Как да победим титан в играта Shadow Fight

Anonim

Въпросът как да се победи титанов интерес всеки потребител, който вече е достигнал ниво близо до максимума. В играта на Shadow Fight, този конкретен враг кара повечето потребители да бъдат в задънена улица. След десетия опит за загуба на интерес, трябва да прочетете тактиката предварително, да подготвите героя и да влезете в битката с предимството.

Описание на играта

За да научите как да победите титан в Shadow Fight, трябва да знаете всички характеристики на проекта. Това развитие се извършва в комбинация от бойни жанрове с външен изглед и RPG елементи. Човек поема преднина над герой, който е открил скритите порти на сянка в света. Оттук ужасните чудовища започнаха да проникват във вселената, заплашвайки да изтрият човешката раса. Играчите непрекъснато ще участват в битки, ще пренасят характеристиките и уменията на архетипа, ще научат нови техники, за да защитят родната си Земя.

Кървене на героя и силата на титана

Основната роля в въпроса как да се победи титан се играе чрез изравняване на характер. Ако сте направили много неуспешни опити, тогава повишете уменията си (физически и магически) на ниво 52. Само на този етап човек може да се чувства комфортно в битка с такъв силен враг. В допълнение, необходимо е да се грижи за същото ниво на оборудване и хвърляне на оръжия, които трябва да бъдат активно използвани в борбата. Врагът е силен, че може да възстанови здравето си с помощта на магически меч и има голяма фигура на броня. Във втория кръг задачата става по-сложна, защото има щит, който блокира една атака. На въпроса как да се победи титан, отново не придоби значение, е необходимо да се събори бариерата с обикновени удари и да не се използва магия в него. В противен случай, енергията и силата на героя не са достатъчни, за да смаже врага.

Тактика на битката

Въз основа на знанието и силата на врага, опитни потребители са формирали тактика, която няма да оставя въпроси за това как да победят титания в Shadow Fight. Първо, играчът трябва да се научи да избягва атаките на врага. Не става дума за постоянно избягване, а щетите трябва да се избягват, доколкото е възможно. Техните техники трябва да се изпълняват само с краката (метене, директни удари, техники за преобръщане), защото за ударите ще трябва да се приближите до опасно разстояние. Ако е възможно, използвайте оръжия, които ще причинят значителни щети. Препоръчително е да се биете с магия само когато сте сигурни в точен удар. Във втория кръг ще трябва постоянно да сваляте щита и да не давате да използвате меча, за да възстановите здравето си.