Обучители и кодове за "GTA: San Andreas" за издръжливост

Anonim

GTA: San Andreas, въпреки внушителната си възраст, все още е популярна сред играчите и моддерите. Дори през 2018 г. феновете издават мащабни модификации. Много играчи предпочитат да използват кодове и да пропуснат действието, тъй като оригиналната игра вече е била предавана много пъти. Помислете за обучителите и кодовете за "GTA: San Andreas" за издръжливост - какво дават и как да ги използват.

Какъв е параметърът за издръжливост в GTA?

GTA San Andreas е първата част от поредицата, в която разработчиците въвеждат някакво изравняване на знаци. Системата за развитие е много подобна на тази, използвана в RPG на Elder Scrolls. Нейната същност е, че всеки параметър на героя се изпомпва след продължително изпълнение на същото действие. Например, обемът на белите дробове се увеличава с дългите плувания под водата. Мускулната маса нараства с времето, прекарано във фитнеса. Затлъстяването може да се получи при постоянно преяждане. Привличането и уважението по улиците нарастват поради дрехите и позицията на бандата в района. По същия принцип индексът на издръжливост също се увеличава: колкото повече бягате и скачате, толкова по-високо е нивото на издръжливост.

И така, какво ще даде на играча код за издръжливост в GTA San Andreas, когато той е активиран? Първо, вашият герой ще започне да работи безкрайно в спринта, докато държи ключа за ускорение. Второ, получавате същия ефект, докато плувате с ускорение над и под водата.

За да изпомпате ръчно нивото на издръжливост, трябва непрекъснато да се движите по улицата или да отидете във фитнеса. Но за издръжливостта, която трябва да правите на стационарно колело или на бягаща пътека, останалите упражнения в "люлеещия се стол" ще доведат до набор от мускулна маса. Ако не го правите редовно, нивото на издръжливост постепенно ще намалява.

Как да използваме код за издръжливост на "GTA: San Andreas"?

Продължаваме да активираме измамния код в играта. Разработчиците са предоставили различни комбинации, които могат да позволят или забранят определени способности. Така можете да получите не само коли, запаси от оръжия, самолети, но и да подобрите параметрите на CJ.

Кодовете в GTA San Andreas могат да бъдат активирани или в менюто за пауза, или в активната игра. За да направите това, просто въведете комбинация от латински букви във всеки регистър. Ако в горния ляв ъгъл се появи таблица, в която се посочва, че мамятният код е активиран успешно, това означава, че сте направили всичко правилно. Ако това не се случи, въведете кода за издръжливост в GTA San Andreas отново и без грешки. Без появата на масите не се активират.

GTA San Andreas осигурява една комбинация за увеличаване на максималната издръжливост. Въведете VKYPQCF в менюто за пауза или в самата игра.

инспекция

Дори ако кодът е активиран успешно, все още можете сами да проверите резултата. За да направите това, достатъчно е да започнете да се движите напред и за дълго време да се ускори с интервала (по подразбиране). Ако знакът не изтече след известно време, кодът работи правилно.

Също така проверете изпълнението на измамния код за издръжливост в GTA San Andreas, можете да използвате клавиша Tab, който отваря прозорец с текущото ниво на CJ характеристики.

Ние използваме обучители

Основният начин да хакнете играта винаги е бил считан за кодове. Има огромен брой от тях, а основните комбинации се използват по време на преминаването на играта толкова много пъти, че остават завинаги в паметта на геймърите.

Въпреки това, можете да хакнете играта без да запомняте безсмислени и непоследователни комбинации от латински букви. За да направите това, просто изтеглете и инсталирайте специален треньор.

Trainer е малка програма, която ви позволява да активирате допълнителни способности или чипове с помощта на натискане на предварително зададени клавиши. Изглежда съвсем просто: запомняте ключа, който е отговорен за издръжливостта, влезте в играта и натиснете този бутон.

Как да инсталирате обучител?

Обучител с код за издръжливост в GTA може да бъде изтеглен безплатно от всеки портал, посветен на модификации за игри. Най-добре е да намерите тематичен ресурс за Сан Андреас, за да получите достъп до десетки различни обучители с група от екипи.

Най-интересният и функционален е софтуерът GTA San Andreas +126 Trainer, интерфейсът на който можете да видите на снимката по-долу.

В допълнение към бързото увеличаване на издръжливостта, можете да се възползвате от разнообразие от допълнителни функции, които повтарят присвояването на класически кодове и добавят редица нови функции.

Обикновено обучителите се качват на компютър в архив, който съдържа само един изпълнителен файл (понякога към него се прилага текстовата инструкция txt). Трябва да разопаковате съдържанието на архива в главната директория с инсталирана игра. След това трябва да стартирате програмата и да се запознаете с управлението.

Как да работя с обучителя?

За да активирате измамния код за издръжливост в GTA San Andreas, използвайки този треньор, следвайте инструкциите:

  1. В основния екран на програмата кликнете върху бутона "Изпълни".
  2. Ако пътят до изпълнителния файл на играта е посочен правилно, прозорецът с настройки веднага ще започне на екрана. Ако обучителят първоначално е на английски, можете да го промените на руски, като изберете в полето "Език" и кликнете върху бутона "Приложи".
  3. В списъка се намира линията "Максимална издръжливост", която се намира в подраздел "Състояние, банди". Слагаме отметка близо до него.
  4. Спомняме си комбинацията (в нашия случай това е Right Ctrl + 5) и стартира GTA San Andreas.
  5. Заредете запазената игра и активирайте максималното ниво на издръжливост с споменатата комбинация. Деактивирането се извършва чрез повторно натискане.

Силно не се препоръчва да запазвате играта с активирани мами - това може да доведе до повреда на файловете за запазване. Сега знаете за всички кодове за издръжливост в "GTA: San Andreas" и не само: описаният треньор ще ви помогне да използвате всякакви мами без да запомняте комбинации.