Как да направите аватар за "YouTube" в различни фоторедактори

Anonim

Много хора са чували поне веднъж за такава глобална видео хостинг услуга като YouTube. Сайтът е създаден сравнително наскоро, но популярността му не се отнема, защото всяка година YouTube става все по-добра и по-привлекателна и може да бъде и основният доход за начинаещите видео блогъри. Тази статия ще обсъди как да създадете аватар за "YouTube". Ако искате да направите аватар бързо и ефективно, то тази статия е за вас.

Как да си направим аватар за "YouTube" в "Photoshop"

Освен Photoshop, има и много други редактори на снимки, но много от тях все още обичат тази добре позната програма, въпреки че е доста сложна.

Инструкции за това как да създадете аватар за „YouTube“:

  1. Стартирайте Adobe Photoshop и щракнете върху бутона "Файл", след това върху "Създаване на нов файл". Сред всички параметри, трябва да изберете резолюцията, която се препоръчва за профила в Youtube - това е 800 на 800 пиксела, именно на това платно картината ще бъде възможно най-видима, ако погледнете аватара с коментари.
  2. Плъзнете желаното изображение в празно платно или натиснете CTRL + V, но преди това го плъзнете в клипборда, като използвате бутона „Копиране“.
  3. Ако картината не е с размера на платното, натиснете CTRL + T, след това го настройте.
  4. Запазете като jpg и качете в YouTube.

Други редактори на снимки

В допълнение към горния Photoshop, други редактори за снимки са идеални за тази цел. При избора на оптимален редактор на снимки трябва да обърнете внимание на интерфейса. Колкото по-приятно е за очите ви, толкова по-добре. Един от най-лесните редактори е несъмнено Paint. Между другото, последната актуализация добави възможността за създаване на 3D чертежи, както и като цяло подобри програмата. Това ще бъде идеалното решение за първи път, но основният плюс е, че Paint е на разположение веднага след инсталирането на Windows.

Програмата е предназначена за непрофесионално създаване на снимки, както и възможности за редактиране. Просто заредете желаната снимка, опънете го върху платното, ако тя е твърде малка, или я стесните, ако е твърде голяма, след което можете да използвате стандартни инструменти: четка, фигури, нарязани и поставени. Всичко е доста просто и не изисква много проблеми.

Между другото, ако въпросът е как да се направи аватар за “YouTube”, но няма време да се научат различни програми, тогава трябва да знаете, че в интернет има много онлайн редактори, чиято функционалност е напълно достатъчна. Основната характеристика на някои е възможността за изграждане на всякакви филтри. Пример за такъв онлайн редактор може да бъде FOTOR. Няма регистрация, просто качете желаната снимка, а сайтът ще предложи своята функционалност.

В заключение

Надяваме се, че тази статия ви е помогнала при решаването на проблема как да направите аватар за "YouTube". Струва си да се припомни, че картината не трябва да съдържа порнографски елементи, екстремизъм и насилие, защото заплашва да блокира живота.