Как да хакнете страница във VK? Възможно ли е да хакнете чужда страница в "ВКонтакте"?

Anonim

Социалните мрежи не са пример за сигурност. Проникването в личния живот на всеки човек е доста просто. Днес ще говорим за това: да ви кажем как да хакнете страница във ВК и как можете да се предпазите от нея.

Защо ви е нужен?

Често се случва, че специално търсим информация за това как да хакнете страницата на VK. Всеки има свои собствени причини за това, но резултатът, както винаги, е един и същ. Най-често това е необходимо за хора, които се опитват да хванат своята сродна душа в лъжа или предателство, защото това е добър начин да научите цялата истина от първите уста. Също така, хакването на страницата може да бъде вид отмъщение за човек за нещо или възможност да се развали. Като цяло, всеки има свои собствени цели, но начинът да го постигнем е същият.

Може ли това да стане ?

Вероятно всеки от вас поне веднъж в живота си се чудеше дали е възможно да проникне на страницата на ВК. Оказва се, че можете. Освен това не е толкова трудно, колкото изглежда на пръв поглед. Достатъчно е да притежавате основни компютърни умения, да можете да използвате интернет и да знаете как да хакнете чужда VC страница. Ако нямате проблеми с посочените по-горе условия, цялата процедура ще отнеме не повече от петнадесет минути или дори по-малко.

Лесно и бързо

Ще ви кажем колко лесно е да хакнете страницата на VK, т.е. тя не изисква никакви специални умения и усилия. Всъщност има много възможности за това как да стигнете до личната информация в социалните мрежи. Те включват: ако имате имейл адрес на лице, фалшиво възстановяване на достъпа до страницата; достъп чрез специални програми за четене на информация; както и малък трик под формата на автоматично запазване на желания профил на вашия компютър.

Малки трикове

Съществува определен начин за информиране за това как бързо да проникнете на страницата на ВК, дори без да усвоите основните умения и умения за хакерство. Този вид хитрост може да работи само в случай, когато обектът и субектът са в тесни връзки един с друг. Каква е нейната същност? Всичко е изключително просто. Достатъчно е човекът, чиято страница ще проникне, да отвори сметката си на вашия смартфон или компютър. Но преди това, в настройките на браузъра, потвърдете функцията за автоматично запазване на пароли. Дори ако след използване на притурката вашият приятел напусне страницата ви в социалната мрежа, все още ще имате данните му. Този трик всъщност няма нищо общо с това как да се пропука страница във ВК, тъй като тук не се използва нито един от трите изброени по-горе метода, но все още има своите предимства. Ако сте влезли в страницата по този начин, "жертвата" никога няма да разбере за това, тъй като профилът му няма да бъде хакнат. Можете лесно да седнете на страницата, да прочетете кореспонденцията и да получите всички новини, без да блокирате собственика си. Това дори не е хакерство на страницата, то просто получава достъп, като запазва паролите на авторите по неволен начин. Но нека поговорим за това как да хакнете страницата на ВК с помощта на специални инструменти.

Използване на имейл

Днес всяка страница в социалната мрежа определя или телефонен номер или имейл адрес. Това е един вид минус, но в същото време плюс за тези, които знаят как да го използват. Нека поговорим за това. Номерът е, че знаейки телефонния номер или имейла, към който е прикрепена страницата, друг човек може да опита да възобнови достъпа до страницата във връзка с предполагаема забравена парола. Цялата тази процедура няма да отнеме дори двадесет минути, но в същото време ще получите пълен достъп до страницата на вашия приятел. Не само това, вие не само получавате достъп до профила си, но и променяте паролата му, вече не позволявайки на истинския собственик да възобнови работата си. И същността на хакването е както следва. След като въведете имейл (вход), кликнете върху бутона "Възстановяване на парола". След това попълнете следните клетки според данните, които имате. Проблеми могат да възникнат на мястото на процеса, където ще е необходимо да се отговори на личен въпрос, но ако сте добре запознати с някого, тогава няма изключителна трудност. Освен това, за да получите код за потвърждение, ще ви е необходим телефонният номер на собственика на страницата. Тук трябва да покажете изобретателност, да поискате например да се обадите или да останете незабелязани, докато човекът е в друга стая. По този начин, тази опция е подходяща само за тези, които са в близки отношения с обекта.

Допълнителни програми

В допълнение към горните два метода, има много програми, които могат да блокират страници в социалните мрежи и по този начин да помогнат да се отговори на въпроса как да се хакне страница в VC. Най-често това са специални диджеи, стартирани онлайн. Услугите на такива сървъри могат да бъдат както платени, така и безплатни, но те трябва да бъдат избрани възможно най-близо. Повечето от тях могат да бъдат пиратски капани, които хакнат не само някой друг, но и вашият акаунт, така че не ви съветваме да използвате подобни програми. Но ако все още имате някои причини за това, а след това изберете система за хакерство много внимателно. Прочетете коментарите за него, както и обща информация за това как работи тази програма. Ако сървърът предостави обратна информация на производителя или на тези, които го разпространяват, разберете всички подробности и нюанси, които могат да възникнат по време на неговата работа. Но трябва да помним, че всичко може да не е толкова лесно, колкото си мислите.

Наказателния кодекс на Руската федерация

Без значение как искате да хакнете чужда страница - това не си струва. Първо, това е неморално. Второ, той може да заплашва с глоба и дори лишаване от свобода до пет години съгласно чл. 272 ​​от Наказателния кодекс на Руската федерация, който предвижда наказание за неразрешен достъп до компютърна информация.

Можете ли да се предпазите от хакерство?

Уви, няма гаранция, че няма да ви хакнат. Това може да се случи по всяко време и най-често, когато дори не го осъзнавате. Може би дори сега, когато четете тази статия, някой изучава личната ви кореспонденция. Но въпреки това има определен начин да се спаси. Първо, ако има възможност, създайте нова електронна поща, която само вие ще знаете и „свържете“ профила си с него. Второ, като парола, изберете нещо необикновено, което няма пряка връзка с вас и живота ви. Трето, препоръчително е да не използвате компютри и телефони на други хора, за да отворите сметката си. Четвърто, не съхранявайте файлове и документи от мрежата, ако не сте сигурни в тяхната „чистота“. Пето, инсталирайте добър антивирус, който постоянно ще работи. Но дори ако прилежно се придържате към тези правила, то не дава 100% гаранция. Ще бъде много по-лесно първоначално да приемете опцията, че, може би, с течение на времето, вашата страница е хакната.

Нека да обобщим

След като прочетете тази статия, вече знаете как да хакнете страница във ВК, какви начини да го направите и как можете да я защитите. Нека повторим всичко отново. Така че, хакването на страница във ВК може да се извърши по два начина: познаване на имейл адреса и телефонния номер, към който е прикачен, и достъп до този телефон, както и благодарение на специални програми, които работят в онлайн режим. Също така знаете пет начина, по които по някакъв начин ще защитите профила си от хакване. И ако ги използвате всички по едно и също време, можете да избегнете неприятности за много дълго време. Но нашият съвет е да изтриете кореспонденцията най-добре от всички и да не съхранявате компрометиращи материали за себе си и вашите приятели в албумите.