Как да получите купон за Aliexpress? Кога мога да използвам промоционални кодове?

Anonim

Много любители на онлайн пазаруването знаят за сайт като Aliexpress. Широка гама от продукти, изборът на продавача и, разбира се, достъпните цени привличат много. Но не всеки знае, че пазаруването на тази платформа за търговия може да стане още по-привлекателно, ако знаете какви са промоционалните кодове на Aliexpress.

Видове талони

На популярния сайт има няколко варианта как да направите пазаруването още по-евтино. Често самият сайт предлага възможност за намаляване на цената на стоките. Той създава свои собствени купони, които могат да бъдат използвани за всяка покупка. За да се упражни правото на отстъпка във фиксирана сума, е необходимо да се направи покупка за определена сума. Често, например, можете да намерите талони, които дават право да намалите цената с $ 5-10, докато сумата на покупката трябва да надвишава $ 100. Колкото по-висока е цената на покупката, толкова по-висока е цената на отстъпката, най-важното е да получите купон на Aliexpress за известно време и да го използвате.

Също така промоционалните кодове често се предлагат от самите магазини. По този начин те увеличават приходите си, защото с помощта на отстъпки насърчават купувачите да събират стоки за определена сума в магазина си.

Начини за резервиране на промоционални кодове

Всеки регистриран потребител на сайта може да разбере как да получи купон за Aliexpress. Това може да стане по няколко начина. Влезте в сайта с вашето потребителско име и парола, можете да отидете на главната страница. Понякога на върха има информация за акциите. Като кликнете върху съответната връзка, можете да стигнете до страницата, където ще бъдат представени всички промоционални кодове. Често можете да намерите оферта за закупуване на талон за $ 1, което ще даде право на отстъпка от $ 10. Но преди да направите транзакция, уверете се, че трябва да намалите сумата, необходима, за да направите купона активен.

Също така, периодично, Aliexpress притежава различни промоции. Разбирането как да получите купон за Aliexpress за продажби е още по-лесно. Сайтът предлага разнообразие от игри. Те трябва да получат точки и след това да ги обменят за промоционални кодове за отстъпка. Дори и да не сте сигурни, че искате да купите нещо, можете просто да се забавлявате и да получите възможност да спестите малко, ако все още решите да купите.

Ако не сте регистрирани на популярния китайски сайт, тогава ще се интересувате как да получите купон за Aliexpress, когато се регистрирате. Няма нищо трудно в това, като правило, то се предоставя веднага след влизане в системата. За да я активирате, трябва да направите първата покупка за определена сума.

Купуване на купони от продавачите

Като се има предвид, че много магазини предлагат свои собствени отстъпки за привличане на клиенти, всеки клиент има шанс да направи много добра сделка. И така, как да получите купон за "Aliexpress" директно от продавача? За да направите това, изберете елемента, който искате и съхранявайте. Често информацията за възможността за използване на купони е дадена в описанията на продуктите. Можете също да отидете на личния акаунт на магазина на сайта "Aliexpress" и да потърсите информация за купоните там. Обикновено се намира на главната страница на продавача. Трябва да се отбележи, че купонът дава право да се спаси само в определен магазин при извършване на покупка за определена сума.

Класификация за купони

В личната си сметка "Aliexpress" можете да отидете в раздела "Моите купони", където можете да видите какви промоционални кодове имате и дали са активни. Така че сайтът предлага своя собствена класификация. В секцията „Всички купони“ можете да видите всичките си промоционални кодове. В същото време, маркировката “Валиден” ще бъде пред съществуващите и “Изтекъл” ще се покаже до тези, които са с изтекъл срок. Ако купонът е бил използван, на сайта ще видите бележката „Използвана“. Особено внимание трябва да се обърне на промоционалните кодове, отбелязани с "Pending", те скоро изтичат.

След като се справихте как да получите купон за Aliexpress, можете също да разберете какво означават различните надписи върху него. Появата на всички промоционални кодове, независимо от това къде са получени, е подобна. Отляво, големите цифри показват размера на отстъпката, а до него по-фино публикувана информация за необходимия размер на придобиването за активиране. Отдясно можете да намерите данни за неговата продължителност и точно къде може да се използва: в определен магазин или на целия сайт на Aliexpress. Той също така съдържа информация за това откъде е получен.

Как да използвате промоционални кодове

Всеки потребител трябва да знае, че възможната отстъпка не се предоставя автоматично. За да активирате талона, трябва да изберете желания от вас продукт и да отидете на страницата за плащане. Под поръчката ще бъде надписът "Използвай купон". След като кликнете върху посочения бутон, ще видите прозорец, в който можете да изберете един от промоционалните си кодове или да въведете код в специално поле. След това кликнете върху „OK“, сумата, която трябва да бъде платена, ще бъде изчислена въз основа на избраната от вас отстъпка. Моля, обърнете внимание, че системата няма да пропусне съответния талон. Ако условието за минималната сума за поръчка не е изпълнено или сте направили покупка в неправилен магазин, тогава няма да имате възможност да активирате промоционалния код.