Символи Гледайте кучета 2: описание

Anonim

Във втората част на играта Watch Dogs, героите са белязани от тяхната уникалност, защото не може да има друг начин във вселената на технологичното бъдеще. Тук всеки човек има свой собствен характер, изработен в детайли и възгледи за света. Разработчиците се погрижиха за това, така че играчите да се интересуват да следват развитието на историята на проекта.

Светът на цифровите постижения

Според легендата на играта нашето време е навън, но технологията е напреднала много напред. В Watch Dogs, героите могат да хакват буквално всяко устройство, използващо мобилен телефон. Тук говорим за главните герои на двете части. Те се различават напълно и са почти несвързани. Главният герой на оригиналната игра, Айдън Пиърс, се появява само в една мисия, наречена „Сенките“, където пресича своя колега Маркъс Холоуей. Това беше ролята му на геймърите във втората част.

Хората вече са успели да се запознаят с всички личности от първата част, а сега всички се интересуват от нови истории от продължението. Разработчиците по време на рекламната кампания стимулираха интереса на тълпата и хората се втурнаха да търсят всякаква информация.

Сюжетът на втората част

За да разберем по-добре какво хакерите се опитват да постигнат в продължението, трябва да знаете сюжета на Watch Dogs 2. Имената на всички герои тук имат прякори - псевдоними в мрежата, така че те не могат да бъдат изчислени. Историята започва с факта, че хората престават да вярват в огромните корпорации, които притежават всички цифрови разработки на новото време.

Компютърните системи самостоятелно определят нивото на заплаха и вероятността човек да извърши престъпление. Същото устройство напълно контролира град Сан Франциско и всички области на човешката дейност. Блум и неговите съюзници решиха да поемат тази система, но за това научиха хакери от организацията DedSec. Реакцията бе последвана от най-жестоките, тъй като радикалните млади хора не искаха да позволят на някой друг да управлява живота им, освен себе си. Започна борбата, която включваше най-модерната технология. Крадците дори унищожиха цели сгради на корпорации, като взривиха подпори, докато в отмъщение се опитваха да хванат и да доведат враговете си до съда. Колкото и да продължи тази борба, никой не знае, но главният герой се появи.

Маркъс Холоуей

В Watch Dogs, героите не могат да се сравняват с харизмата на главния герой на продължението. Този млад човек, чието име е Маркъс Холоуей, има невероятна интелигентност и талант за хакване на информационни системи. Той е израснал в Оукланд, Калифорния. Семейството никога не разполагаше с достатъчно пари, за да обучи момчето, тъй като живееха в бедност.

От ранна възраст егоизмът на един човек го караше да обещае да избие място на слънце. Ето защо той се премества в Сан Франциско, където планира да започне мирен живот и да намери добра работа. Плановете отидоха в друга посока, когато системата за управление на градската управа cTOS приписва на него най-високо ниво на престъпност. Така кариерата беше изоставена, но самият Маркъс не искаше да го търпи. Той се присъединява към организацията DedSec и започва борбата си за унищожаване на несправедливия ред в метрополията.

Още преди излизането на проекта феновете харесаха всички фенове, които бяха видели 2 снимки на герои в Watch Dogs. Той се крие зад маска и очила, тъмнокожи и на пръв поглед изглежда непокорен. Мотивите му са разбираеми и геймърите с удоволствие седнаха да играят, знаейки за какво да се борят в лицето на Маркъс Холоуей.

Rench

На първите ролки, ремаркета и арта се появиха маскирани герои в Watch Dogs 2. Никой не знаеше какъв човек е той, но тайната му, начинът на говорене и анархистките възгледи завладяха много фенове. Външният вид на този член на DedSec не е известен на никого, тъй като той внимателно я скрива под черна маска. Особеността на това устройство е, че малките екрани се намират на нивото на очите. С тяхна помощ, характерът под формата на емотикони демонстрира собствените си емоции пред събеседниците.

След като Марк се присъедини към хакерската асоциация, Ренч стана негов главен съюзник и най-близък приятел. Неговият характер може да се гледа от две страни. Негативната черта на този човек е постоянната му грубост към другите. За него няма власт, а анархията в целия свят се счита за цел на живота. От друга страна, той е смешен, обича да се шегува, никога не се оттегля пред лицето на опасността. В името на приятели, той е готов да замени гърба си, а благодарение на това, други в Watch Dogs 2 губят от него. Ранчо в доклада на ФБР се явява потаен човек, който не обича да бъде в компанията на момичета.

