Битка за Слава 2. Бийте се на ръба на реалността

Anonim

В ерата на компютърните технологии нашите деца и много възрастни прекарват свободното си време във виртуална реалност. Затова компютърните игри с фантастичен свят и огромна територия с пълна свобода на действие привличат милиони геймъри по целия свят.

Постепенно големите онлайн игри изтласкват малки, в които има само една мисия - да убие страшно чудовище. Те стават по-малко популярни и постепенно отиват на заслужена почивка. Тази тенденция на играта Битката за слава 2 не докосна, защото тя е продължение на известната игра от руските производители - "Битка за слава". От първоначалната версия във втората версия има само един интерфейс и някои елементи от сферата на геймплея. Играта е станала по-удобна и доста наситена с различни събития по плана.

Преглед на системата от събития в играта

Играта "Батерия за слава 2" е предназначена за хора, които търсят страхотни приключения в живота си. Това е ролева игра, така че всеки геймър ще може да се чувства комфортно и да намери съответната най-добре позната роля. В тази версия има разделение на фракции, героите на които нямат право да воюват помежду си, но трябва да убиват противници от вражеските кланове. Във всеки отделен клан има редица свои професии и интереси. В играта няма такова нещо като игра, всеки е равен тук и ако имате нужда от помощ, всички стоят сами за едно нещо.

Съществуващи кланове и обединение

В Battles for Glory 2 има няколко клана с определена територия, които редовно се борят за нови територии, за да получат нови възможности и да повишат рейтинга. Те включват следните фракции или групи:

- Империята на хората.

- Алианс на светлите елфи.

- Тъмната елфическа доминация.

- Орда от орки.

- Съюз на джуджетата.

- Rogue Rogue.

Ред и ползи

Битките за слава 2, в които класовете се конкурират помежду си, предлага на геймърите следните функции:

- Удобство, използвайки ясен интерфейс на руски език;

- още по-привлекателни характеристики и възможности за всеки символ;

- наличие на най-малко 15 професии във всяка от състезанията;

- възможността за получаване на повече мощност и достъп до нови видове оръжия при получаване на по-голяма слава.

Повече за очарователния свят на Битката за Слава

Играта Battles for Glory 2, прегледът на която е предоставена в достъпна и разбираема форма, предлага на всички следните възможности:

- по време на отсъствието на играча можете да поставите героя в казармата за обучение и придобиване на опит;
- възможност денонощно да се намери нещо, което да се прави в играта;
- още повече точки на картата на света, които са предназначени за завладяване.

Има и мирни територии, включително столиците на империите, където можете да си купите всичко необходимо за битка. Но при завладяването на всяка нова земя в никакъв случай не може да се губи бдителност. Представители на всички империи се борят за една и съща територия, за да запазят позициите си, е необходимо постоянно да се сражават с конкурентите.

Ако отборният играч убие достатъчен брой врагове, той получава Червената арка на героя, която дава много повече допълнителна сила, умения, умения и способности. Вярно е, че ако такъв герой бъде убит, той ще загуби три пъти повече слава от обикновен играч без титла.

Защо е интересно да се играе?

В битката за слава 2 всеки може да се почувства като достоен войн или магьосник, да се присъедини към силите на тъмнината или към господарите на светлината, да завладее всеки замък или крепост, да придружава караваните по пътя и да ограби други. Тук всеки може да прави любимата си дейност, например да стане стрелецът на орките или копачът на гномите, кравъра на светлите елфи. Битката за слава 2 ще бъде достоен заместител на повечето остарели и преминали онлайн игри.

Тук всеки ще може да създаде профил на героя, който обича и да печели допълнителни възможности, както и да получи подкрепата на съучениците си и дори на тези, с които не е бил запознат преди. Очарователният виртуален свят на завоевания ще завладее всички онези, които обичат работата в екип в бойното поле.

Развиващата компания The Abyss наистина се опита най-доброто, а втората версия на "The Battle for Glory", създадена на базата на Lineage 2, успяваше много бързо да придобие популярност и признание сред опитните геймъри и новодошлите в света на играта.

Всеки, който иска да запълни живота си с вълнуващи бойни приключения, ще бъде много лесен за започване и адаптиране към играта, защото в него всичко е просто и достъпно. Начинаещите няма да останат без помощта на професионалисти и без надеждна защита.

Ако искате да се потопите в очарователния свят, в който никога не е скучно, тази игра е подходяща опция за изпълнение на желанията на всеки играч. На каквато и страна да предпочитате да се биете, винаги има много работа и тя е там за всички. Няма непреодолими цели и всички изкуства на играта могат да бъдат научени. Тази игра е точно това, което много геймъри търсят и изглежда, че вече са намерили перфектния вариант - Битката за Слава 2. Това е просто експлозия от фантазия и възможности, които не могат да останат незабелязани.