Пълна загубена хоризонта

Anonim

Минаващи игри често ни отнемат доста време. Можем да прекараме 10 часа в него, но можем да изследваме виртуалния свят няколко месеца подред. Игрите могат да ни привлекат с парцел и да задържат интересен геймплей. Но рано или късно се сблъскваме с някакво трудно място, което трябва да премине няколко пъти или да потърси помощ в интернет.

За играта

Lost Horizon е игра, която феновете на приключенски проекти могат да харесат. Тя излезе през 2010 г. в жанра на приключенията. Разработчикът е компанията Animation Arts. След като обяви освобождаването на тяхното потомство, компанията вече беше под наблюдението на публиката.

Преди това тя вече се виждаше в приключенски проекти, докато разработчиците работеха по втората част на играта Secret Files. За съжаление, продължението е станало по-малко успешно. И тук не беше ясно дали сътрудничеството не работи, или дали е просто съвпадение.

Какво се случи?

Преминаването на Lost Horizon не стана особено. Най-вероятно това се дължи на факта, че разработчиците са отнесени от щамповане на всички известни холивудски техники. Смешно е, но изглежда, че компанията на създателите е вдъхновена от приключенията на Индиана Джоунс. Как иначе да се обясни такова огромно съвпадение?

Играчът ще трябва да намери мистериозен артефакт, той ще има сладко азиатско момиче в неговите спътници. Разбира се, те ще бъдат преследвани от зли групи. Но ще има такива, които са готови да помогнат без личен интерес.

Процес на игра

Преминаването на Lost Horizon като цяло обещава да бъде интересно. Въпреки познатите истории, разработчиците са подготвили огромен брой невероятни завои и събития. Не се притеснявайте, повече от веднъж сте изненадани.

Играта е представена от управление на знаци от трето лице. Екранът показва всички необходими инструменти за преминаване. По-долу има инвентар, където ще намерят всички намерени обекти.

За да контролирате знака с помощта на левия бутон на мишката. Намерените артефакти трябва да бъдат проверени, за да могат да се движат по сюжета. За да направите това, използвайте десния бутон на мишката. Благодарение на нея можете да получите подробна информация за темата.

В инвентара можете да инспектирате артефакти и, ако е необходимо, да ги разглобите. Има и бутон "Съвети". Благодарение на нея се получава пъзел за решаване. Можете също да използвате бутона “Backlight”, който ще освети всички елементи, които са необходими за преминаване на определено място.

Съвети за загубен хоризонт: За да комбинирате два артефакти, отидете в инвентара и плъзнете един елемент в друг.

начало

Особеността на играта е, че тя има много сложна история. Нещо повече, почти всичко се споменава в допълнителни видеоклипове. Има и много от тях в самото начало.

Проходът започва с разговора на главния герой с Ханс. Той ни дава цялата необходима информация. Сега трябва да огледате стаята и да използвате ключа-артефакт.

След видеото научаваме, че бандити от триадата са ни търсили. Отиваме в клуба, където се срещаме с певицата. Необходимо е да я заинтересувате, така че по-късно тя да ни помогне. За да направите това, в разговор трябва да използвате само първите отговори.

Когато мъжете се появят в клуба, момичето ще предложи да ни помогне и да ги отвлече. Така ще останем незабелязани от стаята. Вярно е, че на улицата те веднага ще ни хванат.

Така нашият герой влиза в затворена кутия на дъното на реката. Проходът на изгубения хоризонт ни кани да излезем от капана. Имаме 15 минути за всичко. Тогава характерът ще сложи край на въздуха и той ще умре.

В кутията ще забележите смолата, тя трябва да се стопи с запалка. След използване на тапата в инвентара й и след това включете дупката в кутията. След това от портфейла изваждаме монетите, с които развъртаме планината, и получаваме болт.

Спасяване на приятел

Поредица от събития ни води до губернатора, който говори за двама изчезнали хора в Тибет. Един от тях е нашият приятел Ричард. Сега трябва да намерим карти на Тибет, тъй като са известни приблизителните координати на последното откритие на хората.

Трябва да отидем при механика и да му отнемем кожата. В нашия офис вземаме бобина и будилник. Като цяло, когато е възможно, приемайте всичко, което ви е удобно. На картата трябва да изберете нощен клуб и да отидете там. След като разговаряте с няколко души, трябва да се върнете в офиса и да намерите снимка на Йена, но тук ще срещнем редица проблеми.

