Как да победим Detlaf ("The Witcher 3"): описание, ръководство, препоръки

Anonim

Преминавайки третата част на The Witcher, играчът повече от веднъж трябва да се изправи срещу силни опоненти, много от които са в състояние да убият герой в един миг. В допълнение към играта "The Witcher 3: Wild Hunt. Кръв и вино" ще срещнете върховния вампир Detlaf. Разбира се, не е необходимо да го убивате, но това е само един от четирите възможни края, така че с висока степен на вероятност ще трябва да се биете с него. Въпреки това, повечето играчи имат затруднения с тази битка.

предупредителен

Веднага си струва да се направи резервация, че това е втора борба. За първи път, Вещерът ще трябва да се бие с Detlaf в складове в Bokler. Това ще бъде изрязана сцена, в която ще наблюдавате преходна битка, но накрая ще бъдете разделени. От тази точка трябва да започнете да се подготвяте за последната битка. В действителност, в играта "The Witcher 3: Wild Hunt", за да убие Detlaf е много трудно дори и за най-опитните играчи. Най-добре е да се достигне до ниво 50 от финалите и да се събере набор от най-добрата броня. Въпреки това, по най-високата сложност няма да ви спаси.

Първи път

Тъй като в приложението "Кръв и вино" как да убиеш Detlaff е един от най-често задаваните въпроси, на първо място ще предложим най-лесния вариант за преминаване. Основното нещо е да се направи без спойлери.

За щастие, разработчиците са вградени в играта способността да променят сложността. Това означава, че не е нужно да започвате всичко отначало, ако не получите нещо, през което да преминете. Просто трябва да промените нивото преди борбата с Detlaf, това е всичко. Шефът ще падне от чифт удари. За тези, които предпочитат самостоятелно да преодолеят най-трудните препятствия, ние предлагаме следната тактика.

билд

И така, как да спечелим Detloff ("The Witcher 3")? "To Death" е трудност, в която той ще ви убие с едно умение, независимо от вашата броня и нивото на Quen. Единственото нещо, което може да спаси е способността ви да се биете и използваната конструкция, която ще защити играча в случай на грешка.

Чрез дълги проби и грешки някои играчи са направили строеж, позволявайки не само да причинят много щети, но и да оцелеят в битка.

  • От клона на меча, първо трябва да вземете "Body Memory", за да увеличите щетите от бързите удари. След това помпайте "Точни удари", за да увеличите шансовете и щетите от критична атака. Лекотата на краката ще намали щетите, нанесени при избягване. Това означава, че дори ако ударът ви премине, вие ще останете цели. Безсмъртието ще възстанови здравето ви, ако падне до 0, но само ако има адреналин. Изключително полезно умение, което ви позволява периодично да правите дори най-лошите грешки.
  • От допълнителния клон не забравяйте да вземете Cat техника, за да увеличите ефективността на носенето на лека броня.
  • Останалите точки от уменията инвестират в уменията на алхимика. "Повишената резистентност" ще увеличи прага на токсичност, а оттам и броя на отвари, които могат да се използват едновременно. Освежаващата напитка е най-добрият начин да си възвърнете здравето, тъй като дори редовната храна регенерира максимум от 1200 к.с., но отварата ще се излекува с 4000. "Ловен инстинкт" ще увеличи щетите от критични удари. "Бърз метаболизъм" ще ви позволи да използвате повече отвари за всяка битка. "Придобита съпротива" ще повиши нивото на максимална интоксикация, "мутация на тъканите" ще осигури допълнително здраве, а "синергията" ще подобри мутагените.

Когато използвате тази вградена игра "Вещер 3: Див лов" ("Blood and Wine"), победата над Detlaf ще бъде много по-лесна. Най-вероятно той няма да може да ви убие с един удар, което означава, че можете да се възстановите без никакви проблеми. Не забравяйте да експериментирате със Synergy. Може да е по-ефективно да се използват мутагени за здравето, а не за увреждане.

