Къде да намерим инструменти в Stalker "Call of Pripyat"? Инструкции и съвети

Anonim

Игрите често имат, в допълнение към основния си заговор, редица допълнителни мисии / задачи, поради което играта става все по-разнообразна. В същото време, като ги правите, получавате всяка награда или постижение. Най-често те са по-лоши в изпълнението си от основните задачи (те ще бъдат много по-лесни за изпълнение). Въпреки това, второстепенните мисии обикновено са тясно свързани с основното действие, което позволява по-задълбочен поглед върху историята на играта.

Какви са инструментите в "Сталкер"

Една от най-известните серии от игри STALKER, създадена от украинската компания GSC Game World, също и по всичките три части, хареса геймърите с различни вторични мисии и куестове, благодарение на които играчът може да остане за известно време в “Alienation Zone”. Най-трудната и успешна е мисията за търсене на инструментални комплекти в сталкара „Призив на Припят”, необходим за механиката за тяхната работа. Всичко е доста трудно, като си мислиш къде да намериш инструменти в сталкара „Призив на Припят“, заслужава да се има предвид, че всички кешове са разположени в най-недостъпните места, те са заобиколени от аномалии, чудовища и др. Но, в допълнение към паричните награди, играчът по време на търсенето ще посети всичките три налични места в играта, както и, след като открие, ще отвори нови и уникални ъпгрейди за техните оръжия и оборудване.

Къде да намерим инструменти за фина работа в Stalker "Call of Pripyat"

Препоръчително е да започнете да събирате оборудване от тези, намиращи се на мястото на Затон, тъй като началото на играта се провежда тук и ще бъде много опасно и непрактично да преминете към други. Първият комплект инструменти за фина работа се намира на място, наречено "Подстанция" - тази сграда служи като база за наемници. Е, къде да намерим инструментите в Сталкер "Призива на Припят", ако не на някого? За да влезете в двора на подстанция, трябва първо да „укротите” охраната, като споделите с тях всяка храна. В противен случай ще трябва да се справите с цялата група, която отнема много време и амуниции, както и комплекти за първа помощ и превръзки. Така че, ако храната не е основният приоритет на вашата игра, препоръчително е да я споделите. След това на играча ще бъде позволено да ходи през територията. Отиваме в основната сграда, оттам излизаме във вътрешния двор, където намираме необходимия комплект, разположен на кутиите.

Вторият комплект е разположен на по-недостъпно място - в завода на Юпитер, в малка изоставена сграда, разположена в югозападната част на комплекса (тази сграда е отделена от останалата част от завода с ограда). Комплексът е разположен в таванско помещение, в зелен килер. Трудността се състои в големия брой аномалии, както и в радиацията. Изход след това ще бъде възможен както обратното, така и с помощта на вратата отстрани.

Местоположение на инструментите за груба работа

Първият комплект за груби работи се намира в Дъскорезницата. Можете да намерите комплекта в северната сграда, да се изкачите до тавана и да намерите работната маса, на която е приютил. Основната трудност за начинаещ с минимална защита и оръжия е зомби отрядите, които се скитат наоколо. Въпреки това, със специална изобретателност, можете да получите и да излезете от сградата, без да се безпокоите жителите на дъскорезницата.

За да намерите втория комплект, трябва да отидете на следващото място Yanov. Комплектът се намира във вагон под разрушен железопътен мост. Заслужава да се отбележи, че автомобилът не е един, но целият влак с коли се намира там, обаче, намирането на необходимото няма да бъде толкова трудно - комплектът се намира в най-близкия лек автомобил до моста, но можете да стигнете до там само през последната кола. Проблемът ще бъде аномалия, "ходене" в композициите, обаче, криейки се в платформите между колите, това може да се избегне.

Къде да намерим инструменти за калибриране в Stalker "Call of Pripyat"

Най-трудно ще бъде да се намери набор от инструменти за калибриране. Първо, те се намират на територията на най-новото местоположение - в град Припят, и следователно трябва да бъдат номинирани подготвени; второ, артикулът е добре охраняван от чудовища и аномалии, което също затруднява задаването им.

Предпоследният набор от инструменти в нашия списък се намира в универсалния магазин или по-точно в сутерена на тази сграда. Преминаването през сградата ще бъде изпълнено с тушкани, които не са толкова лесни за навлизане, а навлизайки в мазето, е по-добре да вземете каквото искате и да излезете възможно най-скоро. Кой знае какви страхове са изпълнили мазето на изоставена сграда.

И накрая, последният набор от описани по-горе инструменти ще бъде най-трудният от гледна точка на задачата. Намира се в сграда, наречена "КБО". Инструментите можете да намерите на втория етаж в малка стая, но пътеката на играча ще бъде блокирана от бюрократ, който вие така безчувствено нарушавате. Също така в сградата е пълна с аномалии, трябва да погледнете къде отивате.

Mod за по-бързо намиране на инструменти

Във връзка с входящите оплаквания от различни играчи, че инвентаризацията е твърде трудна за придобиване на играч с най-малко оборудване, модът е бил пуснат на „Сталкер“ призив на Припят ”, в който инструментите са разположени на ранни места, или по-скоро на Задното. Логиката на този мод е проста: играчите са използвали за изкопаване на необходимите комплекти, отдават ги по-бързо и съответно се отварят за нови подобрения по-бързо, а също така получават допълнителен доход и, разбира се, вече не задават такива въпроси: „Къде да намерим инструменти в Stalker“ Обадете се на Припят?

С въвеждането на мод, който улеснява търсенето и намирането на инструменти, се губи самата същност на една от най-трудните допълнителни задачи. Това е най-подходящо за такива играчи, които искат да се запасят рано с добра броня и отлични оръжия, за феновете на “класиците” се препоръчва да се движат около инструментите.

Кой по-добре да даде инструментите - кардан или азот?

Естествено, още веднъж преминавайки в Сталкър Call of Pripyat, няма да е трудно да намерим инструментите, но дори и за опитни играчи все още има дилема - да дадем инструментите на оборудването на Cardan, разположено на Backwater, или на оптимистичния механик Nitrogen на Janów.

Приматът на избора е много труден, тъй като и двете предлагат добри награди, освен паричните, за вашите находки. Така че, азотът ще ви даде "седмица" от отстъпки, но карданът, например, ще ви предостави уникално оборудване, екзоскелет, в който не само можете да ходите, но и да бягате, които другите костюми в тежка категория са лишени от функцията си. Окончателният избор, разбира се, е индивидуален, но в повечето случаи предприемчивите играчи избират азот с неговите отстъпки и едва след това те преминават към Cardan. Е, изборът е играч, но първо трябва да разберете къде да намерите инструментите в „Сталкер“ на Припять.