Sitara

Говори се, че богатият живот, възпитанието на висшите класове и социалните помощи често не подхождат на бунтовни деца в богатите семейства. Точно това се случи на Сита, който беше наследник на голямата американска династия. Вместо да си осигури университетско образование, тя напуска училището и започва да ограбва хора, които го заслужават, според нейните принципи.

По-късно се оказа, че родителите й не са безгрешни. Те също така заобикалят законите и се опитват да увеличат богатството по честен начин. Момичето видя, че се обажда като ръководител на организацията DedSec. По отношение на външния вид и постоянството, всички герои в играта Watch Dogs 2 са по-ниски от нея, Sitara реши да „заеме” парите от родителите си, а благодарение на нея хакерите имат усъвършенствана техническа поддръжка. Те имат топли чувства към главния герой и разбират несправедливостта, която се е случила в живота му. В допълнение, Sitara се счита за водещ дизайнер в организацията. Нейният глас използва DedSec да публикува изявления онлайн от негово име.

Реймънд Кини

В Watch Dogs 2, главните герои нямат минало, свързани с оригиналната игра, ако пренебрегвате Реймънд Кини. Този мъж на средна възраст носи два други псевдонима - Рей и Т-Бон Грейди. Понякога името му е мистериозен човек, защото дори Ренч, който първоначално е бил в конфликт с него, не е способен да разбере какво е в неговия ум. Външният му вид се различава само в прическа и пиърсинг. В дрехите той е придирчив, винаги избира обикновена тениска или сива риза, както и избледнели дънки.

Героят има свой собствен наркотик - хакване на забранени предмети. Ако някъде по света дадена организация крие достъп до данни, задачата на T-Bon е да я получи по всякакъв начин. За това го ловуват много тайни организации, включително ФБР и ЦРУ. Във втората част Маркъс успя да се сприятели с Реймънд и научи от него, че е участвал в развитието на многострадалната система за управление на градската управа. В резултат на това заедно намериха начин да го унищожат и да победят враговете.

Душан Немех

Виновникът на всички неприятности на обикновените хора и главният враг на Маркъс Холоуей е Душан Немец. Около него са групирани героите на Watch Dogs, които жадуват за власт. Този човек беше гений на своята възраст, който едва ли прекарваше времето си на улицата. От детството си нямал приятели и той израснал в интернет. Там изучавал технология, следвал иновациите и мечтал да създаде нещо свое. Неговият славянски произход не му попречил да пътува до Сан Франциско и да разработва напълно нова технология там.

Той постепенно се изкачва по кариерната стълба, докато стане директор на технологията на Блум. Високият пост даде повече възможности и след няколко месеца Nemech получи достъп до ctOS 2.0 системата. Този факт потвърждава, че с тази сила той може да контролира живота на хората и да води града по желание. Годишният му доход е повече от 110 милиона долара, но това не му е достатъчно. Когато планът за контрол над Сан Франциско е роден в главата му, не се знае със сигурност, но през целия парцел той яростно се опитва да постигне целта си.

Други съюзници на главния герой

Заслужава да се отбележи, че не всички герои в играта Watch Dogs 2 са основните такива. Сред незначителните има интересни личности, които бяха на противоположните страни на барикадите. Алиансът с Маркъс беше основно сключен от членове на DedSec и други хакерски организации. Например любител на музиката Хораций или добродушен Джош. Първият винаги е готов да сподели новостите на чутите песни, а вторият има просто невероятни хакерски способности.

Това всички смятат Джош за най-талантливите от тяхната асоциация. Заслужава да се отбележи и Лени - главата на друга хакерска група, наречена Prime_Eight. Той не помогна на Маркъс в неговите приключения, тъй като двете най-големи банди от крадци винаги се съревноваваха помежду си, но те никога не се намесваха. Те просто вървяха по отделни пътища и се опитваха да се изправят срещу Немех и другите му съюзници.

Малки антагонисти

Сред другите злодеи, съюзници, Душан Немеха, бе отбелязан предимно от Мери Катскил. В Watch Dogs 2 героите са екстравагантни, но тази жена успява да закачи играчите повече от всеки друг. Тя много обича властта и притежава нейната мрежа! NVITE не е достатъчно за нея. Мария е ценен съюзник, тъй като има достъп до профилите на много граждани на града и страната. Една жена може да проследи потока от информация, настроението на гражданите, да намери различни улики. Затова главният антагонист я смята за съюзник, а не просто пешка в ръцете си. Сред тях са Марк Тръс - конгресмен в парламента на САЩ. Средствата за неговата сметка идват от приходите на мрежата! NVITE, но защото той напълно представлява интересите на Душан Немеха в Сената. Неговият глас се използва за насърчаване на използването на ctOS 2.0 в други области и градове на страната.