Какви бонуси се дават от несъществуваща страница в Odnoklassniki

Anonim

Има много истории и легенди за това, че в "Съучениците" има несъществуваща страница. За щастие някои митове успяха да разсеят. На първо място, с увереност може да се отбележи, че има доста такива страници. Но защо и как се създават, докато никой не знае. Нека се опитаме да разберем този въпрос.

търсене

Много е лесно да се намерят такива страници в мрежите, за което трябва да въведете идентификационен номер в адресната лента с уеб сайт, който изобщо не съществува в природата. Нека се опитаме да разберем защо е създадена несъществуваща страница в Odnoklassniki.

Един отговор на лудостта е прост. В този социален проект има раздел "Моите постижения", в него има определен елемент. Определя специална задача на стойност петстотин ОК. Тази мисия се нарича „Рядко откритие”, но за да го постигне, несъществуваща страница трябва да бъде „хваната” в Однокласниците. Има и други награди, за които можете да получите доста добри бонуси и награди на търга.

Връзки към подобни страници

Как изглежда една несъществуваща страница в Odnoklassniki? Линк - http://ok.ru/000. След като минавате през него, можете да видите надписа, че този адрес не е на сайта. Но също и под това съобщение може да бъде полезна информация. В нашия случай това е напомняне за Великата отечествена война, както и факта, че от победата са изминали седемдесет години.

В допълнение, можете да отидете на интересна група или страница в Odnoklassniki. Въвеждайки произволни комбинации, можете да стигнете до страницата на интересен човек. Ако горепосочената информация не помогна, тогава въпросът къде в Однокласниците е несъществуваща страница, има друг отговор. За да го потърсите, въведете произволен номер след “.ru /”. Така със сигурност ще се срещнете с описаното явление.

Какво ни дава това?

За такава находка получавате точки, които след това можете да промените на определени услуги от сайта. Намерете несъществуваща страница на Odnoklassniki и вземете много вълнуващи бонуси. И най-важното е, че ще получите икона в мисиите. Също така получавате специални точки, които могат да се обменят на търгове.

Повече за наградите

На сайта "съученици" има възможност да спечелят специална функционалност на проекта. Разработчиците започнаха специален търг за редовни посетители на социалните мрежи, където с помощта на точки можете да си купите „невидимост” за седем или пет дни. Също така се дава възможност да се постави максималната оценка под всяка снимка или видеоклип, който харесвате.

Как бързо и ефективно да навиете точките си

За да получите такава бонусна валута, трябва да изпълнявате прости задачи, които са в раздела "Още", под "Постижения". Кликвайки върху тази функция, ще видите целия списък с мисии, завършвайки който можете да получите специални точки. Броят им зависи от сложността на задачата. За да получите медал „Истински фен”, трябва да се абонирате за новините на поп звезда или филм в Однокласниците. Трябва да подадете молба за поне пет проверени страници и ако се отпишете от тях, медалът няма да изчезне никъде. Мисията "Редки находки" е изключително лесна.

За да получите регалия, трябва да отидете на адреса, отбелязан с "несъществуваща страница в" Съученици ". Копирайте тази връзка и поставете в адресната лента, за да въведете в браузъра си: www.odnoklassniki.ru/auctions/1. В този случай последната цифра може да бъде променена на всеки йероглиф. В този случай, когато кликнете върху връзката, ще се покаже, че тази страница не е в Однокласниците.

Вземи медал "Като мед измазан" е много проста. За това е необходимо приятелите често да посещават страницата ви. Медалът "Хайде, не се срамувай" е сходен по сложност с предишния. “Лев Толстой” е регалия, за получаването на която е определено време. Трябва да промените състоянието си седем дни подред.

От самото начало

За да направите търсенето на несъществуващи страници в Odnoklassniki още по-бързо и не е нужно да отваряте отново сайта всеки път, можете да настроите тази социална мрежа като начална страница на вашия браузър. За да направите това, ще направим някои настройки. Процедурата може да варира в зависимост от браузъра, който се използва в момента.

Най-често срещаните браузъри, с изключение на Internet Explorer, който е инсталиран по подразбиране в Windows, са следните: Opera, Mozilla Firefox и Chrome. За да стартирате последните настройки, трябва да кликнете върху иконата, която има три хоризонтални ленти. Точно там в специалното падащо меню се намира елементът "Параметри". В секция “Основни” избираме функцията “Първоначална група”, в специалното поле посочваме адреса на социалната мрежа “Однокласници”. Сега не разполагате с всеки път, преди да влезете в любимия си сайт, да го търсите чрез търсачките.