Как да свържете волана с компютър? Игри за управление на педалите към компютъра

Anonim

Персоналните компютри имат възможност за свързване на различни устройства и устройства. Можем да свържем джойстици, гейм падове, като по този начин създаваме истински компютър за игри. Нека погледнем как да свържете волана с компютър.

Воланът на играта

Как да свържете волана Logitech към компютър:

 1. Първото нещо, което трябва да направите, е да отидете в компютърната зала или да вземете волана за себе си. Бюджетната опция е Logitech. Сега почти всички игрални устройства идват с USB порт.

 2. Вижте дали имате свободни портове на компютъра. Свържете волана към компютъра няма да има никакви проблеми. Достатъчно е да поставите USB порта в свободен слот. Ако имате това устройство не може да бъде разпознат във всяка игра, не се паникьосвайте и не се опитвайте бързо да го върнете в магазина. Само тази игра може да не поддържа волана.

 3. Също така, не пренебрегвайте инструкциите, включени в комплекта механично устройство. Ако воланът се появи заедно с педалите, няма значение в каква последователност ще свържете волана с педалите или обратно.

 4. След като свържете волана към компютъра, изчакайте няколко секунди, ще има автоматично разпознаване и в долния десен ъгъл ще видите, че това устройство е свързано.

Малко история

Много от тях поне веднъж си помислиха за закупуване на волан за игра на компютър. Всички искаха да играят на състезателен симулатор не на клавиатурата, а да се чувстват като шофиране на истински състезателен автомобил. Понастоящем има много видове такива устройства. Първото игрално устройство е измислено още в средата на 70-те години на 20-ти век. Колелото за персонален компютър се появява едва през 1994 година. Компанията, която я създаде, се занимава с производството на джойстици за USAF. Първата задача на разработчиците е да доближат виртуалния свят до истинския.

Ако искате да играете не само на компютъра, но и на X-Box или Sony Playstation платформата, трябва да изберете волана умишлено. Сега повечето от тези устройства поддържат персонален компютър. Трябва да обърнете внимание и на броя на педалите. В повечето модели стандартът е два педала, той е газ и спирачка, но ако искате да се почувствате напълно в колата, трябва да намерите педалите, където се добавя съединителя. Вижте при избора на материал, за да бъдете стабилни, вместо да се плъзгате по пода.

Скоростна кутия

Предавателната кутия съществува и за реализма на играта в състезателни симулатори. Те са различни:

 • Последователно. Такава скоростна кутия може да превключва предавките чрез спускане или увеличаване с една степен. Той не може да превключва от 3 на 1. Тези кутии се използват в състезателни автомобили и мотоциклети. Редукторът е изпълнен не под формата на лост, а под волана на играта, под формата на венчелистчета.
 • Н-форма. Това предаване има способността да превключва на всякакви съоръжения, от 1 до 3 или от 4 до 2, счита се за много по-удобно от последователното.

Ако сте закупили волан без скоростна кутия, можете да го закупите. Те се продават отделно, не са интегрирани в колелото на играта. Ако имате паркинг спирачка, можете лесно да се състезавате в дрифт или рали с други съперници, тъй като това дава леко опростяване в този вид игра.

Проблеми при свързването на волана с компютъра

Ако компютърът ви не е разпознал устройството, възможно е да имате диск с драйвера с волана в комплекта.

Веднага след като поставите диска на драйвера в устройството, инсталацията ще започне автоматично. След завършването му може да се наложи да рестартирате компютъра. След това можете да опитате на всяка игра, ако все още нямате любимата си раса, след това я проверете със системата.

Настройка на волана на компютъра

Щракнете върху бутона "Старт" на работния плот на компютъра и изберете "Преглед на устройства и принтери", след което ще видите всички свързани устройства към компютъра.

В прозореца, който се появява, не можете да откриете кормилното управление. Кликнете върху "Добавяне на устройство", компютърът ще се опита да го разпознае автоматично.

След това устройството трябва да намери волана.

Настройка на PC притурка

Много видове волани могат да уведомят играча чрез вибрации, когато камъните ударят колелата или когато се движат по неравна повърхност, също в случай на злополука. Веднага след като влезете в играта, отидете в настройките на контролера, посочете бутоните по свое усмотрение, можете да се насладите и да играете любимите си състезания.

Препоръчително е да регулирате калибрирането на волана. Тази процедура е подобна на настройката на скоростта на курсора на мишката. Едва при калибриране се променя силата, с която натискате педалите, оста на въртене и проверката на съществуващите лостове. За да направите това, на работния плот натиснете "Старт", намерете "Run" и въведете joy.cpl в командния ред. След като изберете устройството си за игри, намерете свойствата и кликнете. В появилия се прозорец ще се появят няколко раздела, в които ще персонализирате ключовете по свое усмотрение.

Игри за управление на педалите към компютъра

В момента има много симулатори, в които можете да играете. Ще ви посъветвам на върха на игрите, по време на които ще се насладите на езда и ще влезете в този виртуален свят.

 1. Forza Horizon е серия от игри с огромен отворен свят. Тази игра е популярна, но не толкова. Разработчиците се опитаха да постигнат нейната слава, добавяйки във втората част няколко коли от филма "Бързи и яростни 7". Много реалистичен контрол и възможност за борба с други състезатели онлайн.
 2. Gran Turismo. Не е лоша реалистична игра. Подобреното спиране засяга управлението. Играта има над хиляда коли, които можете да изберете и да яздите. Има редактор на карти, където можете да създадете маршрут за вас.
 3. Екипажът. В тази игра има мултиплеър режим, като по този начин, обаждайки се на приятели или влизайки в онлайн режим, лесно организирате състезание.
 4. FlatOut. Игра за забавление, където можете да унищожите всяка ограда, да пробиете огради и други елементи на структурата. Толкова е реалистично, че когато докоснете скорост с някакво препятствие, мигът се появява незабавно на колата. Автомобилът може да бъде унищожен до неузнаваемост.
 5. Асет на Корса. Тази игра изисква перфектно пътуване по пистите. Тази игра за волана с педали на компютъра е идеална за професионалисти. На начинаещите ще бъде трудно да се справят. Тази игра е създадена с помощта на технология за лазерно сканиране. Симулаторът е направен така, че съперничещите ботове могат лесно да ви “изтласкат” от пистата и ако се опитате да направите същото в отговор, просто ги забавяте.