Neverwinter Online: системни изисквания за играта

Anonim

Във всяка игра е важно да знаете необходимите спецификации, за да се насладите удобно на неговото преминаване на компютъра. Изискванията на Neverwinter Online са гъвкави. Проектът е създаден в красиви цветове с красиви елементи от игровия свят и графики. В същото време, разработчиците са успели да постигнат оптимизация на високо ниво и дори на слаби компютри може да работи без проблеми.

Общ преглед

Това компютърно развитие излезе в края на 2013 г. и за кратък период успя да събере армия от фенове. Класически MMORPG включва отделни места с свободно движение по тях. Играчът създава герой, помпи го на максимално ниво и започва да предава съдържание от високо ниво, като постоянно подобрява героя. Потребителите измислят уникални Neverwinter Online системи за PVP и PVE, борба в арени, участие в мащабни битки, крепостни бури с босове. Всичко това създава уникална атмосфера в рамките на проекта.

Технически спецификации

Ако погледнете системните изисквания на Neverwinter Online, всеки компютър трябва да отговаря на минималните параметри. За да работи с нисък набор от настройки, имате нужда от гигабайт RAM, процесор от всяка марка с тактова честота от 2 GHz, и 128 мегабайта видео карта NVidia GeForce 6800 или ATI Radeon X850. Препоръчителните параметри са само два пъти по-високи, с изключение на видеокартата. Има 512 MB памет и модели на най-високите образци. Тези изисквания са леко подценени, защото ако вземете предвид най-новите актуализации и броя на онлайн, тогава ще има задръжки. По-добре е да имате по-високи компютърни настройки от системните изисквания, посочени в Neverwinter Online. След това можете да се насладите на комфортна игра.

Какво се отличава с проекта

В игралния пазар в момента е рядкост да се намери игра, където реалните инвестиции изобщо не са необходими в условно свободен модел. Тази MMORPG счупи всички канони на жанра и показа, че холистичният свят изобщо не е необходим, за да създаде интерес за голяма аудитория. Разработчиците успешно изпълниха една от най-старите фентъзи вселени във виртуалния свят, оптимизирана, външно украсена - и резултатът надмина всички очаквания. Хиляди потребители се регистрират ежедневно и започват своето приключение тук. Феновете на Саги от Дзирит получиха възможността да играят за тъмните елфи. Клас и расово разнообразие, помпена система, куестове, ниски системни изисквания за Neverwinter Online - всичко това създаде уникален свят, в който искам да прекарам свободното си време и да се забавлявам.