Първи етап

След преминаване на парцела допълнения, можете да стигнете до един от основните антагонисти на играта - вампир на име Detlaf. Втората битка ще бъде много пъти по-трудна от тази, която можете да гледате по време на една от сцените. Целият мач ще бъде разделен на три етапа.

Всичко започва с човешка форма. Как да победим Detlaf ("The Witcher 3"), докато той е в първата си трансформация? Много е просто. Вашият опонент ще се опита да се превърне в мъгла и да направи движения в посока. Всичко, от което се нуждаете, е да отблъсквате неговите атаки и контраатаки. Или просто избягвайте, както сте го правили срещу обикновени чудовища.

Можете също да опитате да използвате знаци. Quen добра защита от физически атаки, ако нямате време да се укриват. Yrden ще забави опонента ви. Ако поне малко да изпомпва притежаването на знаци, тогава можете да създадете цялото поле на капани, в които Detlaf ще се движи като в желе. Igni е малко полезен, но може да го използвате, за да подпалите и дезориентирате врага.

Втори етап

След като разбрах как да победим Detloff ("The Witcher 3") в човешка форма, трябва да се подготвите за неприятности. Следващият етап ще започне много бързо, без да достигне второто разделение на здравната група. След това вампирът ще се превърне в тежък "прилеп". В тази форма той ще използва три способности.

Jerk. Чудовището за кратко се издига във въздуха, след това рязко се телепортира напред и надолу (появява се червен облак) и се втурва над земята, опитвайки се да докосне вещика. В този момент можете да избирате от следните опции.

  1. Roll / dodge. Ще можете да нараните Detloff, докато използвате различни способности.
  2. Задайте знак Yrden. Ако я накарате, тогава, прелитайки над него, вампирът ще се забави много и ще можете да го съборите с меч, а след това да го отрежете.
  3. Застреляй чудовището с Axiom или Aard и нарязвай на малки парченца. Може да се използва в комбинация с предишната опция. Така че ще имате повече време да реагирате.

Следващото умение е обаждането. В рамките на 2-3 секунди Detlaf събира сила и сваля потока от прилепи върху вас. Именно това умение обикновено причинява най-големите проблеми, тъй като това умение може просто да изпусне вещицата. За да го преодолеете, когато започнете разговор, веднага започнете да бягате (shifto) встрани. Веднага след като гласът на Детлоф стих, изчакайте секунда и превъртете. Няма нищо трудно, най-важното е да се улови момента.

"Водопад". Detlaf почти мигновено се превръща в кървава струя и пада на определена площ. След това той замръзва и, набирайки сила, „експлодира“. Тя е между "кацането" и "ударната вълна" е най-подходящото време за нанасяне на поредица от удари.

Трети етап

Тя ще започне веднага на последната здравна лента. Как да победим Detlaf ("The Witcher 3")? Проблеми могат да възникнат само при невнимателни играчи. Наричаната кървава кукла е безсмъртна, така че трябва да победиш три сърца, които се намират в кръг около земята. Това може да стане по три начина.

  1. Убийте кървавия клонинг и докато не възкръсне, разкъсайте едно от сърцата.
  2. Бягайте в кръг, без да докосвате клонинга, и нанесете на всеки един сърцебиене, докато не умрат.
  3. Използвай знака Quen и отрежи сърцата на свой ред, без да обръщаш внимание на клоновете.

финал

Веднага след последния етап ще се върнете към "истинския" свят. След това въпросът как да победим Детлоф ("The Witcher 3") няма да има значение. Висшият вампир ще се превърне в нещо като бавно зомби и едва ще се препъне. Така че просто отидете при него, отдръпнете се от отпуснатото пляскане на ръката си и довършете чудовището. В тази история ще приключи допълненията към играта "Вещер 3: Див лов. Кръв и вино". Можете да се насладите на финалния филм и да помислите какво сте направили погрешно.