Call of Duty: Ghost: Изисквания към компютърната система

Anonim

Call of Duty: Призраците се превърнаха в десетата игра в популярната серия от военни стрелци. Играта е разработена съвместно от студията Infinity Ward, Raven Software и Neversoft. Тя бе публикувана от Activision на 5 ноември 2013 г. за персонални компютри, конзоли на старото и новото поколение. По-долу даваме общ преглед, както и какви Call of Duty: Ghost системни изисквания, проблеми с играта и как да ги решим.

Единичен преглед

Серията Call of Duty прави феновете на аркадни стрелци щастливи повече от 10 години, като донесе милиарди приходи на издателя. След успешна MW 2, разработчиците спряха да добавят нещо коренно ново, за да обновят геймплея. И накрая, Infinity Ward реши да коригира тази ситуация, като се отдалечи от темата за съвременната война (през 2012 г. същият експеримент беше много успешно проведен от студиото Treyarch, освобождавайки BO 2), създавайки Call of Duty: Ghosts, хвърляйки играча в близко бъдеще. Този път те ни дадоха възможност да бягаме около земите на постапокалиптичната САЩ, унищожени от орбитални експлозии, да посетим колоритните тропически морета и да посетим пространството. Всичко е доста грандиозно, но след 2-3 часа, очарователното обкръжение изчезва напълно, защото задачите тихо се спускат до скучни престрелки, продължителни диалози и досадни скриптове. Сюжетът в "Призраци" присъства, но съществува само с една цел - за логично преминаване от една атракция към друга. Като цяло, с преминаването на всяка нова мисия, играта става все по-скучна. Независимо от това, интелигентната посока, разнообразните местоположения, задачите с кучето Райли (от които, за съжаление, само 2) изваждат кампанията „Призива на митото: призраци“.

Преглед на кооперацията

В поредицата „Призива на митото” дойдоха чужденците с режима „Оцеляване”. Както знаете, Treyarch има свой зомби-брояч, поради което Infinity Ward не искаше да изостава, създавайки съвсем нов режим на сътрудничество. Нейната същност е доста проста: стигнахме до една точка => отблъснахме атаката => изтичахме до другата => повторихме. Мястото е моделирано правилно и има още повече тактически елементи, отколкото в същите зомбита. Като цяло всичко се играе забавно. За съжаление, в началото, играчите бяха представени само с една карта (+4 са налични с възможност за сваляне), което е много жалко. Но специални операции не бяха доставени, което е доста странно. В предишните части на МВР инфинити Уорд ги създаде толкова умело, че липсата им в Призраци е напълно неразбираема.

Преглед на мултиплеър

Що се отнася до мултиплейъра, тогава, за разлика от предишните части, той напредваше. Всички престижи са потънали в забрава и са заменени от бойци, които имат свои класове и ниво. Плюс това, разработчиците са добавили персонализиране, специално място, в което е заета от присъствието на женски герои. Създаването на класа се завърна в по-класическа форма. В Призраците, както и преди, има отделно непроменено място за първично и вторично оръжие, гранати и модули. За бакшиш има 8 слота с 35 различни умения. Картите леко се увеличават по размер (както за серията CoD), сред които има място за интерактивни места. Вече видяхме нещо подобно в Black Ops 2. Ще завършим нашия преглед с муха в мехлем в PC версията на играта. Факт е, че за Call of Duty: Ghost системните изисквания са толкова високи, че дори и на най-добрите машини има всякакви бъгове и фризи. Разбира се, нямаше да има въпроси, ако играта ни зарадва с невероятно красива графика, реалистична физика и отличен звук, но двигателят остана същият, а картината не се отдалечи твърде много от Modern Warfare 2 от 2009 година. Това е много разочароващо. Преглед на всичко по-горе: Call of Duty: Призраците заслужават само 6/10.

Проблеми и начини за тяхното отстраняване

Потребителите на компютри често преследват различни видове грешки, много от които се случват поради ужасна оптимизация. По-горе вече казахме, че Call of Duty: Ghost има изисквания към компютърните системи, които са изключително високи. По принцип има много начини да се помогне за отстраняване на грешки "Призраци", за да блесне. Нека започнем да разглеждаме грешките.

