Танкови симулатори. Преглед и описание на играта

Anonim

Днес ще разгледаме най-интересните (според нас) танковите симулатори. Ако искате да изпробвате себе си като шофьор на това бойно превозно средство, нашата статия може да бъде особено полезна за вас. Днес разглеждаме 8 ключови кандидати за титлата на най-добрите симулатори. Всеки има право самостоятелно да определя победителя.

World of Tanks - WoT

Започнете да разглеждате симулаторите на танкове именно с това развитие. Това е Shareware игра. Тя е отбелязана в Книгата на рекордите на Гинес за максималния брой играчи, които са едновременно онлайн на един сървър. Ако например търсите симулатор на танкове Т 90, можете да се присъедините към милионите хора, които вече са избрали това развитие, тъй като тук е представен невероятен набор от военно оборудване. Тук ще намерите невероятно вълнуващ заговор. Редовно се добавят нови видове резервоари от разработчиците. Графиките също се подобряват непрекъснато и се отстраняват различни грешки. По този начин, World of Tanks се опитват да направят играча възможно най-приятелски. Тук ще намерите брутален баланс, както и зависимостта от валутата на играта, но в момента е трудно да се намери по-колоритен и вълнуващ симулатор от този вид. Имайте предвид, че характеристиките на военното оборудване в проекта са възможно най-близки до настоящето. Тук можете да намерите почти всички образци на резервоари от ХХ век. Представен в проекта, дори "Maus", който е най-големият в историята. Такива машини в реалния свят са направени само 2 броя. Ставайки член на проекта не е трудно - трябва да минете през процедура за бърза регистрация на официалния ресурс и след това да изтеглите клиента.

В самото начало на геймплея получаваме един боен автомобил за всяка от нациите, като Китай, Великобритания, Франция, Япония, Германия, САЩ, Съветския съюз. Така че, ние стартираме приложението. Ние попадаме в гаража с много пространство. На всеки може да се постави само един резервоар. Можете да закупите допълнителни парцели, но ще трябва да ги платите със злато. Започваме да играем за избраната нация. За да направите това, влизаме в магазина и купуваме на цената на нула монети един резервоар, който принадлежи към първото ниво. Именно върху него трябва да се борим в първата си битка. Не можем да унищожим никаква структура в играта, а само определена част от тях. Щетите се представят като драскотини. Ако се опитате, можем да унищожим и изгорим вашия резервоар. Физическите характеристики на играта ви позволяват да направите това, но ние няма да бързаме в такива експерименти. За всяко успешно действие ще получим точки за опит. Те ви позволяват да надстроите оборудването, както и отворен достъп до нови резервоари. Подобренията включват смяна на радиото, шасито, пистолета, кулата и двигателя. Черупките са от голямо значение в процеса на играта. Трябва да ги купим за парите, спечелени по време на сраженията. Цената на снаряда зависи от неговия тип и мощност. Някои проби могат да бъдат закупени за 1000 кредита. Това е около една десета от средствата, които могат да бъдат спечелени за битка. В този случай, ремонтът на резервоара ще струва още 5 хил. Кредита. Оказва се, че по време на битката можем да направим средно около пет изстрела.

"Танкове онлайн"

Отидете на следващия представител на нашия рейтинг. Ако се интересувате от аркадни симулатори на резервоари, не минавайте от това развитие от компанията AlternativaPlatform. Ние отново се гмуркаме в света на мултиплейърните танкови битки. Играта е много проста. В същото време е невероятно вълнуващо. Той реализира 4 напълно различни бойни режима. Предлагат се и интеркланови шампионати и различни подобрения на резервоарите. Това е преди всичко за мащабната аркадна битка онлайн.

Panzer Elite Action

Тази игра е симулатор на резервоар, който ви позволява да избягате от онлайн, изисквайки постоянна интернет връзка и много часове на стрес. Така че, ако искате да контролирате резервоара в историята на кампанията, обърнете специално внимание на Panzer Elite. Става дума за един от малкото (ако не и единственият) симулатор, който предлага лесен контрол, цветна графика и няколко бойни превозни средства. Вие очаквате подробни модели, 3 кампании, които ще се проведат на европейската арена на военните действия, както и на източния фронт. Има две допълнителни мисии в Африка. След преодоляване на всички препятствия, които подготвят една игра, можете да изпробвате мултиплеър режима.

Танк Т-72: "Балканите пламват"

Ако имате нужда от симулатори в резервоарите, за да ви гъделичкат нервите, добре дошли в тази виртуална реалност. Този проект е създаден от руски разработчици. Милостта към играча тук няма да трябва да чака. Необходимо е да се положат всички усилия, за да може бойното превозно средство да се премести от мястото си. Въведена е тежка система за контрол на битки, реалистична физика, както и разнообразие от бронирани превозни средства, включително такива модели като BRDM, Su-100, T-34, Sherman, Leopard 1 и T-55. Това развитие е истинско изпитание за хората, които са сериозно заинтересовани от бойните превозни средства.

Т-34 срещу Тигър

Това развитие е създадено през 2007 г. Ако търсите симулатор на танк Т-34, опитайте тази игра на практика. Неговият сюжет разказва за действията на СССР през 1944 г. по време на освобождението на Беларус, заловен от германците. Има две кампании (шест мисии във всяка), територия от повече от 40 квадратни километра, както и само няколко резервоара за избор - Тигърът и Т-34. Развитието е интересно най-вече защото е възможно да се участват в битки в първия човек. По избор на нас ни е възложена ролята на картечар, шофьор или стрелец. На бойното поле можем да въртим камерата по различни начини. Тази игра несъмнено заслужава внимание.

"Стоманена ярост: Харков 1942"

Пред нас е игра - танк-симулатор, посветен на събитията от Великата отечествена война, който се наслаждава с мащаба си. В допълнение, "Steel Rage" демонстрира отлични подробности за оборудването, големите битки, в които участват различни видове войски. Има 3 кампании, в които сме снабдени с различни резервоари. Играта има много висококачествена графика, сложна система за управление, която обаче е напълно възможно да се овладее, дори и да нямате опит със симулатори от този вид.

"Стач стачка. Усмивка на война"

Имайки предвид най-добрите симулатори на танкове, не можахме да минем през това сравнително ново развитие. Основната цел на тази игра е да се бие на страната на анголската, иракската, иранската или съветската армия. Играчът ще може да изпробва два модела бойни превозни средства - съветския танк Т-62, както и американския M60A1. В този случай, този проект има редица тактически елементи: необходимо е да се ремонтира оборудването, както и да се избере района, на чиято територия би трябвало да започне борба. Последната характеристика е симулаторът (за разлика от общата аркадна) система за борба с превозни средства.

Град на битката

Описвайки различни симулатори на танкове, е невъзможно да забравим за първата игра от този вид и една от най-известните. Battle City е създаден през 1985 г. от студиото Namcot. Това безсмъртно творение е обичано от хора, които не знаят нищо за неговия произход. Battle City има различни модификации, реализирани на различни платформи. Името на проекта също се промени. Тази аркадна игра има много клонове, както и актуализирана версия, издадена в средата на 2012 г. за мобилните операционни системи Android и iOS под името “Tanchiki 1990”.