Палуба за 5 арена Clash Royale. Съвети за играта

Anonim

Петата арена в Clash Royale е един вид филтър, който елиминира мързеливи и неопитни играчи. Ако сте склонни да мислите чрез тактика, следвайте картите на противника и просто се опитайте да спечелите, тогава най-вероятно няма да минете. Хората, които играят за удоволствие, предпочитат да спрат на този етап.

Кървене

Първото нещо, което трябва да разберете е как трябва да се сглобява палубата за Clash Royale 5 арена. Картите не са важни. Можете да съберете смилаема палуба от почти всички войски, стига те да имат високо ниво на изпомпване. Без това условие, не можете да бързате към набор от чаши.

Втората предпоставка за сглобяване на палубата за Clash Royale 5 - епични и легендарни карти. Тъй като се подготвяте да влезете в света на опитни и опитни играчи, трябва да имате "оръжие", с което не е страшно да влезете в битка.

отбрана

Първият комплект палуби включва най-добрите палуби за Clash Royale (арена 5), предназначени за игра срещу тежка защита. Такива тактики са добри за тези, които не преследват рейтинг и предпочитат да играят мача в равенство, а не да губят. Традиционно, поради ниския потенциал за атака, вие ще получите нулев резултат повече от агресивен играч, но в същото време и по-рядко ще загубите там, където другите бързо ще влязат в тръбата.

 • "Crossbow". Една от най-ефективните и мощни карти. Атакува картечницата всичко, което се движи. Да бъдеш поставен на "своята" половина на картата може дори да атакува кулата на противника.
 • За защита е добре да използвате "Wizard", "Horde of Minions" и "Goblin Spearmen". Разбийте ги от огромна тълпа от същества и ги оставете незабавно да контраатакуват.
 • Също така за защита е добре да използвате "Стрелки" и "Тесла". Първите лесно унищожават групи от опоненти, а вторият се справя добре с единични цели.
 • За атака и натиск върху врага използвайте "Crypt" и "Skeleton Army".

Разглежданата палуба за 5 арена на Clash Royale има средна цена на маната от 4 единици. Това е доста, така че трябва да играете с повишено внимание. Просто нямате достатъчно еликсир, за да поставите достатъчно войници по едно и също време.

атака

Какво друго си струва да се обмисли в палубите на Clash Royale за 5 арени? Атаката е много подходяща за играчи, които не обичат да забавят боевете. Тук всичко е ясно - или бързо ще унищожите врага, или ще се бори и ще унищожи замъка ви.

 • "Райдър на глиган" - основата на атакуващата палуба. Много „дебел”, поради което, след като пусна няколко стрелци с него, лесно можете да носите поне една вражеска кула.
 • "ZAP" и "Lightning" вършат отлична работа с групи от слаби опоненти. А зашеметяващ ще помогне завърши врага сгради, разположени на ниско HP.
 • "Стрелките" / "Fireball" са напълно взаимозаменяеми. Те могат да се използват както за увреждане на вражеските структури, така и за унищожаване на вълните от врагове.
 • Използвайте гоблини, стрелци и гоблини като копие. Нека следват "Rider" и ще бъдете приятно изненадани от резултата.

Най-добрите палуби за Clash Royale (арена 5) са базирани на тези карти.

контрол

Тази палуба за 5 арена на Clash Royale е по-балансирана от предишните. Целта му е да контролира бойното поле през целия мач. Следователно, ако загубите с нея, това означава, че победата на врага е ваша вина.

 • Като основни шокови сили се използват едновременно 3 карти: "Giant", "mini PEKKA" и "Mag." Да, това са три епични карти, но никой не каза, че ще бъде лесно.
 • За унищожаването на големи групи от опоненти използвайте "Малкия дракон" или "Вещицата". Те причиняват големи масови щети и ще предпазят замъка ви без никакви проблеми.
 • Обичайните „гоблини“, „миньони“ и „копиевъди“ действат като поддръжници.

Както можете да видите, тази палуба за 5 арена Clash Royale не използва сгради и магии. Това означава, че "прави" ръце не са отменени и ще трябва да мислите бързо и добре преди всяко действие. Това обаче е добро. Изкачването по редиците ще бъде много по-лесно, ако свикнете да използвате мозъка точно сега.

"Огледало"

Тази карта е уникална и ви позволява да използвате повторно последната използвана карта. Благодарение на тази функция можете да сглобите специална палуба, чиято основна сила се основава на това умение. В допълнение към него в тестето може да има следните карти.

 1. "Вещица". Дори сам, "води шумолене" в редиците на врага. И какво ще стане, ако пуснете двама поредни?
 2. "Ездач на глиган" е в състояние напълно да прокара един от мостовете. С помощта на "Mirror" можете да поставите по една от всяка страна.
 3. "Барел на гоблин" е много ефективен, за да завърши вражеската кула. Обикновено, след като го използвате, опонента ви използва войски за защита. Изчакайте, докато заминат, и използвайте отново цевта.
 4. Ордата от Миньони и Армията на скелетите ще служат добре, за да предпазят Вашите сгради.
 5. От магии не е лошо да се използват ZAP и "Fireball". Между другото, те също са копирани от „Огледалото“, което не само помага за отблъскване на атаките, но и едновременно с това уврежда двете кули на врага.

Очевидно е, че палубата за Clash Royale 5 с Mirror е доста работеща с много други карти. Тази позиция се вписва идеално във всяка атакуваща палуба, което ви позволява едновременно да ударите и в двата фронта.