Сигнал от Google: всички подробности

Anonim

Google Alert е система за предупреждение с голям потенциал. Въпреки това, трябва да се научите как да го прилагате правилно за решаване на различни проблеми. Днес ние използваме примери, за да разгледаме принципа на работа на това устройство.

Накратко за възможностите

Услугата Google.bg Alerts Ви позволява да извършвате различни действия, сред които: бързо откриване на плагиатство, наблюдение на препратки, проследяване на социални сигнали и търсене на спам.

Защо Google е посочил посочения инструмент?

Ресурсът е далеч отвъд търсачката. В същото време повечето от информацията за собствените им потребители се събира от Google от корпоративния браузър, както и от мобилната операционна система Android. Всъщност имаме работа с най-голямата аналитична компания в света. Сигналът в Google е пряко свързан с търсенето. Системният робот не е много селективен. По този начин всичко, което може да разпознае специален алгоритъм, попада в услугата за търсене. След това данните преминават през фаза на оценка на обекта. Във всичко това, за да разберат и помогнат на инструмента, за който започнахме разговор днес.

Google Alerts: какво е и как да го използвате

Всъщност, имаме допълнителна търсачка, която ви позволява незабавно да проследявате появата на информация, която представлява интерес за потребителя през интернет или на конкретен ресурс. Инструментът информира за всички актуализации, които идват в индекса на търсачката. Google Alert също така позволява използването на оператори. За да работите, ви е необходима сметка, която е еднаква за всички услуги на компанията. Например, ако трябва да прекарате почивка колкото е възможно по-икономично, предупреждение за появата на горещи обиколки ще направи. Можете да използвате няколко допълнителни настройки, като използвате функцията "Още опции".

Елементът „Честота на изпращане“ е отговорен за графика за получаване на писма с новини от системата. Не винаги е удобно да получавате сигнали всеки път, когато се появяват резултати. Добре доказани ежедневни доклади. Параметърът "Източници" ви позволява да изберете типа на съдържанието, сред който ще се търси информация по интересуващата ни тема. Например, появата на нов видеоклип, публикации в блога или книга от желания обект.

Ако трябва само да проследявате записи в „YouTube“, това може да стане чрез добавяне на специален оператор Site към въведената заявка. “Language, Country” - изберете тези параметри, така че да се наблюдават само тези ресурси, информацията от която може да се прочете без използване на речници.

Опцията "Качество" ви позволява да поискате от инструмента на Google Сигнали да изпраща нова информация, получена само за надеждни ресурси или за всички. "Доставка" - можете да изберете опцията за получаване на новини по желаната от вас тема. Това е имейл адрес в RSS емисията. След като завършите настройките, кликнете върху елемента „Създаване на сигнал“. Можете да преминете към следващата заявка. Общо до 1 000 такива приложения могат да бъдат на една сметка. Бутоните за редактиране, както и изтриването на реклами са от тях надясно. Разработчиците на виртуални ресурси могат чрез услугата да получат информация за нови връзки в интернет, които водят до техните сайтове. Можете също така да следите препратките към собствения си проект в страниците за социални мрежи.