Как да актуализирате Flash Player в Google Chrome автоматично и ръчно

Anonim

По правило, потребителите на Chrome не трябва да изтеглят самостоятелно нови версии на Flash Player. Този браузър обикновено се актуализира автоматично, когато станат достъпни нови версии. Така потребителите винаги разполагат с най-новите актуализации, а въпросът как да актуализирате Flash Player за Google Chrome не е актуален. За да видите честотата на опресняване на браузъра, изберете „Всичко за Google Chrome“ в менюто „Инструменти“ (иконата на гаечен ключ до адресната лента на Chrome показва менюто „Инструменти“).

Силните потребители и разработчиците могат също да инсталират конкретна версия на Flash Player. Можете да активирате както функцията за предварителен преглед, така и незабавно да инсталирате друга версия, както и да стартирате версията за дебъгер на плейъра.

Всички съществуващи версии на Flash Player, независимо от браузъра, се използват за стартиране на много приложения и съдържание в Интернет. С интегрираната версия на Flash Player в Google Chrome потребителите вече не се нуждаят от отделна инсталация на плейъра, което гарантира удобството на работата в мрежата. Браузърът на Chrome автоматично актуализира вградения Flash Player, за да защити потребителите с най-новите актуализации на защитата, така че въпросът как да актуализирате Flash Player в Google Chrome трябва да бъде решен чрез инсталиране на автоматични настройки.

Ако вграденият Flash Player в Chrome е деактивиран, браузърът използва запазената версия на приставката, инсталирана на компютъра на потребителя. Ако няколко Flash Player плъгина са активирани, браузърът използва вградения Flash player.

Ако не сте програмист, който използва грешки или визуализации, Adobe препоръчва да използвате Flash Player за Chrome, който е интегриран с браузъра. В този случай, когато се сблъскате с проблема как да актуализирате Flash Player в Google Chrome, можете да го решите с няколко кликвания на мишката.

Ако решите да използвате браузъра на Google за първи път, ще трябва да извършите инсталацията ръчно. За да направите това, трябва да изтеглите инсталационния файл на браузъра, както и последното приложение - Десета версия на Adobe Flash Player (ако използвате най-новата версия на браузъра).

Така че първо трябва да изтеглите и инсталирате Google Chrome за компютъра си и след това да стартирате този уеб браузър.

Отидете в търсачката на Google, въведете „Adobe Flash Player“ в полето за търсене и след това кликнете върху бутона, за да отворите страницата за изтегляне на приставката. Тя автоматично ще определи коя версия на уеб браузъра, която използвате, и избира според вас съответната версия на Flash Player, като решава проблема ви с това как да актуализирате Flash Player в Google Chrome.

След като изтеглите подходящата версия на това приложение за Google Chrome, инсталирайте го и изчакайте да приключи. След рестартиране на компютъра компонентът трябва да работи.

Както виждате, процесът на инсталиране на новата версия и задачата за актуализиране на флаш плейъра в Google Chrome са много прости за всеки потребител. Този компонент е необходим за повечето интернет потребители, тъй като това приложение от Adobe ви позволява да преглеждате всички видове флаш видео в интернет. Освен това можете дори да го използвате на мобилни устройства, като BlackBerry, Nokia и др.