Събитията ни водят до пристанището. Тук откриваме момчето, което хвана нашия портфейл, а ние просто се нуждаем от него. Разбира се, той не иска да ни даде нещо, така че трябва да му помогнете да улови прилеп.

За да направим това, трябва да отидем в нощния клуб. Тук трябва да хванете насекоми. За да направите това, прескочете оградата, намерете дърво близо до Двореца на губернатора, на което е скрита топка. След това трябва да използвате алармата в инвентара си, за да получите часовник с часовников механизъм. Сложете ги в кошчето до клуба. По този начин можете да извадите топката от дървото без шум, защото охраната ще бъде разсеяна.

След това завържете топката към гредата и котката започва да играе. Така ще се окажат насекоми. Сега можете да вземете портфейла си от момчето. Сега трябва да се върнете в офиса, да отворите сейфа и да направите всичко необходимо преди.

Играта ни води до къщата на Вуанг. Вляво от стената трябва да вземете бамбук. Тук се срещаме с Ким, който разказва за съдбата на Йена. След като намерим закачалката, която трябва да се комбинира с лампа и бамбук, да направи коридора запален, а също и да намери пирон.

Игра за Ким и Фантън

Сега преминаването на Lost Horizon ни предлага да играем за други герои. Първо ще бъде Фентън. За да влезете в тялото, трябва да помолите Ким да добави газ, след което ще се появи таймер. През това време трябва да кликнете върху тялото и да изберете втория отговор. Сега трябва да вземете парче стъкло с бамбукова пръчка.

След това преминете към Ким. Прехвърляме ключа през прозореца към Фентън. Сега обратно към главния герой.

Използвайки ключа, можете да отворите кутията. Shard е необходим, за да се отреже парче плат. Сега трябва да инсталирате ракетата, а в инвентара да комбинирате тъкани и бамбук. Предай всичко на Ким.

Преминаването на играта Lost Horizon за Ким не е трудно. Необходимо е обектът да се донесе в запалката на цигарата и да се премине към Фентън. Той използва факел, за да изстреля ракети.

След като се качим на самолета, ще разговаряме с Ким. След това трябва да оцелеете при нападението на германците. В края на тази глава ще трябва да съберем друг инструмент. За да постигнем това, откриваме парашут, туба и брашно. С помощта на скобата правим дупка в тиквата, а след това използваме туба върху нея и след това брашно. Отворете вратата на самолета и атакувайте врага с нашите оръжия.

Аварийно кацане в планините

Двигателят е повреден, така че самолетът е направил аварийно кацане в планината. Трябва да направим шейна, за да прелетим над пропастта на германския боец. Взимаме шейната и остриетата, в кутията намираме грамофона. Изсипваме в нея сняг и го използваме на ръба на скала, като правим нещо като трамплин. Шейната и капакът на кутията са комбинирани и след това нанесени върху този трамплин.

Боецът е затворен, трябва да използвате острието, за да отворите вратата. В кокпита ще вземем яке и бинокъл. Острието трябва да се постави над скалата, за да се върне в нашия самолет.

Трябва да комбинирате якето и чиниите, да изрежете подплата и да получите документите. На шейната се поставя подплата и се поставя на масата. Намерен е рог, съчетан с изпражненията в мръсотията и грамофона. В допълнение, такова оръжие ще ви помогне да защитите противника, но ако го запалите, можете да върнете Ким към живот.

На скалата трябва да вземеш парашут. Комбинираме колана с локва и го използваме по предназначение. Парашутът трябва да се постави в пилотската кабина и да се активира, за да помогне на Ким да излезе. След това следвайте камиона до военния лагер. И ще трябва да влязат в него.

Военен лагер

Тук ще вземем кабела и след контрола ще преминем към Ким. В кутията на камиона трябва да вземе саксия, лента, бензин и вестник. Чрез пукнатината го предаваме на Фентън. Табелата и пънът трябва да се поставят зад къщата. Избираме задника на цигара и го предаваме заедно с коноп Fenton.

Сега е до главния герой в минаваща игра Lost Horizon. Той взема парчета лед и го комбинира с тенджера, затваряйки капака с лента. С помощта на горелка, пръчки, фасове и сняг откриваме пътя към пещерата. Кошчето се запали с горелка и вестник. Поставете саксията, в която се топи леда. След това отново поставяме вода на огъня и откриваме дупка в капака. Тирбушон ще ви помогне да го затворите.

Всичко това дизайн ще помогне да се направи дупка в горната част и да стигнем до повърхността с тел. В кутията получаваме граната и гледаме през прозореца. Нанесете пот върху него. След това трябва да решим няколко пъзела. Когато табелката е готова, трябва да я сложите на прахта с граната и след това да я поставите в плик, върху който е поставен вестникът.

