Подробности за това как да се регистрирате в "Varfeys"

Anonim

Днес ще говорим за това как да се регистрирате в "Varfeys". Това е модерна мултиплейър игра с ново поколение онлайн режим. В този шутър можем да се забавляваме и да се запознаем.

инструкция

Така че, за да решим въпроса как да се регистрирате с Varfeys, отидете на официалния уебсайт на проекта. В горния десен ъгъл има прозорец за задаване на E-Mail, както и парола, чрез която ще се извършва оторизация. Преди всичко, натиснете бутона "Регистрация", след това отидете на страницата за попълване на данни. Най-добре е да създадете пощенска кутия с помощта на Mail.ru, защото в този случай ще можем да споделим постиженията си с приятели. Освен това ще получим достъп до допълнителни услуги за игри.

Лични данни

Регистрацията продължава “Varface” чрез въвеждане на създадения адрес в колоната E-Mail. След това излизаме с псевдоним, други участници в играта ще могат да ни разпознаят с това име. Можете да постигнете по-голямо признание. За да направите това, е по-добре да изберете същите имена за геймплея и форума. След това излезе с парола. Към тази стъпка трябва да се подходи с цялата отговорност. По-добре е да се направи комбинация от цифри и букви. В този случай ще бъде изключително трудно да го вземете. Силната парола ще запази характера от възможно хакване. Когато всички полета бъдат попълнени, натиснете бутона "Регистрация".

Начало на играта

За да започнете да завладявате върховете, изтеглете специален клиент на проекта и го инсталирайте на персонален компютър. Отсега нататък нашият герой се превръща в активен войник от отбора Varface. Нека сега да се справим с процеса на играта. За да постигнете успех, трябва да се погрижите за покритието. По правило, прицеленият огън, насочен навсякъде, е насочен към първите членове на четата. Пропускайки съюзниците напред, можете да намерите най-изгодната позиция за отбрана. В началото на борбата не трябва да се използват димни гранати, тъй като те ще затруднят преминаването през зони със скрити снайперисти. При липса на увереност в победата, по-добре е да не се води открита битка с противници, без да се чака пристигането на подкрепления. Не бива да бягате при далечен снайперист или медик. Те веднага се присъединиха към атаката и инженера, който може да спечели. По-добре е да не използвате штурмови гранати за първия кръг. Когато презареждането задължително се оттегли. Така разбрахме как да се регистрираме с Varfeys и да направим първите стъпки в играта.