Как да си направим въдица в Minecraft - отиваме на риболов

Anonim

И така, днес ще говорим с вас за това как да направим въдица в Minecraft. Работата е там, че да бъдеш рибар без този обект е невъзможно. Така че нека започнем да изследваме нашата тема. Само за да започнете, нека погледнем отблизо елемента.

Какъв вид "звяр"?

Какво представлява въдицата в Minecraft? Нищо, но най-често използваният за риболов предмет. Без него не можете да си представите процеса на риболов. Можем да кажем, че този елемент не се различава по функционалност от истински колега.

Въпреки това, ако мислите за това как да направите въдица в Minecraft, тогава ще намерите една малка, но не много добра новина. За разлика от много съвременни модели на инструменти за риболов, играчът има само един стил. Така че, не мисля, че можете да се създаде себе си куп различни опции. Въпреки това нека помислим как да направим въдица в Minecraft.

пръчка

Но първо трябва да получим всички материали, използвани при изработването. Първият ресурс, с който се сблъскваме, е нищо повече от пръчка. Без него създаването на темата би било невъзможно.

Ако мислите за това как да направите въдица в Minecraft, първото нещо е да съберете повече дърва. От него са изработени пръчки. За изработване на въдици трябва да пожертвате 3 такива материала. Не много, само ако имате достатъчно ресурси.

Проблеми с получаване на пръчки и дърво не трябва да имате. Играта е много подходяща за третиране на растителността. Затова напишете още дъски, които след това се обединяват в пръчки. Дървесината е един от най-използваните материали за изработване на предмети. След това можете да започнете да търсите други ресурси. Сега ще видим кои.

конци

Друг необходим елемент, от който се нуждаем, е така наречената нишка. И до 3 броя. Вземете този елемент не е много лесно. Особено, когато вземете предвид факта, че в природата практически не се среща в чиста форма. Тогава къде да го вземем? Нека се опитаме да видим.

Ако мислите за това как да направите въдица в Minecraft, то, разбира се, бъдете готови, че ще трябва да се биете с няколко противника, за да получите нишки. Става дума за паяци. Абсолютно всякакъв вид ще свърши работа. Включително и пещерата. Ще трябва да намериш оръжие, след това да влезеш в битка. След като убиете паяк, 1 до 4 нишки ще паднат.

Вярно е, че има и друг добър начин да получите необходимия ресурс - просто го намерете. Къде? Да, навсякъде. По-точно, в абсолютно всяка съкровищница. Нишките до известна степен се считат за истинското съкровище. Затова внимателно огледайте сандъците и тяхното съдържание. След това можете да съберете цялото съкровище и да се втурнете вкъщи, за да завършите бизнеса си с въдица.

За да направите елемента, от който се нуждаете, просто комбинирайте три пръчки и две нишки. Погледни в инвентара - можеш да ловиш риба. Сега знаете как да направите въдица в Minecraft. Но нека да се запознаем по-добре с риболова.

риба

Е, въдицата вече е в нашия инвентар. Така че можете да отидете на "лов" на рибата. Нека да научим този труден въпрос. За да започнете, изберете резервоара, в който планирате да се установите.

Сега кликнете върху водната въдица - ще има дълъг въдица с плувка. Пуснете го във водата и изчакайте. След известно време ще започнете да "кълват". Внимателно стигнете до поплавъка и вижте какво ви очаква уловът. Това може да е риба или нещо. И двете ще попаднат в ръцете.

Като цяло има няколко вида улов. Те включват "боклук" и "съкровища". Първата категория е истинският подводен боклук. Чаши, стари въдици, гниене, нишки, колби с вода и така нататък - всичко това, разбира се, може да се използва, но тези предмети се считат за боклук.

Втората категория са съкровища. Можете да хванете лък, въдица, етикет, седло, водна лилия или омагьосана книга. Това са по-ценни и полезни неща. Това е всичко. Сега знаете как да направите въдица в Minecraft и риба.