CS настройки: как да настроите правилно

Anonim

Ако сте играли Counter-Strike в интернет, вероятно сте се срещали с „занаятчии“, които изпълняват трикове, които изглеждат нереални: стрелба, скачане, бързо разпознаване на врага дори в тъмното и т.н.

Защо някои успяват да играят на високо ниво, докато други седят пред монитора за часове, дни и дори месеци, но в същото време играта им оставя много да се желае?

Става въпрос само за правилните настройки. Няма специфични критерии за създаване на COP игра, защото всичко се прави индивидуално за потребителя.

Но в тази статия ще научите основните параметри на приложението, които изискват конфигуриране на COP след инсталацията.

На пръв поглед нивото на яркост е най-безполезният параметър на играта. Но това съвсем не е така. Нека започнем настройките на COP с него. С правилната настройка на този параметър, ще бъде много по-лесно да откриете противника си на фона на текстури, независимо от камуфлажа. В допълнение, всички карти имат тъмни кътчета, в които можете да бъдете хванати от врагове. Но това е правилната настройка на яркостта и контраста, която ще ви помогне бързо да навигирате по картата, откривайки врага във времето.

Най-оптимално е такова ниво на яркост, при което екранът изглежда малко по-лек, тъй като на по-тъмен екран, части от текстурите ще се слеят в едно черно петно, което може да се използва като покритие от вашите конкуренти.

Следващият етап от създаването на COP на играта е настройката на звуците. Всеки уважаван играч знае, че за да играе успешно, трябва да слушате стъпките. Следователно, те трябва да обърнат специално внимание. Нагласете всички звуци така, че докато играете гласовете на играчите, силата на снимане и смяна на оръжия, както и силата на експлозията на гранати и други ефекти са малко по-тихи от звуците на стъпалата.

Не забравяйте, че вашият WallHack е вашите уши. Затова винаги слушайте увличанията на враговете и откъде е стрелбата.

Също толкова важно е да се регулира чувствителността на мишката. Това е може би ключов етап. Вземете го много сериозно. Можете да осигурите чести удари в главата, точност при снимане с AWP и други видове оръжия, само чрез правилно регулиране на чувствителността на мишката.

Настройката на мишката в COP е както следва. Настройте го така, че да се поддържа балансът между бързия завой, зрението и плавното насочване. Ако мишката е твърде бавна, няма да можете да реагирате своевременно на ситуацията, например атаката на врага. Ако мишката реагира много рязко на допир, тогава едва ли ще можете да насочите погледа си към целта. В резултат на това ще станете по-уязвими, а точността на снимане ще намалее.

И накрая, трябва да обърнете внимание на малките неща. Всеки знае, че най-добрите играчи харчат за закупуване на оръжия и униформи на части от секундата. А начинаещите и неопитни играчи си задават въпроса: как да постигнем това? Много е просто. Бързо купуват униформи в началото на кръга ще помогне конзола команда "обвързване". Тя ви позволява да зададете конкретна стойност за един бутон. Например командата "v" "m4a1; primammo" означава, че когато натиснете бутона V, карабината M4A1 и касетите за него веднага се купуват.

Bind може да се присвои на всеки бутон и всяка команда.

При тази настройка COP игрите могат да се считат за завършени. Най-важното е да правите всичко, което се нарича „за себе си“, след което играта ще върви гладко.