Как да изтрия страницата си в Odnoklassniki завинаги?

Anonim

Уморени ли сте от социалните мрежи и искате да прекарвате повече време с близките си или да правите това, което обичате? След това трябва да се откажете от всичките си профили в сайтовете. Най-умният начин да ги унищожите, но не винаги разработчиците на социални мрежи, бутонът за изтриване на страницата става видим. Много потребители трябва да прекъснат главата си, като мислят как да унищожат профила напълно.

В тази статия ще говорим за това как да се отървем от сметката на популярния руски сайт.

Как да изтриете страницата си в Odnoklassniki?

Преди да отговорите на най-важния въпрос, уверете се, че решението ви да унищожите профила не е мисъл. Тези действия, които трябва да се направят, са необратими. Възстановете страницата, след като това няма да работи.

В някои социални мрежи изтриването на страници не е непосредствено, потребителите получават време да помислят, по време на които все още има възможност да върнат всички данни. Сайтът "Съученици" не предоставя тази възможност. След като се отървете от страницата, вече не можете да я възстановите. Трябва да създадете нов профил. Така че, ако сте обмислили всичко и наистина се чудихте как да изтриете страницата си в Odnoklassniki, инструкцията по-долу ще ви бъде полезна.

Деинсталирайте профила

Ако смятате, че уебсайтът на Odnoklassniki има специален бутон с тази функция, тогава грешите. За да намерите връзка, която ще ви позволи да се сбогувате постоянно със социалната мрежа, трябва да отидете на сайта с идентификационните си данни. Как да изтриете страницата си в Odnoklassniki?

1. Влезте в сайта.

2. На първата страница на потребителския си профил потърсете връзката „Помощ“ (горе вдясно).

3. Кликнете върху нея и превъртете страницата до дъното.

4. В сивата кутия ще видите много функции и опции на сайта.

5. Нуждаем се от последната колона, раздел "Регламенти".

6. Кликнете върху връзката.

7. Преди нас отваря договора и условията за ползване на сайта. Превъртете информацията до самия край на страницата.

8. Намерете връзката „Услуги за отказване“ и кликнете върху нея.

9. Как да изтриете страницата си в "Съученици"? В отворения прозорец ще бъдете помолени да посочите причината, поради която напускате сайта. Можете да посочите някой от тях, за предпочитане, разбира се, така че да съответства на действителността, тъй като администрацията на сайта взема под внимание цялата информация. След това прочетете предупреждението от Odnoklassniki, че цялата информация, включително снимки, оценки, приложения, файлове, ще бъде изтрита завинаги. За окончателно изтриване въведете паролата.

Допълнителна информация

Как да изтрия старата страница? “Съучениците”, както и много други социални мрежи, ви позволяват да имате няколко акаунта. Можете да изтриете всеки един от тях само като го посетите под идентификационните си данни. Ако не си спомняте потребителското име или паролата, ще трябва да ги възстановите, в противен случай няма да можете да деинсталирате профила. Сега вече знаете как да изтриете профила си и не се колебайте да помогнете на приятелите си, които ще ви помолят, казват те, да помогнете за премахването на страницата в Odnoklassniki.