Corpse Party: преминаване, добри и лоши финали

Anonim

Веднага си струва да се отбележи, че по принцип японската игра има четири части, всички части имат обединяваща история: действието се осъществява с ученици, които изведнъж са изправени пред света на призраците. Сега те ще се опитат да се измъкнат от този свят и да останат живи колкото е възможно повече, което е доста трудно да се направи, защото от време на време се опитват да убият героите по всички възможни начини, вариращи от банално задушаване до ножици.

История на

Добре дошли в изоставените и разрушени стаи на началното училище, където живеят много отмъстителни духове! Тук ще намерите много опасности за вашето телесно съществуване и те многократно ще се опитват да ви убият безмилостно. Надяваме се, че ще се насладите на пътуването, защото то няма да приключи скоро и дори вечността може да продължи.

Училището е прокълнато. Имаше няколко инцидента, в резултат на тези инциденти бяха отвлечени и убийства на поне четирима ученици. Да, това се е случило преди около 30 години, но отвличанията и смъртта продължават и до днес.

Сега това е напълно обикновена гимназия. Един ученик, който обича да разказва призрачни истории, изпълнява ритуал с приятели, който служи като покана за преместване в друго пространство - ехо от отдавна затворено училище, в което са настъпили много смъртни случаи. След като стигнете до партито, нямате друг избор, освен да се опитате да оцелеете. Всички, които са в тези зали, се спасяват заедно с другарите си от духовете на мъртвите. Дали ще останете тук завинаги или ще излезете зависи само от вас.

Преминаването на Corpse Party се различава в това, че има истинско завършване, благодарение на което можете да се движите по-нататък в играта, и има грешен край. Ако провокирате някакви събития, можете да влезете в такъв грешен край. Характерът е здрав - HP, който показва колко щети са ви оставили до смърт. Когато играчите прехвърлят глави, те ще могат да отключат още 10 допълнителни глави, които разширяват парцела.

Парцелът

Веднъж се събра компания от няколко японски ученици.

Това е Сатоши Мошида, той се подиграва за малодушие и сестра му Юка Мошида.

Наоми Накашима е приятелка с него.

Следните герои са Йошики Кишинев и Аюми Шинозаки.

Те решават да проведат ритуал, който би трябвало да ги обедини като приятели.

Но те въобще не очакваха, че ще се случи земетресение, след което биха били необяснимо пренесени в друг свят. Факт е, че училището, където те учат, е построено на мястото на разрушените, където се извършват много убийства и изчезвания не само на учители и служители, но и на ученици. Все още има много легенди за нея. Призраците, които се срещат на пътя, не са всички приятелски настроени. Учениците се опитват по някакъв начин да намерят пътя си към дома, но по пътя откриват ужасното минало на училището.

Първа глава

Японската игра започва с факта, че Академията Kisaragi организира фестивал. След това има няколко ученици, които да почистват. Аюми разказва ужасна история: един учител, който работил в Тензин, паднал по стълбите, после умрял. Тензин е решен да бъде разрушен, след което на тази площадка е построена Академията Киросаги. Въпреки това, призракът на учителя все още върви около академията. Това се случва при определени обстоятелства: на улицата трябва да има дъжд и в 19:00 часа, и ако дойде, светлината със сигурност трябва да изгасне. Учителят може да погледне в класа и да попита дали има някой тук.

Изведнъж светлината започва да избледнява и вратата към класната стая се отваря. Йошики казва на Сатоши да отиде да го провери, но когато го направи, вратата се отваря рязко, а човекът припадна и се оказва, че виновен е учителят Ю Шишидо, който доведе Сатоши до сестра си.

Става известно, че утре Мая Сузумото ще бъде прехвърлена в друго училище. Момичето предлага да изпълни ритуала на вечното приятелство, което се нарича Сачико-сан.

Според този ритуал е изваяна хартиена кукла, след която всеки взема парче. Тези парчета трябва да се съхраняват. Учениците решили да изпълнят нейното искане, провели ритуал и се събрали у дома, но след това изведнъж стените на училището започнали да се тресат и всички ученици паднали в неизвестно място.

Когато се разбраха, Наоми и Сейко бяха заедно, решили да отидат и да видят къде са останалите. По пътя те видяха трупа, както и духа, който се появи над тялото, който им разказа ситуацията. Оказва се, че това не е просто училище, пространството тук е оградено, не е възможно да се измъкнем оттук и не можете да намерите приятелите си И тогава се появява момиче, облечено в червено, тя рисува рисунка на дъската: 4 малки фигури, 1 голяма и голяма ножица в ръцете си.

