Как се провеждат измамните анкети в "ВК"

Anonim

Днес ще говорим за това как изневерява анкети в ВК. Това решение ще помогне незабавно да се намери мнението на мнозинството (не винаги обективно), или да се постигне лидерство на една от опциите.

Turboliker

На този ресурс е възможно простото гласуване да бъде извършено в анкетата на VC. Работата с проект е проста. Влезте в профила си в социалната си мрежа, задайте определен брой харесвания. Прекарваме точките си в измама на нашето проучване. При регистрация, ние също трябва да посочим адреса на личната страница на VK в съответния ред или да кликнете върху иконата на социалната мрежа. Като бонус, след първото влизане ще получим 25 точки. За да стартирате собствена задача, изпълнете следните стъпки. Изберете елемента от менюто "Анкети". Отидете в раздела "Винт". Въведете връзката към изискваното проучване. Посочете предпочитания елемент и броя на гласовете. Отговорите ще дойдат от всякакъв вид хора. В този случай резултатът ще се появи в близко бъдеще. Заданията в услугата се сортират според низходящия ред на стойността им във виртуална валута. Коремните гласове са възможни денонощно. Ако няма време за изпълнение на задачи на други хора за получаване на точки, услугата предлага да получи гласове в проучването на цена от 5 рубли на 1000 отговора.

VkDuty

Сега ще разгледаме специална програма за измама в НК. VkDuty ви позволява да промените резултата от необходимото гласуване в наша полза. Функциите на програмата са безплатни. Заявлението предлага да се определят критерии за подбор на хора, които ще участват в проучването. Така всъщност можете да повлияете на мненията на другите.

Oliker

Помислете за друг проект, който предоставя безплатни анкети в VC. Тя ви позволява да гарантирате резултатите от гласуването в необходимите пропорции. Резултатът може да се постигне много бързо. Процедурата по регистрация на проекта е позната и не отнема много време. Веднага след като сметката бъде създадена, ще получим определен бонус от системата.

AVI1

Обръщаме се към прегледа на следващия ресурс, който предоставя висококачествени измамни анкети в "ВК". Този проект въведе минимална поръчка за 100 отговора при гласуването. Услугата има няколко предимства. Преди всичко той гарантира, че в гласуването ще участват само реални хора, чиито страници няма да бъдат масово блокирани за няколко дни. В допълнение, наборът от отговори се прилага равномерно през целия период на проучването. Услугата гарантира професионална работа.

Други услуги

Помислете за редица други услуги, чрез които се осигуряват измами в VK. Like4u - ресурс, който е много лесен за управление. Трябва да определим елемента, за който потребителите трябва да гласуват. В резултат на това почти веднага получаваме желания ефект. Cheat се появява автоматично. Проектът има редица характеристики. Например, потребителите в повечето случаи не знаят за кой елемент гласуват. Този подход има своите предимства. На първо място, изключва се възможността за гласуване за елементи, които не са подходящи за нас. Освен това е невъзможно да се направи повторна анкета, като се избере различен отговор.

Помислете за услугата Jet. Той предлага платени измамнически услуги. Но качеството и ефективността на проекта са високи. Нейните служители гарантират победа в гласуването. Всички действия в анкетите се извършват от името на истински хора. Мамят за поръчка могат да бъдат чрез специална форма, която трябва да бъде завършена, като отидете на ресурса. Проектът често обявява отстъпки и промоции, които по правило са валидни за празниците. Измама в затворени общности не се извършва. При поръчване е важно да се уточни коя опция в проучването трябва да се гласува. Проектът препоръчва промоцията да не е мигновена, а в рамките на няколко часа. Системата гарантира защита срещу блокиране на участник в проучването. Услугата може да гарантира около 1000 гласа, значително спестява време, освен това предоставя безплатни консултации, където служител може да зададе всякакви въпроси относно работата на проекта. В този случай цената на работата зависи от тяхната сложност. Плащането се извършва след постигане на желания резултат. Процесът на измама може да продължи за необходимото време. Персоналът на проекта декларира минимален брой санкции в своя адрес. Всяка поръчка на този проект преминава през етап на ръчна проверка за възможност за измама, както и коректността на посочените връзки. Преди плащането трябва да се изясни нивото на натовареност на персонала от консултант. Средното време за обработка на поръчката е два до три часа (следобед). В някои случаи този процес отнема по-малко от минута.

Така че ние разбрахме как да мамят анкети в ВК.