Проход от куестове "Скайрим": Отвратителна бездна или "Отвъд обикновеното"

Anonim

Ако завършите всички куестове от князете на Daedra, тогава определено ще се запознаете с Hermeus Mora. Този герой възприема появата на неразбираема субстанция - гнусна бездна. В "Скайрим" можете да се срещнете с него по време на преминаването на заданието "Отвъд светското". Как да предприемем и изпълним тази задача ще бъде обсъдено в малък преглед.

Приключенски старт

За да активирате търсенето "Отвъд обикновеното", отидете в Пост Септимий Сегона. Това място се намира на север от колежа Винтерхолд. Можете да стигнете и тук, докато предавате сюжета по време на търсенето „Древният свитък“.

Вътре в пещерата ще срещнете луд магьосник, който изучава неразбираем куб Dwemer. Септимий иска да му помогне да отвори обекта. Така започнете задачата "Отвъд обикновеното", в края на която ще срещнете гнусната бездна в Скайрим.

Преминаване на търсенето

Вземете Тунинг сферата и Празния речник от Септимий и отидете до руините на Алфанд Двемер. Това място се намира в югозападната част на Winterhold. Вътре в пещерата ще влезете през входа, скрит под снега в дъното на кулата. Въже мост води до него, така че да се ръководи от този обект.

В самата Алфтанде не е безопасно, тъй като Фалмер са избрали това място. Освен това в района има много капани на Dwemer, сфери, паяци. Но има нещо, от което да се възползвате, така че не забравяйте да разгледате квартала в търсене на сандъци. В края на подземието ще имате битка с Centurion.

След като победи врага, вземете ключа от тялото му и отидете до асансьора. Близо до него ще видите два аргументирани символа. Те ще трябва да „разберат“, така че не се колебайте и атакувайте първо. Огледайте тялото, защото те имат наистина уникални неща. Активирайте уреда Dwemer и отидете на Black Limit.

Пътят ви лежи до Mzark Tower, но има много интересни и опасни неща по пътя към него, така че ако не срещу нови приключения, тогава не забравяйте да опознаете околностите. На закрито ще намерите Окуадория. Изкачи се до контролния панел и сложи празен речник на щанда. След това ще се отворят двата десни бутона. Кликнете върху дясното, а третото е активирано. Взаимодействайте с нея, докато светлината от лещата отива в сферата. Четвъртият бутон се отваря, активира се и събира древния скрол и завършения речник.

Завършване на търсенето

Върни се при Септимий. Лудият ще поиска да намери всички видове кръв от елфи и ще раздаде екстрактора. На изхода на пещерата ще се срещнете с отвратителната бездна за първи път в Скайрим. Говори с героя и отиди да търсиш кръв. Всички проби могат да бъдат събрани наведнъж в Alftande. За да направите това, намерете изгубената експедиция на Сула Требатия.

Със събраната кръв се върнете към лудия магьосник и дайте екстрактора. Героят ще отвори пъзела Dwemer и ще се сблъска с куб. Вътре има древна книга - Oghma Infinium. Вместо Божието сърце, Септимий ще намери смърт, защото щом влезеш в стаята, характерът ще изчезне в ярка светлина. След това отвратителната бездна на Скайрим ще говори с вас.

почести

Хермеус Мора ще предложи да прочете книгата и да избере път, който добавя 5 единици към някои умения. Това ще бъде наградата за завършване на мисията от Отвратителната Бездна в Скайрим. Какво ще отговори Даедра зависи от това какви умения искате да изпомпвате:

  • "Пътят на властта" развива Blacksmithing, Shooting, Blocking, One-Handed и Two-Handed Weapons и Heavy Armor.
  • "Пътят на сянката" ще увеличи хакерството, леката броня, стелт, джебчийство, алхимията и красноречивите умения.
  • Пътят на магията помпи умението на илюзията, магьосничеството, унищожението, възстановяването, промяната, очарованието.

Имайте предвид, че е невъзможно да се повишат уменията над 100 единици. Така че изберете уменията, които сте по-малко изпомпвани.

Bugs Skyrim: Отвратителната пропаст не говори

В играта има грешки, свързани с преминаването на търсенето "Отвъд обикновеното". И често геймърите са изправени пред факта, че се случва грешка - Septimius стои близо до книгата и не говори. С гнусна бездна в Скайрим, съответно, също не може да комуникира в края и търсенето не е завършено. В този случай се опитайте да убиете Сегона.

Ако това не помогне, заредете предишното записване. След като изключите всички активни задачи, поръчайте на партньора си, ако има такъв, да изчака до вратата. Не бързайте да влезете пред Септимий, но оставете героя да остане на закрито само за 2-3 секунди. Тези действия ще бъдат достатъчни, за да коригирате грешката и ще изпълните задачата.