GTA San Andreas: спаси. GTA San Andreas: Тайни, карти, мами, кодове

Anonim

Предаването на компютърни игри винаги е трудна задача, с която не всеки човек може да се справи. Ето защо съществуват различни начини за опростяване на задачите в мрежата, като обучители, мами кодове и дори готови спестявания. Последната опция е много интересна, тъй като е най-подходяща за проекти като GTA, т.е. тези, в които има отворена игра, висококачествен режим на безплатна игра, както и достатъчен брой неща, които можете да направите след завършване на сюжета. Също така можете да използвате запаметяващите елементи за преминаване на някои трудни раздели. Въпреки това, в този случай има един малък недостатък, който се състои в това, че целият ви напредък преди това ще бъде изтрит и ще започнете да играете с някой друг напредък на лицето, което ви е предоставило. Като цяло, решението е ваше и в тази статия ще бъде описано по-подробно какво може да бъде в GTA: San Andreas.

Проход от "GTA: San Andreas"

На практика всяка компютърна игра има история, която може да бъде завършена. Изключения са само някои от проектите-пясъчника, в които просто трябва да съществуват в един и същи свят, а целите, преди да не сте настроени. Чудесен пример за такава игра е Minecraft, но тази статия ще се фокусира върху друг проект - GTA: San Andreas. Съхраняване за тази игра определено може да дойде по-удобно, а не изобщо поради факта, че мисията е твърде сложна. Разбира се, ще срещнете задачи, върху които трябва да работите, но в повечето случаи геймърите искат да се запазят за този проект, защото не искат да се притесняват от сюжета, който определено не се различава в дълбочина. Акцентът в "Сан Андреас" е направен именно върху fpley. Имате огромни възможности, един огромен град и море от време, за да правите това, което искате. Това е, което може да ви е необходимо в GTA: опазването на Сан Андреас. С тяхна помощ можете веднага да получите всичко, за което можете да мечтаете, заобикаляйки историята и незабавно да преминете към вълнуваща безплатна игра.

Как да използвам save?

В GTA: San Andreas, записите се съхраняват в папка с игра и не са защитени от нищо, т.е. те са просто набор от файлове, които можете да копирате, поставяте, изтривате и добавяте. Това е точно това, което трябва да направите, за да получите достъп до определена игра. На първо място, трябва да намерите спестяването, което ви интересува в интернет и да го изтеглите на вашия компютър. След това копирайте файла в папката със записа под името, което можете да откриете, и това е всичко. Процесът е изключително прост, сега можете да влезете в играта и да заредите записаното, което току-що сте добавили. Запазването на играта GTA: San Andreas в мрежата е много често срещано явление, така че задачата ви ще бъде намалена единствено за намиране на най-подходящата за вас игра.

Възможни проблеми

Разбира се, нещата могат да не вървят толкова гладко, колкото бихте искали, тъй като има възможност запазването да е повредено или несъвместимо. Затова първо трябва да проверите изтегления файл за вируси. Най-често, ако изтеглите популярна записваща игра, можете да се уверите в коментарите, че няма вируси в нея, но си струва да проверите отново. След това папката ви GTA: San Andreas Preservation ще бъде защитена. Въпреки това, много по-често, възникват проблеми, само защото сте изтегляне на запишете за грешна версия на играта. Факт е, че разработчиците периодично пускат различни добавки и пачове, които поне малко, но променят играта. И ако сте инсталирали такъв пластир за себе си, а спестяването се прави в играта без него, то тогава няма да работи за вас. Така че винаги проверявайте, че запаметяването съответства на версията с играта ви, за да избегнете разочарование.

Минавайки сто процента

Както вече споменахме, най-популярният тип спестявания за тази игра са сто процента. Какво ви дават в играта GTA: San Andreas? Запазването на 100%, първо, ви дава пълна кампания за сюжет, т.е. не е нужно да се притеснявате за мисии. Това се отнася и за задачи, които не са предмет. Също така в тези спестявания, цялата карта е отворена, всички кътчета са проучени, всички автомобили са закупени, има пълен арсенал от оръжия с максимален брой кръгове, имате колекция от всички видове дрехи в дома си, и много повече. Като цяло, вие получавате цялото съдържание на играта и можете да започнете да играете веднага и да получите максимално удоволствие от играта GTA: San Andreas. Спестяването на 100%, обаче, не е единственият вид спестявания за тази игра.

Непълни спестявания

Можете също така да намерите в играта доста голям брой различни спасявания, които ви предлагат не пълно, но частично преминаване. Ще видите в GTA: San Andreas пестят 50%, а също и частични спасявания. Какво може да означава това? Например, можете да изтеглите спасителна игра, в която ще бъдат завършени само най-неприятните мисии. Или можете да получите всички видове оръжия за вас, но вие сте поканени да отворите останалата част от съдържанието сами. Като цяло, ще можете да избирате от много неща, които спестяват игра за изтегляне и качване в папката за запазване.

Стъпка спестява

Естествено, ние не можем да забравим за друг важен тип спасявания, който ще ви помогне в подходящия момент да се движите през парцела. Разбира се, за игрите от серията GTA не е толкова популярна, тъй като малко хора просто се концентрират върху сюжета, но все пак има такива видове спестявания в интернет, така че можете да ги използвате, ако е необходимо. Как действат? Ако сте заседнали в преминаването на конкретна мисия на парцела, тогава не можете да изтеглите сто процента или частичен пасаж. Достатъчно е да се намери спасителна игра, направена веднага след изпълнението на мисията, с която сте имали трудности. Можете да изтеглите този запис, да го заредите и спокойно да продължите да вървите из играта. Но както беше споменато по-рано, за този тип игра такива спестявания не са особено популярни, тъй като геймърите често използват функциите на freeplay паралелно с преминаването на сюжета и целият им напредък след свалянето на такова запаметяване ще бъде окончателно изтрит.