Cheat кодове за "GTA 3" на компютъра

Anonim

Компютърните игри са неразделна част от ежедневието на младите хора. Те ни позволяват да изпитаме това, което в реалния свят е невъзможно или смъртоносно за всеки човек. В допълнение, това е чудесен начин за облекчаване на нервното напрежение след училище или труден работен ден.

Не е тайна, че играта е интересна само когато играчите следват правилата. А спазването на правилата не е за всеки. Има мами кодове в почти всяка игра, но тяхната употреба е силно обезкуражена.

Чит кодовете за "GTA 3" на компютъра незабавно решават всички проблеми в споменатия игрален свят и ви позволяват да се почувствате, ако не бог, тогава поне един дух. Това нарушава геймплея, но не го прави скучен. Напротив, играчът получава възможности, които не са предвидени от механиката на играта. Той може да прави всичко и по всяко време. Чудесен начин да получите чисто удоволствие от играта!

Легенда за света на играта

Серията Grand Theft Auto от компютърни игри е истинска сатира за американското общество и култура. Игралната система се основава на най-простите принципи - всепозволеност и откритост. Никъде другаде играчите не са имали толкова възможности, колкото в GTA. Първите две части на играта бяха много успешни и повече, отколкото платиха за себе си. Но всичко се променя.

Съвременната технология непрекъснато тласка разработчиците на принципно нов геймплей. Много хора работиха по играта, а сега през 2002 г. видя светлината. GTA 3 беше пробив. Отлична графика за онези времена, отлична анимация на характера, напълно отворен свят, мисии с разкази и пълна всепозволеност - такъв "коктейл" дойде в игралната общност по техен вкус.

Разработчиците разбраха, че не всички ще искат да играят на скрипта и пуснаха набор от конзолни команди. Чит кодовете на GTA 3 на компютъра напълно промениха геймплея, правейки героя безсмъртен и му дал абсолютна власт над света.

Нито една игра от онези времена не може да се похвали с такива поразителни предимства на конзолните екипи. Именно "GTA 3" бележи началото на такова глобално явление като измама. Вълнението наоколо не е изненадващо. Днес, ние сме свикнали с подобни игри, но след това беше свеж поглед към геймплея, дизайна на играта, нивата на изграждане и дори системата за борба. Всички искаха да получат всички кодове на "GTA 3".

На компютъра, те се получиха по различни начини. Пиратските игри често ги съдържат директно на инсталационния диск, а компютърните списания печатат кодове в техните издания.

Прост, но интересен заговор

Сюжетът на "GTA 3" не може да се похвали с впечатляваща история. Това обаче не означава, че той е лош. По това време беше трудно да се създаде игра с подробен заговор. Основната мотивация за главния герой - банално отмъщение. Намерете и убийте предателите няма да е лесно.

Огромен град, наречен Liberty City, затънал в престъпление. Тя се контролира от различни банди, вражда се помежду си. Мафията процъфтява, а главният герой е член на криминален синдикат. Той работи за една от бандите и в процеса се опитва да открие кой точно го е предал, как да го намери и защо се е случило изобщо.

Такъв сценарий от разработчиците е прост и прозрачен. Въпреки това, всичко се променя, само трябва да използвате кодовете за "GTA 3." На компютъра вече не можете да обръщате внимание. Всички NPS вече не са опасни. Главният герой може да ги контролира. По негово искане градът може изведнъж да полудее и да се гмурне в непрекъснато насилие. Също така, не струва нищо, за да се ускори или забави времето и дори да се промени гравитацията. Възможностите в играта са почти безкрайни.

Главни команди на конзолата

Във всяка игра, мами могат да бъдат разделени на основни и допълнителни. Първият от тях не превръща играта в хаос - с тяхна помощ можете незабавно да възстановите здравето си, да намалите нивото на търсене, да получите пари и всички налични оръжия в играта или да придобиете броня. Същата група включва команди за контролиране на времето и времето на деня. Най-необходимите команди са:

 • Gesundheit - лекува герой, без значение колко хит точки е оставил.
 • Turtoise - максимална броня за комфортна игра.
 • Ifiwerearichman - пари. Всеки обича парите.
 • Gunsgunsguns - превръща главния герой в пешеходен арсенал. Всички налични оръжия в джоба ви.
 • Nopoliceplease - прощава на главния герой всички грехове и премахва нивото на търсенето.

Cheat кодове за "GTA 3" са много разнообразни. Допълнителните командни конзоли могат да дадат възможност за въоръжаване на всеки NPS в играта, да ги накарат да се мразят и в допълнение да ги накарат да лудят. Всичко това веднага. Съвършен човешки хаос. За да създадете антуража, все още можете да унищожите всички коли, да настроите бурното време и да увеличите количеството кръв. Най-популярните от тези екипи:

 • Неговото отстъпление е истинска лудост.
 • Всички оръжия - всеки NPS има пистолет.
 • Toobodylikesme - прави главния герой злодей. Всеки се опитва да го убие.
 • Bangbangbang. Машини? По дяволите с колата!

Автомобилите са готини

В "GTA 3", за да получите колата е много лесно - тя може да бъде открадната. Точно по магистралата. Въпреки това, получаването на резервоар е много по-трудно. Скокове от трамплин ще изглеждат по-зрелищни, ако автомобилите започнат да летят. Кодове в "GTA 3" за автомобили:

 • Колела на колелата - няма коли, но те са. Невидимост на коли.
 • Chittycittybb - сега всяка кола в играта лети. Дори и камиони.
 • Giveusatank - резервоар, по всяко време и навсякъде.
 • Cornerslikemad - можете да си купите не само права, но и възможност за шофиране. Всички машини са добре управлявани.

Много превозни средства не могат да се въртят с помощта на конзолни команди. Но можете да изтеглите треньора.