По този начин ще бъде възможно да се спаси Томас и да се разбере какво се е случило с експедицията. След като се разделихме с него, помислихме за минен мост. Откриваме, че в скалата има проход. Тя може да се отвори с помощта на колело, лост и пътен знак.

След това трябва да разсеете кучето, което ще се срещне по пътя. За да направите това, намерете лошото месо и го хвърлете при кучето, като в същото време хванете раницата. Има много полезни неща. Благодарение на тях, ще бъде възможно да се преобърне кабината със сняг и да продължи да се движи към пъзела. То ще бъде последвано от друга лесна мистерия.

За известно време

Следващата глава ни отвежда до антикварен магазин. Тук не се предвиждат особено трудни задачи. Трудностите ни очакват в жандармерията, където не искаме да поставим печат. След като откраднахме печата с помощта на закопчалката за портата, блестящия камък, захранващото устройство и камилата, трябва да вземем кутията и да я занесем в затвора на професора.

Факирът не иска да даде флейтата, ние изпълняваме неговата молба. Флейтата трябва да се постави върху камилата, за да стигне до фестивала. Пълното преминаване на изгубения хоризонт ни води до организатора. Верига от събития ни води към пустинята.

Там получаваме всичко необходимо и се връщаме на фестивала. Пред нас е битката с Азиз, за ​​която ще получим пари. Следващата ще бъде възможността да се удвоят печалбите. В съветите за преминаване на играта Lost Horizon можете да намерите намек, че за това трябва да използвате златна топка.

Драконово око

Главният герой ще трябва да открадне самоличността на журналист, за да стигне до Олимпийския стадион. Направете го лесно. След това ще трябва да влезете в стаята със спортна екипировка, откъдето отново да се върнете на стадиона и да гледате видеото.

По този начин ще бъде възможно да се заблудят арбитрите, така че нашият приятел да спечели състезанието. След това отново се отправяме към коридорите за обслужване. Тук трябва да съберете много предмети, за да улесните преминаването на компютърната игра Lost Horizon. Съвети за преминаване: внимателно проучете всяко място и съберете всички артефакти. Рано или късно те ще бъдат полезни.

В лабораторията ще открием куфарче и ще вземем Окото на Дракона от там.

Окото на Тигъра

Сега трябва да преследваме друг артефакт. За целта трябва да намерите карта на Пири Рейс. След това ще отидем в селото, където ще трябва да намерим Окото на Тигъра. За това трябва да помогнете на жителите, които ще ни помогнат в замяна. Животното трябва да бъде привлечено в селото и след това да бъде изстреляно от пистолет. Така успяваме да намерим входа на храма.

Отвътре ще очакваме малък пъзел. Тук ще трябва да поставите камъните в дупките и да ги кликнете в определен ред.

Накрая трябва да играем за Фентън, Ричард и Ким. Очакваме последната битка. И няма значение каква тактика ще бъде избрана. Както и да е, ние печелим.

Втора част

Преминаването на Lost Horizon 2 беше не по-малко интересно. Новата част излезе след 5 години и се оказа обещаваща, тъй като предисторията му наистина спечели много геймъри.

Събитията прехвърлят играча на 20 години напред. Главният герой остава същият. Преминаването на играта Lost Horizon 2 се провежда в Fanton. Той остана очарователен, смел и разсъдлив човек. В същото време той е готов да пътува по света, само за да разкрие тайните на всички неща.

Сега основната изследователска тема е град Асгард. Естествено, тук се прибавят и скандинавските богове и митологията. Ще трябва да пътувате по целия свят: ще посетим Москва, Египет, Берлин и Скандинавия.

Преминаване на втората част

Разбира се, преминаването на компютърната игра Lost Horizon 2 е малко по-различно от предисторията му. Това до голяма степен се дължи на новата история и атмосфера като цяло. Разбира се, ние също трябва да играем за няколко герои едновременно. Ще превключваме между тях, решаване на пъзели, прости задачи и участие в мини-игри.

Проходът на Lost Horizon 2 на руски е малко вероятно да ви забавлява с хладните си забележки и нелепи диалози. Гласът беше твърде летаргичен. Има въпроси към загадките: Оказа се, че в тях има малка фикция и като цяло те често се повтарят.

Въпреки това, разработчиците все още успяват да измислят добре героите, както и да завъртат следващата приключенска история, която изненадва, радва и предизвиква съчувствие.