 1. Прекъсва грешката "Вашата системна памет (RAM) не отговаря на спецификацията minmum". Играта изисква 6 GB оперативна памет и затова закупуването на допълнителни RAM слотове ще реши този проблем. По принцип за Call of Duty: Ghost, системните изисквания са доста високи, което ще трябва да обнови системата. Ако не искате да се откажете за закупуване на "RAM", използвайте RAMfix.
 2. Навсякъде има окачвания и буболечки . Този проблем се определя от традиционните методи: преинсталиране на драйверите за видеокартата, звуковата карта, актуализирането на Microsoft Visual C ++, DirectX, актуализиране на играта до последната корекция или пълно преинсталиране.
 3. Проблеми със сенки . Като правило, проблемът възниква при някои видеокарти, които са лошо адаптирани за играта. Решението може да бъде да се актуализират драйверите или да се забранят сенките в графичните настройки.
 4. Звукът изчезва . Преинсталирайте библиотеките на DirectX и драйверите за звукова карта.

Call of Duty: Ghost - системни изисквания (PC)

Както вече разбрахте, играта е много взискателна към жлезата. Защо? Най-подходящото обяснение би било мързел на разработчиците да работят за оптимизация. Ние не намираме други опции: графиките са на изключително ниско ниво, всички нива са линейни, анимацията не се извършва по най-добрия начин. Но нека преминем към описанието на системните изисквания в Call of Duty: Ghost. минимум:

 • ОС: Windows 7/8 (64-bit);
 • Процесор: Intel Core 2 Duo E8200 2, 66 Ghz или еквивалент от AMD;
 • GPU: GeForce GTS 450 / Radeon HD 5870;
 • RAM: 6 Gb;
 • Място на твърдия диск: 40 Gb.

Изненадани ли сте? С такъв компютър е много удобно да играете Battlefield 4 или Crysis 3, където графичното ниво е много по-високо. Въпреки това, в Призраци, често ще виждате трептящи текстури, фризи или замръзвания. Такива случаи. Какви са Call of Duty: Призрачните системни изисквания за най-оптималната игра?

 • ОС: Windows 7/8 (64-bit);
 • CPU: Intel Core i5 3.6Ghz или еквивалент от AMD;
 • GPU: GeForce GTX 760;
 • RAM: 8 Gb;
 • Място на твърдия диск: 40 Gb.

Помислете сами: струва ли си да обновите компютъра си за такава игра? В Call of Duty: Ghost, системните изисквания за PC са по-високи, отколкото в Battlefield 4, който вече говори за нещо. Ако сте запален почитател на поредицата, тогава ви се осигуряват забавни постлелушки и затова силно се препоръчва актуализиране на ръководството на системата. Освен това ще е необходимо за бъдещи проекти от следващо поколение.

добавки

Какво е Call of Duty без пакет от добавки? Разбира се, разработчиците за дълго време подкрепиха играта със съдържание, така че геймърите не се отегчават на същите карти. Издадени са общо 4 DLC: Invasion, Devastation, Onslaught и Nemesis.

Дебютът бе стартирането на добавката Onslaught, публикувана на 28 януари 2013 г. Разработчиците успяха да угодят на играчите с 5 нови карти (4 за мултиплеър битки и 1 за кооперацията), както и нови оръжия. Сред мултиплеърните арени (Fog, BayView, Containment, Ignition), последното е особено забележително, тъй като е римейк на прочутия Scrapyard от Modern Warfare 2.

Вторият DLC беше Devastation, издаден на 8 май 2014 година. Геймърите отново зарадваха 4 карти за колективната игра (Ruins, Behemoth, Collision, Unearthed), последната от които стана римейк на Dome картата от MW3. Не забравяйте Infinity Ward и кооперацията, която създаде нова карта на Episode 2: Mayday.

Третата беше Invasion, която стана достъпна за изтегляне на 3 юли 2014 г. По традиция DLC включва 4 карти за мултиплейър (Departed, Pharaoh, Mutiny, Favela), последният от които се превърна в римейк на любимата арена на всички от MW2. Кооперативната карта попълни карта Пробуждане.

Най-новото съдържание за изтегляне за Call of Duty: Ghosts е добавянето на Nemesis. Смятаме, че няма да изненадаме никого, като кажем, че включва 4 онлайн карти (Goldrush, Subzero, Dynasty, Showtime). Разбира се, последната не се превърна в независима арена, базирана на картата на пратката от първата част на MW. За кооперацията е разработена екстинкция-Изход.

В заключение

Call of Duty: Призраците остават стандарт за серията боец, лишени от всякакви нововъведения. Дълго изпитаната формула все още работи, което позволява на Activision да събере милиарди приходи от продажби. Въпреки това, Infinity Ward пусна добра игра (по-точно, тя работи), т.е. феновете ще бъдат доволни. Ако не сте играли достатъчно в последната част от поредицата, или предпочитате по-големите битки (като Battlefield), можете спокойно да пропуснете тази част. От Call of Duty: Ghost системните изисквания (PC) са изключително високи, има пакети с грешки, парченце от червена боровинка, еднообразие на геймплея и остарели графики. Като цяло, последният избор винаги е ваш.