Как да инсталирате игри на "Android" - популярни начини

Anonim

Ако сте станали щастливият собственик на телефона, на който е инсталирана операционната система Android, тогава определено трябва да разберете как да инсталирате игрите. Веднага трябва да се отбележи, че инсталирането на прог на "Android" е същото като при инсталацията на игрите, така че ако разберете поне един въпрос, то веднага усвойте втория. Всички игри на "Android" имат разширение .apk. Повечето от тях са инсталирани без кеш, но за някои е необходимо.

Как да инсталирате игри на "Android" без кеш

1. Най-лесният начин е да инсталирате игри, като използвате приложението Android Market. Тази програма се инсталира автоматично. Просто влезте в него и въведете името на желаната игра в търсенето. Основното предимство на този метод е, че всички игри се актуализират автоматично, т.е. когато излезе нова версия на играта, телефонът автоматично го изтегля и инсталира.

2. Инсталирайте приложението InstallAPK на мобилния си телефон. Тази помощна програма ви позволява да инсталирате приложения в режим синхронизация на HTC Sync. Ако инсталирате играта по този начин, не забравяйте, че тя няма да се актуализира автоматично!

3. Друг отговор на въпроса как да инсталирате игри на "Android" е използването на обикновен браузър. Можете да пуснете .apk файл на телефона си, след това да стартирате всеки браузър и да зададете пътя към приложението в него. Приблизително изглежда така: карта с памет / Име на папка / ProgramName.apk. Сега натиснете "enter" - инсталацията започва.

4. Инсталиране на игри на "Android" от компютър е както следва. Като начало, можете да изтеглите всеки файлов мениджър. След това възстановете желаното приложение на картата с памет на телефона. Използвайки инсталирания файлов мениджър, намерете приложението и изберете "Инсталиране на програма".

5. Напълно нов метод за инсталиране - с помощта на приложението Android Market в уеб магазина. Само тези с профил в Google могат да инсталират това приложение. Когато влезете в приложението, намерете играта, изтеглете и инсталирайте. Android Market WebStore е много подобен на обикновения Android Market, така че много от тях не виждат разликата между тези приложения.

Как да инсталирате игри на "Android", които използват кеша

1. Свържете телефона с компютъра или поставете картата с памет в четеца на карти. Създайте папка с играта, копирайте в нея кеша. Файлът с играта с разширение .apk може да бъде копиран във всяка папка на картата с памет. След това просто инсталирайте .apk приложението.

2. Изтеглете приложението .apk. Изключване на интернет и инсталиране. След пълна инсталация включете Wi-Fi и изтеглете кеша. След като изтеглянето приключи, можете да започнете да играете.

3. Е, най-лесният начин е “Android Market”. Просто отидете на приложението, изберете играта и изтеглете. Кешът ще се инсталира автоматично.

Надяваме се, че след като прочетете тази статия, сте разбрали как да инсталирате играта на "Android". Още веднъж най-лесният и най-удобният начин е да инсталирате игри през Android Market. Но има някои интересни приложения, които се плащат, докато в интернет те са хакнати, така че можете да ги инсталирате, без да харчите стотинка. Изтеглете най-интересните игри и им се насладете!