Тази Сачико Шизонаки, когато се успокои, може да бъде облечена в бяло, както в деня на смъртта си. Смъртта на майка й направи Сачико отмъстителен дух.

На видеото можете да видите началото на играта.

Ето историята, разказана по-горе.

преминаване

Ако се интересувате от преминаването на Corpse Party (1 глава), един добър край, разбира се, трябва да продължите да се движите по парцела. Трябва да се разбере, че Сейко и Наоми ще се карат и ще се разпръснат в различни посоки. Каквото и да направи Наоми, Сейко все пак ще я остави.

Наоми решава да намери приятелка и да се извини, тя отива да търси, но я намира в една от закачените тоалетни сергии. Сейко е все още жива и Наоми трябва да се опита да я спаси. За да стигне до въжето по някакъв начин, Наоми търси кофа, но има някаква мръсотия, която трябва да се излее, за да я обърнеш и да стоиш на него. Въпреки това, момичето няма време.

Когато Наоми вижда, че Сейко е мъртва, тя плаче. При грешен край се появяват призрачни деца, които убиват Ноеми с ножици, като ги вкарват в устата си.

Какво да направите, за да предотвратите това? В клас 3А ще видите труп, когато го разгледате, ще видите съобщение, което казва, че не трябва да гледате вестника. Можете да го прочетете, но вратата ще се затвори и трябва да я отворите.

Също така трябва да се има предвид, че сянката може да ви убие, ако я докоснете твърде често. Тя все още грабва Наоми и се опитва да удуши. Сянката трябва да й причини толкова много щети, че здравето на героя да падне до нула, тогава сянката ще я остави сама.

Упътване за глава

 • Откриването на глава 1 приключи. Отиди наляво към голямата дупка. Обади се на Seiko. Върнете се надолу. Отиди надясно, излез от стаята.
 • Отиди на север. Кратка сцена с вестник ви очаква. Имате нужда от отворена врата. Запознайте се с героя Seiko.
 • Сега вие контролирате Наоми и Сейко, мястото е клас 1А. Излез през вратата направо в коридора.
 • Върнете се в клас 1A. Погледни отляво на вратата. Близо до стената се вижда таблото. Вземи инвентара. Напуснете през същата врата, от която са влезли.
 • Връщайки се в коридора, слезте надолу. Ще ви трябва дъската, за да се движите. Отиди до стълбите.
 • Намерете свещ. Не забравяйте, че свещите са спестяващи точки! Спестете всеки път!
 • Отидете до стълбите към западната зала на първия етаж.
 • На изток ще намерите голямото натопяване, има обувки. Слез долу и намери вратата на фоайето отдолу. Тя е затворена; Върни се до стълбите и вземи дъската, отиди на втория етаж.
 • Тръгнете право напред, приложите дъската, отидете направо в клас 2А. Погледнете купчина кости и научете информация от духа. Има едно момиче в червено. Напусни стаята. Отиди до стълбите наляво.
 • В стълбището ще видите призрак. Тя ще ви даде ключа. Важно е да се избегне лош край.
 • Оставете стълбите, защото пътят нагоре е осеян, върнете се към клас 2А, погледнете чертежа, запазете, излезте от другата врата.

Преминавайки част 1-2 тук:

 • Върви надясно. Първата затворена врата води до клас 3А. Използвай ключа, за да отвориш вратата. Вътре ще видите тялото. При разглеждане ще се появи съобщение: "Каквото и да правите, не гледайте вестника."
 • Наоми е нервна. Игнорирайте я и вижте вестника. Вратата ще се затвори. Героите започват да се паникьосват. Това непременно ще се случи. Вратата трябва да се провери, горния ляв ъгъл, трупа, вестника, долния десен ъгъл и трупа.
 • В средата на стаята има сцена. След това вратата трябва да се отвори.
 • Изход клас 3A. Север е безполезен - има провал, слизай.
 • Излезте от стълбите, отидете в източната зала на първия етаж. Намерете останките на момичето. Отиди наляво, за да се обърнеш. Ще видите малък призрак; ще ви даде полезни съвети. Отиди надясно, ще видиш отворена врата към клас 5А, влез.
 • Виж лилавата светлина в стаята. Излез в коридора и влез в друга врата. Светлината ще се движи; Помниш къде е, отиди. Появява се нов призрак. Тя ще ви даде намек как да получите този елемент.
 • Влезте вътре, отидете на мястото, където е светлината, натиснете X, за да оставите един знак. Върни се обратно до другата страна на стаята и тръгни към светлината. Ще получите ключ.
 • Излезте от класа. Върнете се на запад към разклона, отидете на юг и след това на изток. Върнете се до стълбите и до втория етаж.
 • Първата затворена врата отдясно е лазарета. Има свещ, освен.
 • По-долу ще намерите мачове, вземете ги.
 • Излез, отиди нагоре, наляво и надолу, намери дъската и я вземи. Слез надолу по стълбите нагоре и наляво до провала. Използвайте дъската си. Вижте стълбите, отидете на третия етаж.
 • Първата врата на запад е тоалетната за момчетата. Имате нужда от втора врата - тоалетна за момичета. Проверете втория щанд вляво, той е заключен. Опитайте се да се върнете към стълбите. Вижте сцената.
 • Опитайте се да слезете по стълбите. Ноемин няма да те пусне. Върни се при втория щанд и Seiko ще се присъедини към теб, когато влезеш, сега можеш да си тръгнеш.
 • Слез по стълбите. Вижте сцената. Влез в болницата.
 • В долния десен ъгъл има свещ. Запазване. Отидете до леглата, за да задействате сцената. Намерете гума и превръзка близо до масата. Сейко ще си тръгне. Наоми не може - вратата е затворена. Отправете се в горния десен ъгъл, като ви очакват няколко сцени. Моля, опитайте отново. Елате на масата, после отново до вратата, за да видите червената сянка.
 • Тази сянка ще ви убие, ако докоснете няколко пъти. Избягвайте сенките и се върнете до вратата. Опитайте се да изгорите косата от вратата с мач. Няма да работи; в горния десен ъгъл е бял гардероб, има медицински алкохол. Върни се до вратата, избягвай сянката и използвай кибрит и алкохол.
 • Seiko се връща, когато си тръгнеш. Вие се карате, тя си тръгва. Отиди наляво. Следвайте гласа до коридора горе.
 • Влезте във втората врата, проверете втората кабина отляво. Излезте и намерете близка кофа. Върнете се вътре и опитайте да използвате кофа.

Глава втора

Преминаването на главата на Corpse Party 2 зависи и от определени обстоятелства. Йошики Кишинев, Аюми Шинозаки и Мая са заключени тук. Мая ще бъде убита пред Аюми. Йошики е нападнат от Йошикази, Ю комулира с призрак.

 • 1-2. Не се сблъсквайте с Reu Yeshizawa. В противен случай Йошики ще умре.
 • 2-3. Духът се премества в Аюми, след което тя тръгва във фоайето, после в Западната зала, но в центъра на залата, струните влизат в игра, която пресича Аюми наполовина. Ако Йошики не може да изключи лостовете, той също ще умре. Какво трябва да се направи: не следвайте Аюми и ако все пак отидете, не е нужно да говорите с нея. Трябва да се качите горе, където ще намерите клас 1А, той ще се качи на борда, ние ще се нуждаем от ноктите. Има и един от лостовете, който трябва да активирате. В клас 4А е друг лост, той също трябва да бъде активиран.
 • 3-4. Духът отново се премества в Аюми. Без значение колко Йошики се опитва да я успокои, това няма да му помогне. С погрешни действия тя ще го отблъсне по стълбите, след което ще му счупи врата.
 • 4-5. Веднага щом прочетете петата част от бележката, намерена при жертвата, Аюки ще умре, а Йошики ще изяде трупа й. Бележките трябва да препрочитат всичките 5, но те имат ред на външен вид. Ще откриете първия, който е близо до клас 4А, там все още има труп. Близо до нея има бележка. Близо до фоайето на юг е друго. Имате нужда от клас 1А, зад който има скрита стая. Там ще намерите третата част. 4 и 5 броя са в основната сграда в залите, само четвъртата е на изток, а 5-та е на запад.

Преминаването на трупата не е лесно, тъй като отмъстителният дух може да ви нарани, това е Реу Йешизава и трябва да го избягвате. Едно докосване няма да ви убие, но ще унищожи кристала, който е необходим за едно добро покритие. Най-добре е да използвате маневриране на четири крака около призрака.

