Как да се позовем на Стената на плътта в "Террария" и да я победим?

Anonim

Стената на плътта е най-силният шеф в играта Terraria. Той може да навакса страха от всички играчи, които все още нямат достатъчно опит и се изправят пред такова чудовище за първи път. Така че, разбира се, има въпросът как да се позовем на Стената на плътта в Террария и да я убием? Всичко не е толкова трудно да се направи, тъй като може да изглежда на пръв поглед, сега нека се справим с нюансите.

Малка препоръка: мисията е завършена просто, ще трябва да имате достатъчно търпение, да правите всичко правилно и ще преминете това ниво, "жалко" за много играчи.

Каква е тази стена от плът?

Шефът е огромен, прилича на движеща се стена. В кофите има осем хиляди здравни точки. Това е всичко. Как да се позовем на Стената на плътта в "Terraria"? Това трябва да се направи само на територията на Ада. Ако не правите това, от което имате нужда, тогава не можете да играете повече. В Ада хвърлете кукла вуду във водата, която преди сте изчистили от демоничните същества.

Обърнете внимание: след като решите да изчистите куклата от демони, тя може да падне в бездната по време на този процес и ще трябва да се биете с огромен охрана без подготовка, но това ще бъде трудно и за много играчи също ще бъде неочаквано! Бъдете внимателни и за да избегнете ненужни проблеми, не позволявайте на куклата да падне.

Преди да извикате стената на плътта в „Terraria“ на компютър, трябва внимателно да се подготвите за предстоящата битка.

Подготовка за битка

Не забравяйте, че лесно можете да победите чудовището, ако проявите изобретателност и предварително се подготвите за това събитие. Поне за успешен изход от битката ще трябва да се натрупат такива неща:

  • Phoenix Blaster;
  • набор от отвари - скорост, ходене по вода, скокове, желязна кожа и т.н .;
  • около петстотин сребърни или метеоритни куршуми;
  • демонична броня.

В допълнение, ще трябва да се подготви специална платформа за битка. Сайтът трябва да се състои от две хиляди блока, възможно е по-малко, но не трябва да се ограничава в пространството.

военни действия

Така че, когато всички подготвителни етапи приключат, куклата се изчиства, ще трябва да се хвърли във водата и да се изчака, докато шефът пристигне. След това, просто стреля шефа, но е по-добре да се опита да се прицели и удари очната ябълка или огромната паст. Стената от плът ще ви атакува постоянно, така че не забравяйте да я избягвате във времето, движейки се в противоположната посока от атаката на шефа. При необходимост използвайте отвари, които сте натрупали, както и стреляйте и стреляйте постоянно. Само по този начин можете да победите Стената на плътта и да завършите нивото!