Най-добрата модна броня Skyrim

Anonim

Днес ще говорим за няколко от най-добрите модификации за допълнителна броня за играта Skyrim. Благодарение на талантливите моддери, Skyrim все още успява да заеме водеща позиция по популярност сред игралните аудитории, което е повече от заслужено.

Инсталирането на модове в бронята на Skyrim е чудесен начин за играча да покаже своята индивидуалност. Независимо от вкусове и предпочитания, всеки пътешественик в северната столица на Тамриел ще може да вземе комплект броня, според собствения си образ.

Сребърна броня на рицаря

Модификацията зарежда в играта копие от оригиналната стоманена броня с подменени и коригирани текстури. Трябва да се каже, че комплектът се оказа наистина красив, висококачествен и много атмосферен. Той е подходящ не само за защита, но и за създаване на страшен и същевременно ефектен образ.

Моделът Skyrim на бронята на рицаря е идеален за мъжки и женски герои. Комплектът може да се получи чрез изработване в ковачницата (категория "Стомана").

Броня на драконовата кост

Всяка броня, базирана на кост на дракон, съчетава зловеща сила и естествена благодат. Обработката на такъв материал може да се извършва само от най-квалифицираните ковачи. Dragonbone Ebonsteel Armor - мод за броня Skyrim, който добавя специален набор от тежка броня към играта. Те защитават, както и Даедрик, и в основата на тяхното създаване лежат драконови кости и ебонитни пощи.

Бронята може да бъде изработена във всички ковачници, но за да я получи, играчът трябва да има подходящи привилегии. Детайли като каска, нагръдник, ръкавици и ботуши имат няколко варианта. В тях няма разлики в материалите и характеристиките, разликата се отнася само до външния вид.

Екзоскелет на космоса

Този комплект броня е хиперионичен екзоскелет, осигуряващ на своя носител висока скорост и допълнителна издръжливост. Тя се основаваше на различни артефакти на Двемер и на специален пара ефект. Една от основните характеристики на тази броня е, че тя може да се носи върху други дрехи и броня от трета страна. За да го получи, играчът трябва да попълни специалното задание "Изгубени технологии".

Важно: при най-новите версии този модем за бронята на Skyrim работи само с "Script Extension" (SKSE).

Потапящи доспехи

Потапящата броня е подходяща за всички онези, които не желаят по някакъв начин да нарушат УНГ и баланс. Този модул добавя към Skyrim голям брой нови защитни облекла, които безпроблемно се сливат с света на играта. Всички комплекти са изработване, модернизиране и омагьосване. Някои видове броня са награди за задания за търсене, някои са скрити в дълбоки тъмници и пещери, а някои са на ПС.

Sithis Armor с физика

Skyrim armor mod е версия на автономната роба на мъжкото братство. Всяка фасада е подходяща за създаване на броня, но само ако персонажът има необходимото ниво на изработка (85) и може да носи лека броня от 75 лв.

Има два вида капаци: единият има изображение с череп, а другият има маска. Бронята е надарена с характеристиките на абанос и е инсталирана в играта заедно с Blade of Cities на автора.