Чародейката Фрингила Виго

Anonim

В допълнение към централните герои на компютърната игра "Вещицата 3", RPG светът е изпълнен с куп вторични герои, някои от които не са много по-ниски от ядрото при изработването и описанието. Джералт е тясно свързан с магьосниците, така че повечето от неговите приключения в играта и в книгата не са без тяхното участие. Борбата с дивия лов съжителства с романтични взаимоотношения, в които героите са постоянно вплетени. Не е заобиколена тази страна на съдбата и магьосница на име Фрингила Виго. Нека погледнем отблизо и да научим за ролята й в играта и книгата на Сапковски.

Кой е това?

Любителят на тази вселена се среща два пъти с героя - веднъж в книгата, а вторият път в последната част на играта "Вещика 3".

Авторът на сагата не представя пълната биография на магьосницата, но можете да научите много за нея, след като прочетете книгата Кръщение от огън, където се появява Фрингила за първи път. На същото място момичето заема ключова роля в цялата история.

В компютърна игра Виго се появява по време на приключението на Veni Vidi Vigo, в което Джералт трябва да събере сили да се бори с Дивия лов. Вещерът помага на магьосницата с освобождаването в замяна на неоценима помощ.

Образът и външността на героинята в книгата и играта са подобни. И в двата случая момичето е представено с къса прическа, черна коса и зелени очи. Поради естествената си красота, тя успя да се влюби в вещицата. Струва си да припомним, че повечето чародеи поддържат красотата си с магия, тъй като всички те отдавна са надраснали младата си възраст. Това не се отнася за Виго.

Външен вид в книгата

Авторът запознава читателя с Fringillae след пристигането на Geralt и неговия екип в Tussent. Магьосницата има специална задача - да омаритира вещицата и да го задържи в земята на Тъсент толкова дълго, колкото е възможно. До този момент, магьосницата помага на главния герой на книгата Дженифър да избяга след срещата на конгреса през портала.

Усилията на Виго не са напразни и Джералт има чувства към момичето. Тя дори не трябваше да използва магиите си. Въпреки, че е влюбен, вещицата не може да забрави Дженифър, понякога объркващи имена. Той също така подчертава, че незабравимото ухание на люляк и цариградско грозде не може да убие миризмата на кехлибар и рози, идващи от Fringiglia, което още повече затруднява Джералт да забрави за чувствата си към друга чародейка.

По време на сношението магьосницата се съгласява да помогне на вещицата при възстановяването на неговия медальон. Чародейката от империята на Нилфгаард дава на Джералт сребърен медальон, но главният герой не е доволен от такава помощ. Той все още не знаеше, че именно този медальон ще играе важна роля в бъдеще.

Успоредно с това, магьосницата се опитва да получи информация за убежището на Vilgeforts. Вещерът не е толкова лесно да заблуди дори онзи, за когото се чувства съчувствие. Поради това, Geralt умишлено заблуждава Vigo и предоставя неверни данни.

Външен вид в играта

В The Witcher 3, магьосницата се появява по време на преминаването на търсенето Veni Vidi Vigo. Фрингила е затворен на императорския кораб. Телепортирането там няма да проработи, за да пробие борбата - самоубийство. Следователно, Джералт не остава нищо, освен невъзможно проникване. За да може императорът да пусне магьосницата, трябва да изпратите писмо от йена на император Емгир, който веднага може да го убеди. След като завършите търсенето, можете да говорите с магьосницата и да й зададете няколко въпроса, които ви интересуват.

Между другото, в първите две части на играта серия "Вещика" Fringilla Виго не се споменава и не се появява в задачите на сюжета. Ако искате да знаете всички подробности за живота й, тогава непременно прочетете книжната версия на сагата за вещицата.

Интересни факти

Момичето е родено в богато и изтъкнато семейство и е пето дете. Двете по-възрастни дъщери бяха успешно омъжени, но с Фрингъля беше все по-трудно - момичето беше слабо и със слабо зрение, което стана ясно още с възрастта. Визията се влошаваше всяка година, а родителите не знаеха как да решат този проблем. Това помогна на вуйчото на момичето да е магьосник и реши да се заеме с лечението. Успоредно с това магьосникът започва да тренира момичета. Fringilla Vigo постига напредък в областта на лечебната и илюзорна магия и борбата никога не я привличаше.

Учене на магия

По време на обучението си, младата магьосница си направи най-добрия си приятел, Асир ван Анагид. Поради сложната си природа, Fringilla Vigo винаги е пренебрегвал конвенционалните нагласи и не е съгласен с мнението на повечето хора около тях. От всички магьосници на Arcane Box, Vigo е единственият, който присъства на социални събития и постоянно следи модните тенденции. Fringilla е мил и снизходителен към всички, но принципите избледняват на заден план, когато става въпрос за постигане на целите. Той определя всички правила за себе си и ги спазва само.

Историята на всеки герой е дълбоко изработена и изписана както в книгата, така и в играта. Дори в третата част на The Witcher ще намерите много препратки към историята на магьосницата, бележките, писмата и т.н.