Как да победим Стената на плътта в "Terraria"? - подготовка, тактика, последствия

Anonim

Ключова фигура в различните видове игри е убиването на босове. Това е сериозен тест за играчите, тъй като този тип е много по-опасен от обикновените опоненти. Обикновено босовете имат специални заклинания / техники, увеличени щети и др. Ето защо, важен компонент преди срещата с шефа е подготвителният етап, в който геймърът научава тактика и създава условия за комфортна битка с шефа. Играта "Terraria" се характеризира с голям брой шефове, всеки от които има свои характеристики. Статията ще обсъди ключовия шеф на играта - The Wall of Flesh.

Местоположение "Ад"

Така че, преди да победят Стената на плътта в Terraria, е необходимо да се извършат подготвителни мерки. Без създаване на удобна подготвителна база за борба с това същество няма смисъл.

Шефът е в ада, който се намира на дълбочина от около 3100 фута в големия свят, средно около 2000 и около 1000 в малки. Ада има специфичен фон, както и кули от демони в средата на лава и пепел. Това е опасно място, ако отидете там без необходимото оборудване. Основната трудност при получаване на мястото е дълбочината, лавата и силните чудовища, които могат да атакуват през блоковете.

Препоръчително е да отидете там след като преминете през тъмницата, както и след убийството на Световната Eater и Кралицата на пчелите. Хелстоун е добит в ада, който е жизненоважен за изработване на оръжия и оборудване. За маговете ще бъде полезно да убиете демоните, от които пада магията "Demonic Spit", с вероятност от 2%. Тук расте растението огън - съставка за някои силни отвари.

Подготвителен етап

За да се даде възможност да се победят стените на плътта в Terraria, както е случаят с Погребателя, трябва да се изгради специална арена. Изграждане на плоска платформа в едно ниво на всяка удобна единица. Дължината се определя от самия играч, но се препоръчва да се направи колкото е възможно по-дълго, тъй като трябва да се движите по него, да се биете с шефа си. По време на строителството можете да премахнете кулите на демоните, ако те се намесят.

Оборудвайте спектралните обувки (алтернатива е да създадете количка и да поставите релсите), да изработите всички възможни полезни отвари. В зависимост от вашата специализация, създайте мощна екипировка, подкопана от играча. Изборът на оръжия също зависи от вашата посока (за воините е по-добре да се използва оръжието на стрелците).

Много хора обичат да използват "коктейли Молотов" и "Пчелонати" в битка. Изпразнете прореза в оборудването под "обсидиан щит" или "череп на обсидиан". Поставете огньове на мястото за възстановяване на здравето.

Как да победим стената на плътта в "Terraria"

Тактиката на този шеф е огромна сума. Това се дължи на факта, че много играчи не разбират колко лесно е да се победи стената на плътта в "Terraria". В тази статия следваме класическата тактика на "бягай и стреляй".

Обаждаме се на шефа, хвърляйки вуду кукла в ръководството. Водачът умира, шефът се появява пред плейъра. Сега бягай и стреляй. Стената на плътта постоянно призовава пиявиците и жадните, така че не забравяйте да държите разстоянието от опасните слуги. На шефа се нанася вреда, ако тя попадне в устата или в очите. Очите изстрелват герои с лазери, а устата ще зароди слуги. Не забравяйте, че с намаляване на здравето, шефът става все по-опасен. Когато има по-малко от 1000 здраве, шефът става обезумял, увеличавайки скоростта си на движение и атака. На този етап е важно да следите здравето си, тъй като здравният блок започва да се свива много рязко.

Спечели - какво следва?

Повратната точка на играта, силите на светлината и злото нахлуват в света - започва твърдомод. След като стената на плътта е била убита в Терария, от нея пада една капка, която е безопасно скрита в квадратна ограда, която спасява плячката от падане в лавата. Играчът може да се наложи да побеждава шефа много пъти, но това не е проблем, защото той вече знае как да убие Стената на плътта в Terraria. С 100% вероятност светият чук "нибигатор" винаги ще падне и освен това ще има още малко плячка.