Как да преведем "Photoshop" на руски? Съвети и трикове

Anonim

Често се случва инсталираният софтуер или друг софтуер да поддържа само английски. Това вероятно е огромен проблем за тези, които не познават чужд език. Някои просто се чувстват неудобно в среда, в която всички обяснения и настройки са предоставени на чужд език.

Проблемът с русификацията възниква отдавна, а различни екипи от локализатори се борят за правото да внедрят превода си в продукта. Оказва се, че целият списък от програми е разделен на три групи:

 • преведен от разработчика;
 • преведен от локализатор;
 • изобщо не са преведени.

Някои потребители са изправени пред факта, че не знаят как да преведат Photoshop CS5 на руски. Това е особено вярно за тези, които първоначално са инсталирали английската версия.

Как да преведем "Photoshop" на руски

Много трудни ситуации могат да възникнат, но решението на този проблем е просто и линейно, с изключение на някои събития. Така че, когато потребителят влезе в английската версия, първата стъпка е да промените езика на родния си. Въпреки че някои правят обратното - те променят руски на английски, защото обучението за работа в програма на езика на разработчиците е много удобно.

Промяна на езика в програмата

За щастие, последните версии на Adobe Photoshop поддържат функцията за промяна на езика - в библиотеката на езиците има руски език. Потребителят може да преведе "Photoshop" на руски и на друг език, следвайки инструкциите по-долу:

 1. Във втория раздел, Edit, намираме категорията Preferences, която е в долната част на списъка. В него изберете елемента Интерфейс.
 2. Появява се прозорец, показващ настройките на интерфейсния панел. Трябва да изберем втория ред в списъка, наречен Text, и да намерим елемента на UI Language на екрана, в който трябва да поставим стойността Russian.
 3. Кликнете върху бутона OK и след извършената операция ще излезем от графичната среда на Photoshop.
 4. Сега рестартирайте програмата отново. След стартовия екран целият интерфейс трябва да се промени на оформлението на руски език.

Пляскане за Adobe Photoshop

Ако потребителят е изправен пред такъв проблем, че няма роден език в падащия списък, тогава трябва да изтеглите пукнатината от локализаторите директно. Изтриването на език може да се дължи на факта, че той е просто изрязан от инсталационния файл или е повреден. Във всеки случай, потребителят не боли да прибягва до инсталиране на езика през пукнатината. Има много различни крекери в интернет за различни версии, така че първата стъпка е да се концентрира търсенето върху версията на Photoshop, инсталирана на компютъра.

Инсталиране на пукнатината

Преди да преведете "Photoshop" на руски, трябва да определите вида на пукнатината. Изборът на потребителя може да попадне в произволна опция, но трябва да се има предвид, че в допълнение към версията, насоките трябва да попаднат в датата на актуализацията на събранието с програмния крак. Така че, ние даваме реда на зареждане и инсталиране на пукнатината в Adobe Photoshop:

 1. Според горепосочените приоритети, намираме необходимото събрание с руския език.
 2. Зареждаме архив, в който се намира големият черен дроб на папки и подпапки.
 3. Преди да преведете "Photoshop" на руски, трябва да разархивирате и преместите съдържанието в главната папка на програмата "Photoshop". Но преди това трябва да изтриете цялото съдържание на папката с локализация. Тази папка се намира на системния диск на компютъра (C: Program Files Adobe® Adobe Photoshop Locales).
 4. Ако желаете, можете да разопаковате и копирате само руския език. Това отново ще не зареди изпълнението на програмата.
 5. След копиране стартираме програмата, ако сте изтрили всички езици преди, тогава интерфейсът ще стане руски, но ако това не се случи, трябва да повторите действията, които потребителят е извършил по време на нормалната промяна на езика. Единствената разлика ще бъде фактът, че в позицията „Текст“ разширяващият се списък ще съдържа минимум работни езици.