Маркиране на приятели в социалните мрежи

Anonim

Днес ще ви разкажем какви са белезите за приятели "ВКонтакте". Да започнем с това, статистиката показва, че този проект е основният ресурс, който потребителите могат да комуникират в руско-говорящата част на интернет. Разработчиците на различни приложения се радват на такъв успех за своите собствени цели. Някои от тези програми са създадени изключително за търговски цели, други - за забавление. От друга страна, бележките за приятели не могат да бъдат приписани изцяло на нито една от категориите. Те са нещо специално.

стойност

На практика става дума за прости снимки, които са заредени по проекта, както и за обикновените снимки. Всички характеристики са директно в изображенията, представени на тези платна. Пример за маркер за приятели е картина, разделена на квадрати. Всяка от тях съдържа текстова информация. Често има надписи, които подчертават определени черти на човека: „най-интелигентният“, „красивият“, „щастлив“. Възможностите за творчество тук са невероятна сума.

Използване на

Както подсказва името, тези изображения обикновено маркират приятели. Всеки списък с приятели на участник можете да зададете своя собствена кутия със съответния надпис. В същото време потребителите могат да бъдат маркирани на такива снимки по същия начин, както при обикновените снимки. Всичко, което се изисква от вас, е да решите кой приятел да получи статут на „най-красивото” и кой трябва да получи титлата „най-доброто”. Освен снимки с текст има и бележки за приятели със забавни лица, животни и други идеи.

С основите измислих, сега нека да поговорим за ползите от поставянето на такава снимка на вашата страница. За някои такава идея може да не изглежда твърде оригинална. Това обаче зависи от неговото прилагане. Например, вземете подходящ образ, можете да кажете на човек за отношението и чувствата към него. Младият мъж, който е отбелязал момичето на надписа "най-доброто", може да изрази позицията си. Този метод може да се използва, ако чувствате съчувствие към определен човек, но се страхувате да признаете.

добре

Писарите за приятели в Odnoklassniki изглеждат по същия начин. За да добавите подходящ чертеж към този проект, преди всичко отидете на подходящия ресурс. Въведете личните си данни. В лявата част на страницата, под аватара на профила ви, кликнете върху връзката „Добавяне на лични снимки“. На следващата страница можете да започнете да изтегляте изображения на компютъра си. Кликнете върху елемента "Преглед", Windows Explorer ще се отвори, посочете в него пътя към изображенията. След това извършваме избор на подходящи квадратчета и натискаме бутона "Отвори". На следващия етап кликнете върху „Изтегляне“ и изчакайте завършването на процеса. Времето за изчакване зависи от размера, броя на артикулите и скоростта на интернет. В края на процеса системата ще уведоми съответното съобщение в изскачащ прозорец.