Как да си направим железни решетки в Minecraft и къде да ги намерим

Anonim

Днес ще говорим за това как да направим железни пръти в Minecraft. За да постигнем успех, трябва постоянно да извличаме различни ресурси, изразходвани за създаването на различни инструменти за труд, оръжие и броня, както и за изграждането на сгради. Освен това някои материали могат да се консумират много бързо.

важност

Преди да се обърнем към решение на един важен въпрос, а именно как да направим железни блокове в Minecraft, трябва да отбележим, че това е един от най-търсените ресурси. От този материал можем да направим много солидна врата, количка, кофа, меч, кирка, броня. Що се отнася до различните модификации на играта, те също обръщат по-голямо внимание на жлезата. В най-голяма степен това се отнася до „технологичната“ версия - „Индустриални занаяти“. Например, мощните устройства, използвани за генериране на енергия - реактора и генератора, не могат да бъдат направени без използването на железни елементи.

създаване

За да решим проблема как да направим железни блокове в Minecraft, ние зареждаме подходящата руда в пещта за топене. Процесът без въглища няма да направи. Основният източник на такъв материал е съответната руда. Това се случва често. Въпреки това, потреблението в този случай е колосално. Слезте в мината за търсене на желязна руда. Ние създаваме дълбок подземен тунел, тъй като той се намира в ресурс на височина, която не надвишава 64 блока. Освен това има голям шанс да се намерят депозити и в пещери. Блоковете от руда са лесно разпознаваеми по характерния си цвят (говорим за светло кафяви петна срещу сивкав оттенък). В допълнение към търсенето на материала, ние също трябва да го извлечем от масата на други породи. Ще ви трябва диамант или желязна кирка.

На други методи за добив на ценните кюлчета

И така, желязото в Minecraft може да се получи от руда, която се намира не само в минерали. Доста трудно е да се заложат съкровищни ​​ресурси с ресурси, тъй като там често се намира чудовищна лапа. Можете да използвате наводненото пространство с лава или да подкопаете, за да получите ценното съдържание на сандъците. Можете също да отидете до някоя от старите мини - има шанс да намерите железни блокове един на всеки осем. Металът, от който се нуждаем, се генерира в пустините и джунглата, на територията на съкровищата на храмовете. Пътуването там е много опасно начинание, тъй като описаните сгради крият много капани и също така пораждат чудовища. Затова решихме друг въпрос от живота на Minecraft - как да направим железни блокове и къде да ги намерим в завършен вид.