След това трябва да намерите главата и тялото на куклата, която се намира в близост до четиристранното пресичане. Ако отидете на запад, можете да намерите главата. Нуждаеш се на север, а на търна зави на изток и ще намериш тялото на куклата.

Упътване на глава 2

 • Слез долу, защото на върха има голяма празнина. Намери стълбите, на стълбището има светещ обект на земята. Това е ключът.
 • Вземете го и се върнете в коридора, като тръгнете наляво покрай вратата. Отворете последния ключ.
 • Ще срещнете призрак. Опитайте се да излезете през втората врата. Духът няма да ви позволи.
 • Сега играеш за Йошико. Излезте от класа и отидете надясно. Има провал. Върнете се в клас и говорете с Ayumi. Ще се появи свещ. Не забравяйте да запазите.
 • Отиди наляво и нагоре по стълбите. Станете в западната зала. Първата врата (където е учителят) е затворена. В края на рафта е страшна картина.
 • Слез долу. Слез долу, виж клас 1A, има пурпурна светлина. Излез, отиди до стълбището. Аюми ще остави свещ. Запазване.
 • Отиди надясно и нагоре. Ще видите четири тела. Продължавайте да отидете на вилицата. Отидете наляво и влезте в отворения клас 4A (до бележката на жертвата).
 • В класната стая ще видите призрака на малко момче, това е Реу. Можете да ходите до него, не можете да гледате директно към него (в окото). Долу в левия ъгъл на ноктите. Вземи го. Напусни стаята.
 • Отиди надясно. На дъното на трупа и бележка, разговор с призрак. Върнете се, слезте до труповете. След като говори с Аюми, тя ще избяга.
 • Следвайте я във фоайето, има още една бележка. Отиди при Аюми, говори с нея, тя отново ще се присъедини към теб.
 • Напусни стаята, но бъди нащрек! В играта Corpse Party призракът на момчето ще ви преследва и е трудно да се избягвате. Върнете се, излезте отново и избягвайте.
 • Минете през натопи и влезте във втората врата вляво, за да намерите класа, в който сте започнали. Отидете в горния ляв ъгъл, за да намерите вратата. Използвайте дръжката за нокти. Влез вътре. Има бележка на жертвата. Използвайте лоста в горния ляв ъгъл (като фотьойл). Вижте сцената.
 • Върнете се в клас 4A. Използвайте лоста.
 • Напуснете класа и тръгнете наляво и после обратно. Призракът все още те наблюдава, така че внимавай!
 • На стълбите сте в безопасност. Изкачи се на втория етаж.
 • Аюми ще постави още една свещ. Използвайте го.
 • Минете покрай отворената врата и идите по коридора. На разклона отидете направо до стълбището. Отиди до тоалетната за момчетата. Има сцени, които ви очакват. Излез. Отиди при Ayumi и говори с нея. В близост до тоалетните в дясно има бележка на жертвата и обяснение за притежание. Не слизайте по стълбите, минавайте покрай Ayumi и отидете отново до тоалетната за момичета. Погледнете черното петно ​​от първия и втория сергии отляво, преди да си тръгнете.
 • След сцената, Аюми ще се присъедини към вас. Слез долу в Източната зала и все още надолу. Последвай призрака в лазарета. Не идвайте при призраците, а след това излезте от болницата. Ще видите друга сцена. Слез долу в източната зала.
 • Призракът е все още тук и трябва да се избягва. Насочете се наляво след пресечката. Изкачи се по стълбите и тръгни право по стълбите. Главата на куклата е тук. Слез по стълбите към западната зала, надясно и втората.
 • Отидете на изток до разклона, отидете на север до следващото разклонение на изток, ще намерите тялото на куклата (където са тоалетните) и вземете Духа на Pentius.
 • Отиди на първо място на запад и после на юг. Отидете на изток по склона и нагоре по стълбите към лазарета. Дайте куклата на децата.
 • След това те ще изнесат Шинозаки. Отидете до финалните сцени на главата. Това може да изглежда неправилно, но това трябва да се случи.

Някои последни съвети:

 • По-добре е да начертаете етажните планове, където сте били, маркирайки класове и стаи, както и всички стратегически важни места. Така че ще имате представа къде сте били и къде можете или трябва да отидете.
 • От призрака на едно момче е по-добре да се скрие в стаите или по стълбите.
 • Запазете възможно най-често.

Ще бъде още по-трудно! Приятно пътуване!