Как да залагате на Dota2lounge - подробни инструкции

Anonim

Дори и в първата "Дота" имаше много турнири, но те бяха скромни: малки награди, лошо покритие, а самата игра беше изключително нестабилна и слаба в конкурентни условия. Той бе заменен от добре развита и стабилна Dota2, в която вече беше много по-лесно и по-реалистично да се организират турнири на различни нива.

И тук въпросът как да залагате на Dota2lounge става актуален. Всъщност, както във всеки друг спорт, въпросът за ставките е доста интересен. Има много места, където можете да поставите Dota и други игрови дисциплини, можете да сложите пари, игрални неща. Едно от тези места е Dota2lounge.

Как да залагате на Dota2lounge

  1. Първо, трябва да имаме сметка в платформата за игри Steam. Ако нямате - регистрирайте се, то е лесно и безплатно. Имаме акаунт в Steam, отидем по-далеч.
  2. Трябва да отидете в Steam, в настройките на профила си, в настройките за поверителност и след това да направите профила обществен и рекламните Ви места да бъдат отворени за всички. За какво е? Ботовете от уебсайта на Dota2lounge се нуждаят от достъп до вашия профил, така че да могат да видят вашия инвентар и да го покажат за залози на самия сайт.
  3. След това отиваме в сайта на Dota2lounge и в горния десен ъгъл виждаме бутона за оторизация, чакаме го. Влизаме в сайта "Steam", влезте там. Съставено, упълномощени сме на сайта "Steam" и Dota2lounge.

  4. Сега трябва да изберете мач, за който има желание да заложите. Изберете мач между любимите си отбори? Кликнете върху него - ще бъдете отведени на страницата за залагания, можете да видите на нея, кой вече е направил залозите си и какво е сложил, прозореца за подбор на екип, вашия инвентар в Steam, оттам можете да сложите нещата.

  5. Избираме екипа, на който искаме да поставим, и нещата, които искаме да поставим (не повече от четири неща за един мач). Кликнете върху „Направете залог“.

  6. Стигаме до страницата на всички наши залози в системата. Виждаме нашия залог, но все още е в сиво. Защо? Защото не сме прехвърлили самите неща към системата. В долния десен ъгъл можете да видите прозореца: той съдържа тайния код, името на бота и времето за изчакване. Чакаме няколко секунди и на борсата се появява бутон, който трябва да похарчим с бота, за да прехвърлим нещата към него.

  7. Чакаме този бутон и стигаме до страницата за обмен, всички неща са добавени там, просто трябва да отбележим бутона за съгласие, натиснете бутона, след това се съгласявате, че това е подарък и накрая приемете обмена. Но това не е всичко, казахме, че е изпратено писмо до нашата пощенска кутия.

  8. Отиваме на пощата, отидете на връзката за потвърждение. Всичко, сега залогът е точно направен. Отидете на страницата "Моите залози" и вижте - залогът е наистина направен и вече не е сив, както преди. Сега можем само да чакаме и да се радваме на любимия ти отбор.

Как да отмените залог на Dota2lounge

С отмяната на залозите е още по-лесно. Вече знаем как да залагаме на Dota2lounge. Dota2lounge не предоставя функция за анулиране, в противен случай ще има огромна опашка за ботове, които ще трябва да върнат всичките ви вещи. Но не се отчайвайте, често мачовете се отменят и залозите се връщат. В допълнение, залогът може да играе, ще бъде страхотен, така че не се паникьосвайте, когато вече сте направили залог. Всичко може да свърши добре.

Между другото, все още можете просто да смените отбора, на който сте заложили, но можете и да премахнете залога от отбора, който ще спечели в бъдеще, тогава ще останете без нищо и ще бъдете двойно обидни.

Прогнози за залагания

С това как да залагаме на Dota2lounge, разбрахме. Но как да спечелим там? Можете да се надявате на интуицията си и да търсите прогнози за залагания за Dota2lounge. Но във всеки случай никой не може да знае точно резултата от мача, така че играйте и залагайте на свой собствен риск, тъй като почти няма договорни мачове, имало е преди много време, но завършва зле за играчите.

Нюанси при използването на сайта

Изглежда, наддаването не е толкова трудно. Но често има различни ситуации, които ни пречат да направим залог. И така, как да залагате на Dota2lounge?

Първото правило е да не се отлага офертата до последния, защото те затварят 10 минути преди началото на мача. Но проблемът е не само това, можеш да направиш половин час и час преди мача, но ще се провалиш, защо? Много често, натоварването на ботове е твърде голям, и те не могат да се справят. Всеки път, когато се появи съобщение на прозореца, че сега всички ботове са заети, опитайте след няколко минути, ще натискате бутона от време на време, но нищо няма да излезе и ще трябва да гледате мача в интерес на интереса, а не с цел печалба. Внимавайте за други мачове, след всеки завършен мач сайтът рециклира залози и дава награди на победителите, така че в рамките на 5-10 минути след края на всеки мач може да е трудно да направите залог, помислете за това.

Как да вземем печалбите от сайта

Как да заложим на Dota2lounge, научихме и как да вземем нашите неща? След като победителният мач завърши за нас, трябва да изчакаме около 10 минути. След това отидете на "Моите залози" - там можете да видите какви неща сме спечелили. Изберете нещата, които искаме да вземете, кликнете върху бутона "Изискване на нещата", те се проверяват за наличност, ако са налични, след известно време ще ги получите. Можете също така да не ги показвате и да правите залози веднага на други мачове.