Как да изработи часовник и за какво са?

Anonim

Във всяка игра като "Terraria", трябва да вземете предвид многото нюанси. Дори в самата игра човек трябва да контролира ситуацията и да знае как да се измъкне от нея и какви ползи да получи от нея. В Action-RPG с RPG елементи, много внимание се обръща на всичко, свързано с изравняването на героя. В такива игри, в зависимост от деня и нощта, се случват събития, тясно свързани с времето на деня. През нощта опасностите са винаги по-големи, отколкото през деня. Следователно е необходимо да се следи времето. За щастие, в Terraria има полезно устройство, което показва времето за игра. Статията ще разгледа въпроса как да се изработи часовник в Terraria.

Кой се нуждае от часовници и защо

Много полезно устройство, което може да се комбинира с други елементи и да се получи подобрена версия. Този аксесоар ще бъде особено полезен, когато играчът е под земята и няма способността да се движи по слънцето. В играта, геймърите са много често в мините и по-долу, тъй като в такива условия се появяват уникални чудовища, броят на гърдите се увеличава. Основната причина за спускането под дебелината на земята е добива на руда и полезни камъни. Рудата е един от основните занаятчийски материали в Terraria.

Как да изработи часовник

Един от ключовите въпроси в тази статия. Преди да изработите часовника, трябва да подготвите работното място и да придобиете необходимите части. В идеалния случай бъдещият собственик трябва да има къща, в която има наковалня, както и стол и маса. Има 6 вида часовници. Как да си направим едно копие? Решете колко точно трябва да знаете времето. По-долу е даден списък с часовници, които показват време с различна точност.

  • Мед и калай - до един час.
  • Сребро и волфрам - до половин час.
  • Злато и платина - до минута.

Колкото по-голяма е точността, толкова по-трудно е да се изработи часовник. Както бе споменато по-рано, потребителят трябва да реши сам, но най-често създава най-точните часовници, изработени от злато и платина, оттогава часовникът може да бъде обновен до мобилен телефон.

За всеки часовник ви е необходим компонент - верига. Изработва се върху наковалнята на един железен / оловни блок. В резултат на това получаваме верига в размер на 10 броя.

Тъй като не е толкова трудно да се изработи часовник в "Terraria", имате нужда от малко материали. Десет слитъка от рудата, избрани от геймърите, са комбинирани с верига на масата със стол. След като изстържете часовника, поставете го в гнездото за аксесоари. Сега в горния ляв ъгъл има времева стойност.

За какво се използват часовници?

С въпроса как да изработим часовник, ние го измислихме. Часовниците са необходими не само за да се наблюдава времето. След като часовникът е бил изстърган и оборудван с тях - не бързайте да се отървете от тях. Полезно можете да рециклирате този елемент, като го добавите като съставка за други неща.

  • Часовникът е основната съставка за втория таймер. С помощта на хронометър и жици можете: да активирате статуите, автоматично да осветявате стаята, да отваряте врати, да създавате капани и други трикове за игра.
  • Часовникът се предлага в дълга верига за изработване на мобилен телефон. Това е много полезен елемент на всички етапи на играта - показва най-подробната и полезна информация. Особено важно в hardmode, тъй като с появата на нови чудовища, руди, играчът трябва да събере възможно най-много информация.