Как да активирате Flash Player в браузъра Yandex: съвети, трикове, инструкции

Anonim

Някои потребители мислят как да активират Flash Player в Yandex Browser. Работата е там, че без този модул, нормалната работа в интернет няма да работи. Можете да забравите за гледане на видео, слушане на музика и изучаване на снимки / снимки. Това е съвсем нормално. В крайна сметка, интернет браузърите са несъвършен софтуер. Какво трябва да запомните за флаш плейъра за всеки потребител? Как да го включите в Yandex.Browser?

След инсталиране на браузъра

Заслужава да се обърне внимание на факта, че флаш плейърът по подразбиране вече е инсталиран в Yandex. Това означава, че не са необходими допълнителни действия. Достатъчно е да инициализирате приложението и да го стартирате.

От първите минути на помощната програма Flash Player ще бъде активен. Но можете да направите следното:

 1. Отворете всеки видеоклип в браузъра.
 2. Кликнете върху бутона "Активиране на Flash Player".

Готово! Отсега нататък вграденият модул ще работи напълно. Тази техника не се използва много често, но се осъществява.

Нормално включване

Как да активирате Flash Player в браузъра Yandex? Това може да стане по друг начин. Например, чрез настройките на интернет браузъра. Тази техника се използва, ако модулът се провали.

Включването на Flash Player в браузъра Yandex е както следва:

 1. Отворете Интернет браузъра.
 2. В адресната лента напишете браузър: // плъгини /.
 3. Кликнете върху "Enter" на клавиатурата.
 4. Намерете блок плейър.
 5. Кликнете върху хипервръзката "Активиране". Ако плъгинът вече е активен, тогава бутонът "Disable" ще се появи в съответния раздел.

По този начин се извършва активирането на споменатата полезност. В други браузъри включването на модула се извършва по подобен начин. Ако лицето не е намерило съответния блок, това означава, че FlashPlayer не е в компютъра. Тя трябва да бъде инсталирана. Дори и с Yandex.Browser има подобни проблеми.

монтаж

Как да активирате Flash Player в браузъра Yandex? Ако по някаква причина вграденият модул бъде премахнат или не работи, ще трябва да го инсталирате отвън. Това е нормално.

Инициализирането на Flash плейъра е както следва:

 1. Отворете страницата за FlashPlayer.
 2. Изтеглете версията на модула за желаната операционна система.
 3. Кликнете върху бутона "Инсталирай сега".
 4. Изберете допълнителен софтуер за инсталиране. Можете да се откажете от всички ненужни програми.
 5. Следвайки инструкциите на екрана, стартирайте изтегления файл и завършете операцията.

FlashPlayer се актуализира по същия начин. Браузърът по време на инсталирането на приложението трябва да бъде затворен. Няма нужда да мислите как да активирате Flash Player в браузъра Yandex - всички промени влизат в сила автоматично. Но ако това не се случи, тогава модулът може да се активира по познат за нас метод.

За актуализацията

Понякога изследваното приложение не работи поради факта, че става все по-неактуално. Това е нормално. За решаването на проблема ще трябва да актуализирате Flash Player. Какво е необходимо за това?

Обикновено не е необходимо да мислите за този проблем. В крайна сметка, FlashPlayer, с новите си версии, казва на потребителя за това. Остава само да потвърдите актуализацията на софтуера или да го отложите.

Следващата опция за актуализация е да премахнете старата версия на приложението и след това да инсталирате новата версия. Как да реализираме идеята? За да направите това, трябва да следвате предварително указаните инструкции.

На таблети и телефони

И как да активирате Flash Player в браузъра Yandex на таблет или телефон? Основният проблем е, че мобилните устройства рядко работят с флаш плейър. Но ако желаете, можете да инициализирате съответния плъгин.

Как да активирате Flash Player в браузъра Yandex на Android? Най-добре е да изтеглите и инсталирате Adobe Air. Това приложение може да се намери на официалната страница "Adob".

Освен това, когато използвате браузъра Yandex, потребителите могат да търсят FlashPlayer в секцията "Plugins".

На мобилните платформи HTML5 все повече замества флаш плейъра. Някои казват, че много скоро всички устройства ще работят с такъв модул. И компютри. Но засега можете да помислите как да активирате FlashPlayer в браузъра Yandex. Отговорът на този въпрос вече няма да създава трудности.

отстраняване

Ако по някаква причина флаш плейърът не работи, можете да го изключите. Особено този проблем е от значение за Yandex, при който отделен конфликт възниква с вградения софтуерен пакет при инсталиране на отделен модул.

За да деактивирате FlashPlayer, трябва:

 1. Отворете браузъра.
 2. Отидете в браузъра: // plugins /.
 3. Намерете флаш плейъра.
 4. Кликнете върху бутона "Изключване". За да премахнете пакета, трябва да кликнете върху изображението на контейнера и да потвърдите операцията.

Това е всичко. Всъщност работата с флаш плейър не е толкова трудна!