Перфектен свят - 6-то състезание. Преглед на тестовата версия на Perfect World - шестата раса

Anonim

Масовите ролеви игри с много играчи напоследък стават все по-актуални. Факт е, че интернет става възможно най-достъпен, скоростта на пренос на данни е много висока, така че няма пречки за създаването на свят на мрежи и за поддържане на стотици и хиляди играчи в него едновременно. И сега, когато това е възможно, много разработчици се опитват да създадат такива проекти, но само малцина успяват да успеят и да намерят място в броя на избраните. Само няколко проекта съществуват в продължение на много години и в същото време не губят своята значимост. Един от тях е Perfect World - китайска MMORPG, която спечели сърцата на милиони. Уместността се потвърждава от факта, че разработчиците постоянно издават допълнения и актуализации за Perfect World. Race 6 е една от най-големите актуализации, които очаква геймърите скоро. Какво носи то?

Малко за играта

Преди да кажете какво ще даде състезанието за Перфектен свят 6, трябва да се потопите малко в историята и да си спомните какво представлява проектът. Той е роден в далечната 2005 г., но не е спечелил толкова бърза световна популярност. От 2006 до 2008 г. играта се появява в различни страни по света, с изключение на Китай, постепенно набирайки пазарни позиции. Тя се основава на китайската митология, въпреки че се среща в един измислен идеален свят. Повечето масови мултиплеър игри затъват геймърите във фантастични светове, така че е много важно проектът да бъде поне нещо оригинално и уникално.

През 2005 г. PW успява да покаже на хората нещо ново - освен стандартизираната помпена система за тълпи и други интегрални елементи на MMORPG, тази игра предлага на геймърите много по-обширни взаимодействия между героите. Сега те могат да станат приятели, да влизат в бракове, да комуникират и да изпълняват много други действия, които правят този проект нещо повече от стандартна мултиплеър RPG. Освен това тук имате невероятна възможност да персонализирате вашия герой в детайли - ако в повечето други проекти просто избирате състезанието и пола на героя, след което получавате готов модел, в PW имате възможност да използвате бегачите, за да направите външния вид на вашия герой уникален. Поради това, както и поради постоянните интересни и впечатляващи актуализации, PW съществува от почти десетилетие и се съхранява в горната част. Но как феновете ще бъдат доволни от тази вълнуваща игра Perfect World? Race 6 е това, което ще бъде добавено с новата актуализация.

Актуализиране на основите

Всяка актуализация може да бъде малка или голяма, може да направи някои малки промени или да добави много ново съдържание към играта и така нататък. Ако говорим за Perfect World, 6-тото състезание ще бъде добавено към играта заедно с голяма актуализация. Какво друго ще се появи в този проект? На първо място, голям брой дребни бъгове, бъгове и проблеми, които играчите посочиха през определен период от време, ще бъдат фиксирани. Също така графиката ще бъде значително подобрена, така че играта да отговаря на съвременните изисквания. Ще бъдат добавени нови герои, оръжия, екипировка и т.н., но най-важното е, разбира се, шестата раса. За разлика от едно от най-новите актуализации на "Perfect World: Rebirth", където е въведен цикълът на прераждането, тази актуализация няма да има конкретно име, т.е. тя ще бъде по-фокусирана върху техническите промени. Например, играта ще бъде прехвърлена на нов, по-мощен двигател. Но най-интересното, разбира се, е новата раса, която ще бъде обсъдена по-нататък.

Шеста раса

Както споменахме по-рано, “Perfect World: Rebirth” е една от последните актуализации, които заслужават специално внимание. Новата актуализация ще може да изненада геймърите още повече, тъй като в нейните рамки ще бъде въведена нова раса - клана на мъглата. Естествено, тази раса има своя собствена история, която също е свързана с китайската митология. Според разработчиците кланът на мъглата живееше в идеалния свят още преди хората да се появят там. Но веднъж един бог видял тъмните сили в лидерите на клана и ги хванал в плен, буквално обезглавявайки клана. След това останалите членове отидоха в сенките, като направиха клетва да излязат на светло някой ден, за да отмъстят на целия идеален свят за тяхната трудна съдба. Така в Perfect World, новата раса 6 стана известна като "Клана на мъглата", а с издаването на актуализацията, нейните членове ще продължат да излизат от сенките.

Нощна сянка

Така че, в играта Perfect World нова раса 6 ще донесе два класа герои, първата от които е Night Shadow. Този герой е най-близо до класа на убиеца, тъй като се движи тихо, носи леки доспехи и владее мълниена катана. Умение той е подходящ, така че този герой е идеален за тези, които не обичат да танковат, а също и не разпознава чистите магьосници. Играта Perfect World осигурява отлични възможности за изпомпване на всякакви класове, така че определено няма да останете безделни дори на първо време.

Жатва за луни

Засега в клана на мъглата няма да има нето-атакуващ характер, защото вторият клас е лунният свещеник - някакъв магьосник. Въоръжени с този герой ще бъде специална магия коса, и в негово притежание ще бъде голям брой различни мощни магии. Състезанията на Perfect World ще бъдат попълнени с друга опция, а геймърите ще имат нови персонажи за ъпгрейд - всеки ще бъде щастлив.

Ново местоположение

Естествено, просто няма място за Clan Shadows в идеалния свят, така че актуализацията планира да добави пълноценно ново място в играта. Като се има предвид факта, че световната карта вече е пълна, а предишното състезание вече се основава извън нейните граници, местоположението на мястото за новото състезание все още е под въпрос. Макар да се говори, че няма да бъде на земята, но над земята, т.е. ще бъде цялото въздушно място. И там, разработчиците ще трябва да постави всичко, което е на земята, както и да създаде обещаната тъмница. Как всичко това ще бъде изпълнено, никой няма идея, но най-вероятно разработчиците имат свои собствени планове, а геймърите могат само да очакват, че ще бъдат представени през 2015 година. Chinese Perfect World е игра, която не е загубила способността си да изненадва своите потребители през десетте години от своето съществуване, поради което не губи високите си позиции в топ масовите мултиплеър ролеви игри.

Умения за нови герои

Вече има полезна информация за това какви умения ще имат новите герои, Night Shadow и Moon Reaper. За всеки от тях бяха избрани подходящи умения, които да се впишат в техните изображения. Тази информация обаче, въпреки че е официална, все още не е окончателна, така че сега няма смисъл да се разглеждат всички умения поотделно. Тя все още може да се променя няколко пъти, въпреки че остава все по-малко време за това. Е, можем само да чакаме.