Как да поток от PS4 без карта за улавяне

Anonim

Някои потребители на PS4 може да не са наясно с очевидната функция на PSN - предавания на живо. Как можете да започнете да излъчвате любимата си игра и какво е необходимо за това? Като цяло, има 2 начина за предаване чрез PS4: чрез локална функция и чрез карта за заснемане. Днес ще говорим за първия метод, тъй като той е свободен и ще задоволи почти всички.

Как да поток от PS4?

Много е просто. Първо трябва да намерите бутона за споделяне на вашия геймпад.

След това изберете елемент, наречен: "Покажи игра". След като кликнете, ще видите 3 услуги, чрез които е възможно поточно предаване: Twhich, YouTube, UStream. Настройките в тях са много сходни, затова изберете този, от който се нуждаем. След това трябва да въведем името на излъчването, качеството (в зависимост от качеството на интернет връзката). След това изберете желаните настройки и кликнете върху „Стартиране на шоуто“.

След всички тези измами, предаването ще започне, можете да продължите да играете.

Какви са предимствата и недостатъците на този метод?

От ползите:

  • Цена. Не е необходимо да купувате карта за заснемане, за да стартирате стрийминг, което означава, че ще харчите по-малко пари за шоуто си.
  • Простота. Всички настройки са много прости и не изискват знания и отделни видеоклипове за настройка на излъчването.

От минусите:

  • Не можем да потопим всичко, което искаме.
  • Ако излезем от играта, излъчването ще спре, което означава, че не можете да конфигурирате потока, както смятате за подходящо: добавете donat, текст, уеб камера и много други неща, които могат да бъдат направени благодарение на картата за хващане, която отваря големи пространства за фентъзи.

заключение

Естествено, всичко си има своите недостатъци и плюсове, а стриймингът не е лишен от това. В днешната статия ние подробно разгледахме как да се предава от PS4 безплатно. Разгледани са очевидните недостатъци и предимства на тази функция. Въпреки това, най-доброто решение за висококачествен поток е било и остава карта за заснемане, която ще подобри вашето шоу и ще добави нова функционалност, която ще заинтересува публиката.