Минимални системни изисквания за кучета за наблюдение. Препоръчителни изисквания Гледайте кучета

Anonim

Много геймъри знаят за освобождаването на тази игра много по-рано - проектът Watch Dogs е на ухо от доста време. Това отчасти е резултат от компетентен PR, и отчасти защото самата игра е забележителна и впечатляваща. Какво е толкова специално за нея? Всъщност всичко. Ако погледнете повърхностно, тогава Watch Dogs може да се нарече стрелец от трето лице, но всъщност същността на играта е много по-дълбока. Тук трябва да играете ролята на хакер. Тази професия е много подходяща в условията на алтернативен Чикаго, град, в който управлението се осъществява чрез централен суперкомпютър. Естествено, тук всичко е взаимосвързано - всички електрически устройства са свързани помежду си в една мрежа, чиито нишки са привлечени към централния компютър. Можете да прехващате тези сигнали с вашия смартфон и да ги използвате. Можете да включвате и изключвате всички устройства от разстояние, да слушате телефонни разговори и много други. И всичко това се случва в невероятно красива и впечатляваща обстановка, а възможностите на самата игра са невероятни. Естествено, това не се дава безплатно - дори минималните системни изисквания на Watch Dogs ще ужасят собствениците на стандартни компютри. На пръв поглед изглежда, че ще бъде възможно да се започне тази игра само на същия суперкомпютър, който свързва цялото Чикаго. Но ако погледнете по-подробно, става ясно, че просто трябва да подобрите компютъра си малко.

Операционна система

Така, традиционно, разглеждането на стандартните изисквания започва с операционната система. Минималните системни изисквания на Watch Dogs за този параметър съвпадат с препоръчаните - трябва да имате Windows Vista, 7 или 8, за да играете успешно този проект. Ако работите с Windows XP и по-късно, за съжаление може да срещнете сериозни проблеми, когато се опитвате да стартирате Watch Dogs. Това обаче трудно може да се нарече проблем, тъй като XP вече е остаряла система, не само тази игра не е съвместима с нея. Повечето съвременни проекти са предназначени предимно за Windows 7 или 8 на Windows, но разработчиците също включват Vista в съвместимост. Въпреки това, най-вероятно, тази версия на операционната система в близко бъдеще също ще отидат в забвение. Ясно е, че минималните системни изисквания на Watch Dogs на места ще съвпадат с максималните, но в повечето случаи ще се различават. Съответно ще определите с коя конфигурация на компютъра можете да започнете играта с минималните настройки и с които с максималните настройки.

Гледайте процесора за кучета

Първият параметър, с който се различават минималните системни изисквания на Watch Dogs от препоръчаните, е честотата на процесора. Това не означава, че това е определящ фактор при започване на игра, тъй като има случаи, когато компютри с много по-ниска честота показват игри, които изискват много повече. Но все пак е препоръчително да не поемате рискове и да имате поне минимална конфигурация, преди да закупите или стартирате приложение. Що се отнася специално до Watch Dogs, тук всичко е доста просто - минималната честота на процесора на вашия компютър не трябва да бъде под 3 гигагерца. Вече можете да разберете, че ще трябва да надстроите компютъра си, за да играете Watch Dogs. Изискванията изглеждат невероятни, тъй като при 3 гигагерцови честоти почти всички модерни игри работят при максимални настройки.

Оптимална честота на процесора

Въпреки това, 3 GHz е далеч от границата. Време е да разберете каква честота създателите на Watch Dogs препоръчват да използвате. Изискванията за процесора се увеличават значително, тъй като можете да зададете оптималните настройки само ако имате процесор с честота 4 гигагерца. Преди няколко години дори не можехме да помислим за такива цифри, но сега една конкретна игра изисква такъв индикатор за добро представяне. Естествено, има нещо, което да се опита, защото самата игра е невероятно впечатляваща. Затова оптимизирайте процесора, но не забравяйте, че има и други елементи, които също трябва да замените или добавите, за да отговарят на системните изисквания на Watch Dogs. Максималните настройки са това, на което трябва да се съсредоточите. Но винаги можете да опитате да пуснете играта на минимум.

оперативна памет

Ако планирате да използвате минималните настройки, тогава са ви необходими само 6 гигабайта RAM. Звучи впечатляващо, нали? Почти всички игри вече работят добре на две гигабайта, а четири само летят. Но какво ни казват системните изисквания на Dog Dogs? Максималните настройки в присъствието на само 6 гигабайта RAM няма да са налични, можете само да започнете играта и да настроите всичко на минимум.

