Къде да намерите пожарна кола в GTA 5 - прости трикове и ефективни методи за търсене

Anonim

Избирайки прилична игра за едно приятно занимание, всеки участник разчита на различни характеристики, включително оригиналността на сюжета и оригиналността на мисиите. Тези, които просто търсят нещо по-интересно и необичайно в играта GTA 5, могат спокойно да се опитат да поемат ролята на похитители, а не скъпи колички, а пожарни машини. Да бъдеш зад волана на такъв голям автомобил е много интересно, особено след като има високо ниво на защита, въпреки че не се ускорява като спортна кола. Тези, които вече са готови да стоят зад волана на такъв транспорт, ще трябва да решат един проблем, по-точно, въпросът къде да се намери пожарна машина в GTA 5.

Търсенето започва близо до бензиностанции

Изглежда, че в играта може да има толкова много вълнуващо в пожарната кола, но не всичко е толкова просто. Такава кола е находка и затова много се интересуват от това къде се намира пожарникарът в GTA 5, защото той е не само голям и тежък, но и мощен. Играчът, който е зад волана, може просто да се зарадва, когато научи, че е възможно да се поливат от минувачите от маркуча. Имаше мит, че по този начин можете дори да миете колата си, но това е непотвърден факт и затова ще трябва да отидете до автокъща и да платите услугата, за да измиете лястовицата.

Ако играч избере цел, и това е точно такава машина, тогава първо ще трябва да стигнем до някаква бензиностанция - да го бомбардирате, така че да възникне голям пожар, а след това да познаете къде е разположена пожарната машина в GTA 5, защото не е трудно, защото Самата тя вече ще отиде на сцената. Тук е важно да не се хващат хора, в противен случай ще бъде трудно да се измъкне от преследването на полицията на такава машина.

Следващата пожарна кола, какво да правя след това?

Експлозията на бензиностанцията не е трудна работа, а бърза и затова е най-лесният и най-ефективният начин да се намери такъв автомобил. Тези, които не искат да си намерят място и волан в шофьорската седалка по този начин, могат да се опитат да намерят пожарната станция. Това е много по-сложно събитие, като се има предвид фактът, че ще е необходимо да се мине през повече от една миля и дори този успех няма да бъде гарантиран. Говори се, че в района на Сан Фиерро има пожарна станция, но тя е прикрита, така че е трудно да се намери.

Без да се отклоняваме от въпроса как да отвлечем пожарна машина в GTA 5, трябва да отбележим един факт: със сила. Само с помощта на оръжия и юмруци можете да разрешите този въпрос. Колата никога няма да стои без защита, служителят непременно ще управлява устройството, така че първо ще трябва да се справи с всички собственици на тази кола и едва след това да седне зад волана и да продължи да мине мисията.

Как да получите пожарна кола? В GTA 5 много проблеми решават проблемите.

Единственото нещо, което е невъзможно да се купи в тази игра е пожарната машина. Играчът може да си купи скъп спортен автомобил, рядка кола, но не и нея. Такъв огромен колос не просто разрязва града, затова, за да го потърси, ще трябва да замърсите ръцете си. Но ако участникът е богат, ще трябва да страдате по-малко, защото тогава има пари за боеприпаси за взривяване на бензиностанция, има кола, на която можете да лежите някъде и да чакате пожарната.

С много пари в ръка, все още е невъзможно да промените дизайна. Автокъщите и услугите не работят с измамници, които отвличат такива експонати, така че не трябва да правите никакви проблеми за себе си, искайки просто да направите тунинг за кола.

Когато играч знае къде да намери пожарен камион в GTA 5, той може само да го получи, а това не е трудна работа: взривяване, убиване, удари и кражба.

Когато се реши въпросът къде да се намери пожарна машина в GTA 5, можете да се забавлявате добре.

Веднъж зад волана на такава изложба, трудно е просто да се вдигне и да започне да гони от полицията. Това не е най-интересният вариант, особено след като разработчиците на игри са създали специална 61 мисия, където трябва да откраднете пожарна бригада. Когато намериха къде да намерят пожарен камион в GTA 5, тогава те шофираха, тогава е време да започнат банкови обири. Именно на този вид транспорт може да се извърши обирът като часовников механизъм и ще бъдат завършени 61 мисии.

Просто езда също е чудесна възможност, например, да се излее над минувачи и коли и да се насладите на техните викове и писъци.

Откриването на къде да се намери пожарен камион в GTA 5 е лесно, лесно е да се поеме контрол над него, но да не бъдеш хванат от полицията не е дълъг въпрос. Когато се краде такъв автомобил, трябва да се вземе предвид неговото ограничение на скоростта поради неговото тегло. Ако полицията забеляза разбойника, ще трябва да напусне улиците и малките улички.