Подробности за това как да премине ниво 80 в "Планетни камъни"

Anonim

Днес ще говорим за това как да преминем 80 ниво в "Планета на скъпоценните камъни". Игралните приложения от серията "3 в ред" днес придобиха голяма популярност. Развитието, описано по-долу, принадлежи към тази категория.

инструкция

Разгледайте първото решение на въпроса как да преминете ниво 80 в "Планета на скъпоценните камъни". Тази задача е особено трудна, но можете да се справите с нея, ако мислите добре. Необходимо е да се постигне победа с четири хода. Първо, огнената топка отдясно е сменена с жълт скъпоценен камък, разположен в съседство. Обърнете внимание на третия ред отдолу. Наблизо трябва да има две огнени топки. Ние правим втория ход. Разменете огнената топка отляво и синия скъпоценен камък. В третия ход горната топка пада на третия ред. Променяме го на места с камък отляво. На последния (четвърти) ход ще имаме само едно огнено кълбо. Променяме го на места с камък по-долу. Така че ние се справихме със задачата.

алтернатива

Нека разгледаме алтернативно решение на въпроса как да преминем ниво 80 в “Планета на скъпоценните камъни”. На първо място, ние се придвижваме в лявата дясна бомба. Отиди на втория ход. Спускащата се бомба също се движи наляво. Третият ход е следващият. Под метеорита караме третата бомба. Последният етап. Оставяме последната бомба. Ето още едно решение на въпроса как да преминете ниво 80 в играта "Планета на скъпоценните камъни".

заключение

Както виждате, можете да спечелите без допълнителни движения. Да помогнем на младото момиче Джени. Тя трябва да събира скъпоценни камъни, защото преди те бяха съкровищата на нейните хора. След като всичко е направено, селището отново ще процъфтява. Сред характеристиките на това приключение: невероятна графика, забавна игра за деца и възрастни, както и прости контроли. Така разбрахме как да преминем ниво 80 в “Планета на скъпоценните камъни”.