Cult мами за "GTA 5" на Xbox

Anonim

Модерните игри понякога са доста сложни и непоносими в миналото, но на помощ ни идват мами - специални начини за хакване на играта за опростяване на преминаването. Благодарение на него израсна цялото поколение хора, влюбени в известни игри, мами и съвременни произведения, като в добрите стари времена. Сега ерата на модерните игрални конзоли, но хората и някои разработчици са същите като през 90-те години. Тази статия ще обсъди мами на "GTA 5" на Xbox.

Какви са кодовете за мамят?

Cheat кодове са специални клавиши или функции, след които се появяват някои промени в играта. Времето може да се промени, нов елемент ще се появи точно пред очите ви и много повече. Също така, мамит кодовете могат да се обаждат на променливи, които могат да бъдат променяни в конзолата за игра - това е специален терминал, който потребителят може да комуникира с приложението, където можете да променяте променливите по всякакъв начин, да добавяте кода сами и много повече. Функционалността зависи строго от това, колко искат разработчиците да направят играта в зависимост от командите на терминала.

Има случаи, когато конзолата в играта изцяло липсва или е изрязана до степента, до която е възможно да се направи скрийншот. Как се използва конзолата от разработчиците? Да, много проста и много ефективна, защото по време на развитието на създателите, т.е. програмистите наистина не искат да минават през цялата игра до определен момент и след това да редактират някой компонент. Конзолите идват до изхода, в който можете да карате, например желаното място, и незабавно да ви телепортира - или да промените височината на скока, или да видите системните настройки, колко е горещ процесора, скоростта на обработка на графиките и др.

В следващата част на статията ще обясним защо GTA серията принадлежи към тези игри, където много зависи от специални мами. На "GTA 5" на Xbox, доста голям брой.

Комуникация с GTA кодове

Още от първата GTA имаше цели легенди за много непознати мами. Много от нас си спомнят самите кодове за GTA: SA. Например, AEZAKMI, която ни безопасно избави от всяко ниво на преследване. Кодове за половин метра също са много популярни, JatPack е специална въздушна чанта, която е буквално функция на GTA.

Rock Star обича да запазва позитивните традиции, което се потвърждава от многобройните мами на GTA 5 (Xbox). По-долу ще опишем подробно за всяка измама. Ако никога не сте ги използвали, можете да кажете едно нещо - загубихте много, защото играта с мами е почти втори живот за сюжета.

Cheat кодове на "GTA 5" на Xbox 360

След пускането на GTA 5 много потребители веднага изтичаха, за да пробват различни комбинации, дори забравяйки, че има режим за преминаване на графика, в който, между другото, ще трябва да опитате различни клавишни комбинации, за да получите желания резултат, например интоксикация.

Кодове за "GTA 5" на Xbox:

1. “Y → → ← → XB ←”. Режим на интоксикация. Характерът води от едната страна към другата и притъпява пред очите си.

2. “B LB Y RT AXB → X LB LB LB”. Пълно здраве, както и максимално ниво на броня.

3. "RB RB B RT → ← → ← → ←". Спира полицейския тормоз.

4. „RT A LB LB LT LT LT X“. Променя времето от време на време, когато въведете този код.

5. “RB RB B RT ← ← → ← → →. С всяко приложение увеличава нивото на проследяване. Струва си да припомним, че на петото ниво ще трябва да се борим с танкове.

6. "← ← LB RB LB → ← LB ←". Режим с ниска гравитация.

7. "Y RB RB ← RB LB RT LB". Лошо управлявани автомобили. Препоръчително е да се използва с намалена гравитация.

По-горе бяха основните кодове за мами, но те все още са доста. Може да се окаже, че някой друг неизвестен, така че потърсете и се опитайте да намерите нещо специално в ключовите комбинации. Ако сте забравили как да използвате мами кодове в GTA, тогава ви напомняме: те трябва да бъдат натиснати точно по време на играта, а не в менюто или в началото на играта.

В заключение

Надяваме се, че сте научили повече за произхода на мамината на GTA 5 на Xbox, а също така научихте много нови кодове. Ако сте уморени да минете през обичайната история, тогава те са точно за вас. Комбинирайте ги заедно, гледайте пълната промяна на света на GTA и се наслаждавайте.