Най-добрият индикатор за RAM

Ако искате играта Watch Dogs да отиде на вашия компютър без проблеми и спирачки, тогава ще трябва да купите още два гигабайта памет. В резултат на това, за пълното функциониране на играта според системните изисквания, трябва да оптимизирате RAM до 8 гигабайта. Но това е само началото на пътя, напредъкът в igrodelcheskogo бизнес е в разгара си. С ужас, можете да изчакате стимула, който системните изисквания на Watch Dogs ще дадат, - максималните настройки за бъдещи игри най-вероятно ще изискват двуцифрено число в секцията RAM. Но преди началото на играта с двойна цифра, само цифрата не беше изчислена в гигабайта, а в мегабайта. Но, отново, трябва да обърнете внимание на факта, че Watch Dogs е игра, която си струва да се подобри максимално компютъра ви.

Каква видео памет е необходима?

Друг атрибут, без който нито една игра няма да функционира правилно, е видеокарта. Тя е отговорна за изображението, което виждате пред вас на екрана. И колкото по-голям е капацитетът на паметта на това устройство, толкова по-добре ще се показва картината. Стартирането на играта според системните изисквания предполага, че имате видеокарта, която съответства поне на най-ниските показатели, зададени от разработчиците. В случая с Watch Dogs, това е един гигабайт видеопамет. Между другото, винаги трябва да имате предвид, че тези правила са написани за Watch Dogs (PC), изискванията за конзоли, като PS и X-box, трябва да се разглеждат отделно, тъй като всъщност това са напълно различни игри, които се разработват отделно.

Най-добрата версия на видеокартата

Въпреки това, един гигабайт визуална памет е достатъчен, за да започнете играта при минималните настройки. Ако искате най-добрата производителност и най-ярката и най-ясната картина, тогава ще ви трябват до два гигабайта видеопамет. Както виждате, системните изисквания на играта Watch Dogs не съжаляват никого, а просто си помислете за връщането, което ще получите. В края на краищата, разработчиците са създали невероятно красива игра, тя е абсолютно добра във всички отношения, така че определено трябва да подобрите вашия компютър. Нещо повече, наистина ли смятате, че Watch Dogs е просто нещо еднократно и изключително? Разбира се, тази игра може да се нарече изключителна, но това не е еднократно събитие - това е началото на нов век на изграждането на игри, а в близко бъдеще всички компютърни игри ще изискват такава груба конфигурация от вас.

Коя DirectX е подходяща?

За съжаление, собствениците на видео карти, които поддържат само DirectX 10, могат да забравят за Watch Dogs. Изискванията на компютъра са доста ясни - подходящ е само единадесетата версия на дистрибутора. Преди това повечето игри поддържаха десети и единадесети версии, но разработчиците на Watch Dogs решиха да не поддържат DirectX 10, тъй като тази технология, като Windows XP, е остаряла. За да я подкрепим, ще трябва да намалим границата на графиките и това очевидно не е част от плановете за създаване на такъв шедьовър проект. Ето защо, в крайна сметка, има нещо, което е - играта поддържа само разпространението на DirectX 11, а също така работи само на видео карти, които поддържат тази версия. Между другото, списъкът на видео картите, които са подходящи за гледане на Dog Dogs могат да бъдат намерени онлайн - не е толкова широк. Но няма смисъл в това, тъй като този списък беше публикуван по време на пускането на играта, а от тази дата вече са изминали няколко месеца, така че списъкът най-вероятно вече е значително разширен.

Място на твърдия диск

Не трябва да очаквате такова уникално творение да се побере в малко пространство. Необходимо е много пространство, за да функционира, така че не се опитвайте да инсталирате играта на твърд диск, който има по-малко от двадесет безплатни гигабайта. В този случай минималните и препоръчителните изисквания на кучетата за гледане са едни и същи, т.е. размерът на играта винаги е един и същ, независимо дали използвате минималните настройки или максималните настройки. Така че, имате нужда от двадесет и пет гигабайта свободно място, за да се поберат тази игра на вашия твърд диск. Но винаги трябва да имате предвид, че по време на инсталационния процес компютърът може да се нуждае от пространство за архивиране. Най-вероятно ще ви бъдат достатъчни няколко гигабайта, но се препоръчва винаги да се освобождава до два пъти повече пространство от необходимото. Затова, преди да инсталирате Watch Dogs, уверете се, че имате около петдесет гигабайта свободно място на вашия твърд диск, в противен случай рискувате да губите време - по време на инсталационния процес може да не е достатъчно място и инсталацията да бъде прекъсната. И това трае при такива размери за доста дълго време.