реално време тя може да промени речта ви до неузнаваемост. Една от основните отличителни черти на полезността е най-аскетичният интерфейс, както и почти нулевите изисквания към системните ресурси. Следователно, продуктът може да се използва дори и на най-древните компютри, без оглед на винаги изпълненият управител на задачи.

Липсата на локализация на руски език се оказва сериозна муха в мехлем за някои домашни потребители. Но загубата в менютата и инструментите на програмата е доста трудна, тъй като всички контроли са ограничени до няколко елемента и бутони. Във всеки случай, особено взискателните потребители винаги могат да изтеглят аматьорска пукнатина от официалния форум за услуги с едно и също име.

Характеристики на приложението

Програмата също така се гордее с наличието на интелигентен инструмент за запис на глас - както вашето, така и другото лице, както и мигновен отговор на всички промени в настройките, без никакви закъснения и пропадания. Софтуерът е перфектно адаптиран към операционната система “Windows” и работи без проблеми на всички версии, започвайки с XP и завършвайки с новия “ten”.

Продуктът е предоставен както е и под свободен лиценз. За разлика от други подобни програми, няма намек за реклама на различни спонсори и дистрибутори, така че при работа с тази програма нищо няма да ви разсейва. Разработчикът има и платено решение с префикса Pro, но това е напълно различна програма с много функции и богата функционалност.